QUOTE(Vilienė @ 2012 04 19, 21:23)
fagor pas draugę kaitlentė - tai labai nepatenkinta ja buvo ir galop kaitlentė išvis pasibaigė negrįžtamai

gal auros nesutapo
na musu kaitlentė fagor - nieko jai nedarėm ... jau kaip ir atsibodo, ale veikia rupūžė
Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2012 04 19, 21:31)
Oi, mes Boshą nusipirkom (naują), pusę metų be sustojimo taisėm, galiausiai neapsikentę atidavėm atgal išsivežti

Nusipirkom dėvėtą Miele
na tada tikrai būna auros. musu Bošytė varo jau kokie 8 metai - nei angliukus kas jai žiūrėjo, nei ką. žinau kad kažkur apačioje turi būti kažkoks filtras, kurį reikia pravalyti laikas nuo laiko, bet vis nėra laiko

taip nevalyta ir dirba.
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 04 19, 21:35)
o man idomu kodel niekas nepabandet su paparasta soda plauti?
nu va kažkaip nebandėm. gal iš tingėjimo - įmetei tabletę, nustatei taimerį kad naktiniu tarifu išplautų, tai ji ir naktinėja. nežinau ar soda neištirptų per kelias valandas naktinio belaukdama.
gal reikės kada pabandyti, sodos yra
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 19, 21:46)
aš indaplovės neturiu. sodos turiu, kažką esu plovus
o vietoj druskų paprasčiausiai galima pilti sodą?
v.
soda vietoj druskų netiks. druska skirta suminkštinti vandenį, bet ji kažkokia agresyvi, ne tik vandenį minkština bet ir tarpines, žarneles visas taip pat. gal ir sutapo, bet į naująją nebepilam (aišku nebenauja ji jau, kokie 3-4 metai jei ne daugiau)
soda ištirps ir ją išplaus. kai pirksit indaplovę, pažiūrėkite kad būtų 3in1 funkcija ir taimeris (gal jau kitokių ir nebegamina) - iš praktikos sakau , naudosite vieną skalbimo programą ir tas dvi funkcijas.