Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus,

QUOTE(Vilienė @ 2012 04 19, 21:23)
dėl druskų ačiū, atkreipsiu dėmesį pirkdama  4u.gif

o man idomu kodel niekas nepabandet su paparasta soda plauti? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 04 19, 22:31)
Oi, mes Boshą nusipirkom (naują), pusę metų be sustojimo taisėm, galiausiai neapsikentę atidavėm atgal išsivežti  doh.gif  Nusipirkom dėvėtą Miele  ax.gif

Mieles labai geros. drinks_cheers.gif . Naudotos iš vakarų. išviso.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 04 19, 22:31)
drinks_cheers.gif
Turime vienoje vietoje skalbyklę „Bosh“ ir ne patys naudojam sukasi  13metų,  pirkta ne nauja, tikrai nemeluoju, neužmušama.  Dukart kvietėm meistrą, tokius „angliukus“ pakeičia ir toliau sukasi.....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dabartine tiek nelaikytų....

4u.gif
Papildyta:
Ne, ne. Namikaju. Galvoju parašysite, kad nematote. biggrin.gif
As irgi. (nes neturiu kaip) biggrin.gif
Many irgy prieš miegą sitaip narvuojat kai nieko nematau. doh.gif

o tai albume jūsų nėra? blink.gif

v.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 19, 22:44)
o tai albume jūsų nėra?  blink.gif

v.

Taip, taip, teisingai supratote. Nera. verysad.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 04 19, 22:35)
o man idomu kodel niekas nepabandet su paparasta soda plauti?  blush2.gif  g.gif

aš indaplovės neturiu. sodos turiu, kažką esu plovus g.gif

o vietoj druskų paprasčiausiai galima pilti sodą?

v.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 19, 21:46)
aš indaplovės neturiu. sodos turiu, kažką esu plovus  g.gif

v.

as irgi neturiu indaploves, bet mano bendradarbe turi ir sake tiesiog vietoj visu ten plovimo priemoniu deda soda..

beja kur perkate visokius menkniekius virtuvei (prieskonines, kepimo formas ir t.t)?

o su soda tai as siaip viska plaunu ko nebeatplauna niekas smile.gif ypac puikiai isplauna nuosedas arbatos puodelyje, virduli nuo kalkiu ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 19 balandžio 2012 - 21:49
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 04 19, 22:48)
as irgi neturiu indaploves, bet mano bendradarbe turi ir sake tiesiog vietoj visu ten plovimo priemoniu deda soda..

beja kur perkate visokius menkniekius virtuvei (prieskonines, kepimo formas ir t.t)?

o su soda tai as siaip viska plaunu ko nebeatplauna niekas smile.gif ypac puikiai isplauna nuosedas arbatos puodelyje, virduli nuo kalkiu ir t.t.

dar nieko neturiu. kalėdom gavau litų puodams, vis sakiau rinksiuos

as indus plaunu su neutral plovikliu, esu labai patenkinta.

galvojau PL Ikea'joj pažiūrėsiu, tik niekaip neištaikau nulėkt

v.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 19 balandžio 2012 - 21:58
džiovyklės dabar neturiu ir jos žiauriai trūksta, nes namai visą žiemą nukabinėti išskalbtais rūbais, užkniso jovalas amžinas, o naujam name nei vieno radiatoriaus smile.gif tai va džiovyklė bus labai geras nepakeičiamas daiktas buityje smile.gif
miele - manau lygių nėra...turiu kaip kristinka sakė tokią dabar į kurią sumetei sumakalavai ir vietoj balto turi pilka, nei brangiausi milteliai negelbėja, o dar geriau kai ištrauki iš makalynės juodus, tai jie būna balti, net ir su skystais milteliais doh.gif žodžiu užkniso dar labiau, noriu baltų, gerai išskalautų rūbų, todėl bus miele smile.gif
Bosh gaminama toje pačioje gamykloje kur ir siemens vokietijoje smile.gif
Kas ieškot BT, geriausias kainas davė daneka, NIC centre, turi jie ten ir aeg, ir gorenje ir kt. ir dar žiariai daug patarimų duoda.
Tiesa vietoj mikrobangės perkam garinę orkait, nu sužavėjo šitas daiktas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 19, 21:23)

fagor pas draugę kaitlentė - tai labai nepatenkinta ja buvo ir galop kaitlentė išvis pasibaigė negrįžtamai  doh.gif  gal auros nesutapo  g.gif

na musu kaitlentė fagor - nieko jai nedarėm ... jau kaip ir atsibodo, ale veikia rupūžė
Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2012 04 19, 21:31)
Oi, mes Boshą nusipirkom (naują), pusę metų be sustojimo taisėm, galiausiai neapsikentę atidavėm atgal išsivežti  doh.gif  Nusipirkom dėvėtą Miele  ax.gif

na tada tikrai būna auros. musu Bošytė varo jau kokie 8 metai - nei angliukus kas jai žiūrėjo, nei ką. žinau kad kažkur apačioje turi būti kažkoks filtras, kurį reikia pravalyti laikas nuo laiko, bet vis nėra laiko lotuliukas.gif taip nevalyta ir dirba.
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 04 19, 21:35)
o man idomu kodel niekas nepabandet su paparasta soda plauti?  blush2.gif  g.gif

nu va kažkaip nebandėm. gal iš tingėjimo - įmetei tabletę, nustatei taimerį kad naktiniu tarifu išplautų, tai ji ir naktinėja. nežinau ar soda neištirptų per kelias valandas naktinio belaukdama.
gal reikės kada pabandyti, sodos yra g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 19, 21:46)
aš indaplovės neturiu. sodos turiu, kažką esu plovus  g.gif

v.

soda vietoj druskų netiks. druska skirta suminkštinti vandenį, bet ji kažkokia agresyvi, ne tik vandenį minkština bet ir tarpines, žarneles visas taip pat. gal ir sutapo, bet į naująją nebepilam (aišku nebenauja ji jau, kokie 3-4 metai jei ne daugiau)
soda ištirps ir ją išplaus. kai pirksit indaplovę, pažiūrėkite kad būtų 3in1 funkcija ir taimeris (gal jau kitokių ir nebegamina) - iš praktikos sakau , naudosite vieną skalbimo programą ir tas dvi funkcijas.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 04 20, 00:05)
kai pirksit indaplovę, pažiūrėkite kad būtų 3in1 funkcija ir taimeris (gal jau kitokių ir nebegamina) - iš praktikos sakau , naudosite vieną skalbimo programą ir tas dvi funkcijas.

ačiū, pažiūrėsiu kai įjungsiu - indaplovė jau nupirkta lotuliukas.gif

v.
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2012 04 19, 23:24)

Tiesa vietoj mikrobangės perkam garinę orkait, nu sužavėjo šitas daiktas mane smile.gif

ir aš garinę nusipirkau... jau kaip prisiskaičiau apie ją... mane irgi sužavėjo thumbup.gif
mūsų visą koloną galima pavadinti "šeimininkės kaprizas" ten 4 aparatai
o mikrobangės dabar neturim, bet nusipirkom orkaitę su mikrobangės funkcija - žiūrėsim ar pasiteisins g.gif
o šiaip šita virtuvė "mano" išmąstyta nuo - iki, tikiuosi, kad visko ir reikės 4u.gif

v
Atsakyti
skalbiankė Mielė naudojama , liuks
viena morališkai paseno į kaimuką ją , nusipirkom kita viskas puikiai veikia thumbup.gif

dabar einu žiūrėti kas per garinė orkaitė , ot kaimas net negirdėjau blush2.gif
bet ko gero reiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 04 20, 10:33)

dabar einu žiūrėti kas per garinė orkaitė , ot kaimas net negirdėjau  blush2.gif
bet ko gero reiks  bigsmile.gif

pasiskaitinėjau apie tą garinę orkaitę, veikimo principas pasirodė panašus į garinio puodo
ax.gif aišku, gal orkaitėj karštis didesnis, šiluma kitaip pasiskirsto...
Atsakyti