Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(nila_ks @ 2012 04 08, 22:08)
ritukas1, niu žinokit, atrodo kaip nagai nuplėšti arba kraujuoti unsure.gif Gal turit geresnę nuotrauką  4u.gif

na deja, o siaip ten aiskaus piesinio ir nera, gal ir gyvai pamate ta pati pasakytumete blush2.gif bet man grazu- kaip porcelianas...
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 04 09, 11:03)
na deja, o siaip ten aiskaus piesinio ir nera, gal ir gyvai pamate ta pati pasakytumete  blush2.gif  bet man grazu- kaip porcelianas...

Nemanau, kad realiai pamacius taip pasakyciau, paprasciausiai foto prasta ir sunkiai matos 4u.gif Svarbiausiai, kad jum patinka mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Su sventem merginos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos, ar tarp "sweet dreams" ir "little princess" yra koks akovaizdus skirtumas, ar jie mazdaug vienodi? su kuriuo grazesnis prancuzas?
Atsakyti
QUOTE(ggrass @ 2012 04 09, 20:47)
sveikos, ar tarp "sweet dreams" ir "little princess" yra koks akovaizdus skirtumas, ar jie mazdaug vienodi? su kuriuo grazesnis prancuzas?

Paziurek albumuke 2 psl yra abu pavyzdziukai blush2.gif
Gal sweet dreams labiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 09 balandžio 2012 - 20:37
QUOTE(ggrass @ 2012 04 09, 20:47)

Asmeniskai pas mane dabar moteros labiau nori prancuzo su little princess smile.gif
Atsakyti
O kodėl prie Harmony mini rinkunuko yra UV lempa tik 9 w. ? Jeigu skelbia,kad reikia 36w.Ir per vaizdelį mačiau,kad džiovino 9w. lempoje ir viskas gerai išdžiūvo. g.gif
Atsakyti
Laba diena norėjau paklausti gal yra kokia atskira tema, kur galima paklausti rekomendacijų, kur Vilniuje geriau nueiti pasidaryti kokybiška manikiūrą su ilgalaikiu lakavimu?
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2012 04 10, 08:26)
O kodėl prie Harmony mini rinkunuko yra UV lempa tik 9 w. ? Jeigu skelbia,kad reikia 36w.Ir per vaizdelį mačiau,kad džiovino 9w. lempoje ir viskas gerai išdžiūvo. g.gif

g.gif koks mini rinkinukas? Gal galima, įmeskite nuorodą, įdomu pasidarė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 04 10, 10:06)
g.gif  koks mini rinkinukas? Gal galima, įmeskite nuorodą, įdomu pasidarė  4u.gif

http://www.amazon.co...o...45&sr=8-122
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2012 04 10, 10:39)

Tai cia kiek matau lempa LED, o ne UV... mirksiukas.gif O mes apie watu stipruma snekejom uv lempoms kokie reikalavimai, bet ne ledinems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ggrass @ 2012 04 07, 11:13)
bet tai, kad vel papildomai moket uz siuntima i vln. gal yra vilnieciu, kurioms reikia?

Man reikia kažko.. dar skaitau skaitau ir turiu pasitikrinti kokių priemonių turiu. Žinau,kad noriu bandyt gražintis, bet vis nedrąsu ax.gif
Atsakyti