Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

O dar norėčiau patarimo ar kas bandėte šią priemonę,čia rašo,kad užtenka 9w. uv lempos.Ar tikrai?
O jeigu norėsiu padengti geliniu laku tos pačios firmos ar išdžius su 9 w lempa?

http://www.nagavita...._id=172&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2012 04 10, 09:53)
Laba diena norėjau paklausti gal yra kokia atskira tema, kur galima paklausti rekomendacijų, kur Vilniuje geriau nueiti pasidaryti kokybiška manikiūrą su ilgalaikiu lakavimu?

o gal yra kokia atskira tema, kur parduoda priemones, lempas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ggrass @ 2012 04 10, 18:12)
o gal yra kokia atskira tema, kur parduoda priemones, lempas? smile.gif

Cia skelbimai http://www.supermama...?...823275&st=0
Atsakyti
ziuriu baiginejas mano gelish removeris, kazkaip trumpai uzteko jo man... ir norejos kad geriau nuimtu laka... gal galit rekomenduot kazka kito?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 10, 19:08)
ziuriu baiginejas mano gelish removeris, kazkaip trumpai uzteko jo man... ir norejos kad geriau nuimtu laka... gal galit rekomenduot kazka kito?

Man tai IBD geras thumbup.gif , na panašus į HG tik pigesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif ,
kažkaip temukė tokia liūdna ax.gif , mažai kas rašo ax.gif blush2.gif .....

Na gerai prie reikalo lotuliukas.gif , ar bandėt kas iš IBD just gel polih Sea Pearl ?
Kaip ji dengiasi? Ar pasidengia panagė?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 04 10, 20:02)
Sveikos mergaitės  4u.gif ,
kažkaip temukė tokia liūdna  ax.gif , mažai kas rašo ax.gif  blush2.gif .....

Na gerai prie reikalo  lotuliukas.gif , ar bandėt kas iš IBD just gel polih Sea Pearl ?

Laba, turetu greit drauge gauti sia splavyte, manau gal jau sia savaite, tai iskart bandysim ir parasysim.
As gavau IBD Mocha pink tai labai grazi, bet labai jau daug reik dengti sia spalva gal kokius 4-5 kartus kad gauti ryskia, dar ant nagu nebandziau, tik ant tipso.
O vat IBD mango tai gerai pigmentuota, labai superine spalvyte ir gerai dengiasi.
Atsakyti
Niekur ne randu savo lempai tinkamos lemputes verysad.gif Lempa parsiusta iš Amerikos ir pasirodo "usiukai" metaliniai kažkiek ilgesni, tai musų lemputes ne pasiekia . Gal kas susiduret su tokiom ipatingom lemputem? Kur jų galima nusipirkti? Iš Ebay irgi ne pamatysiu, ką perku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 04 10, 21:22)
Laba, turetu greit drauge gauti sia splavyte, manau gal jau sia savaite, tai iskart bandysim ir parasysim.
As gavau IBD Mocha pink tai labai grazi, bet labai jau daug reik dengti sia spalva gal kokius 4-5 kartus kad gauti ryskia, dar ant nagu nebandziau, tik ant tipso.
O vat IBD mango tai gerai pigmentuota, labai superine spalvyte ir gerai dengiasi.

Aga Mango pigmentuota... man jos ir dviem beveik užtenka...
O kas ta Mocha g.gif čia gal ta kur panaši į HG 01330 Exhale? Va tos nžn. g.gif
Bet kas liečia šiaip palyginimaui, HG ir IBD, man IBD labiau gal patinka, ji kažkaip ištrauki iš lempos tai matosi kaip sustingusi spalva, ko nesimato ant HG. Tik va nžn kaip IBD nusiiminėja, kolkas dar neiviena negryžo thumbup.gif

Man tas Perlas labai įdomu, aš ją turiu bet niekas dar nesidėjo, ateis penktad. mama tai ji sakė dėsis gal tą perlą, nes db įsikandus Exhale doh.gif
Papildyta:
QUOTE(adusia @ 2012 04 10, 21:26)
Niekur ne randu savo lempai tinkamos lemputes verysad.gif Lempa parsiusta iš Amerikos ir pasirodo "usiukai" metaliniai kažkiek ilgesni, tai musų lemputes ne pasiekia . Gal kas susiduret su tokiom ipatingom lemputem? Kur jų galima nusipirkti? Iš Ebay irgi ne pamatysiu, ką perku ax.gif

Va tep ir būna poto su tom parsiūstom.... Man irgi yra taip buvę, tada teko ieškoti kad būtų kažkoks užrašas Buble, Bulbe lotuliukas.gif kažkoks nepamenu, nes pasirodo su skaitmeniniu taimeriu eina kitokios lemputės.
Tai spjoviau į tą reikalą ir nusipirkau iš Nagavitos lempą, ir visada žinau kad betkada galiu nuvažiuot ir rasiu tinkančias lemputes mirksiukas.gif
Atsakyti
O ta pearl baltas perlamutras ane? g.gif

Uzsimaniau oranzines spalvos,eisiu zvalgytis blush2.gif laukiu ir taip 3 buteliuku,bet vis ner ribu norams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 04 10, 20:02)
Sveikos mergaitės  4u.gif ,
kažkaip temukė tokia liūdna  ax.gif , mažai kas rašo ax.gif  blush2.gif .....

Na gerai prie reikalo  lotuliukas.gif , ar bandėt kas iš IBD just gel polih Sea Pearl ?

Nedengia schmoll.gif aš žinok dejau tris sluoksnius ir pas mane gan einama spalva paskutines pora savaičių ax.gif nusiimineja tai labai įdomiai, jei HG taip lyg " sutrupa" kartais, na buna mažais gabaleliais, tai IBD nusiimineja visas, lygia plėvele... Nuemus vėl už klijuoti būtu galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 04 10, 21:49)
Nedengia  schmoll.gif aš žinok dejau tris sluoksnius ir pas mane gan einama spalva paskutines pora savaičių  ax.gif nusiimineja tai labai įdomiai, jei HG taip lyg " sutrupa" kartais, na buna mažais gabaleliais, tai IBD nusiimineja visas, lygia plėvele... Nuemus vėl už klijuoti būtu galima  biggrin.gif

Na kaip ir sakaiu mama penktad. ateina tai jai jaučiu lakuosiu ir pamatysiu kaip ji dengiasi.

Ir žiauriai bigsmile.gif db įdomu kaip gi tas IBD nusiiminėja..... mirksiukas.gif
Atsakyti