QUOTE(-Alice- @ 2012 04 11, 15:22)

aš atsimenu, kad Jolkuce buvo ant
Jessica Geleration š.. pasakiusi
Ale aš jos nepaklausiau, tai man viskas super su juo gavosi: ir dengėsi, ir spalva atrodė, ir laikė, ir nusivalė puikiai
Agam

tai buvo mano pirms blyns, nu ir toks nevykes, arba patirtis nevykus

As ji uzlakavau, pakishau po liustra pamenu , nu ir ka..ir nusvale viskas ,nuvalius lipnuma- tai zodziu likau nieko nesupratus ir is baimes pardaviau iskart, net nemeginus antru rozu
Papildyta:
QUOTE(SYRIA @ 2012 04 11, 16:01)
Sveikos,sakykit kurios turi IBD Mango, ar ji labai panasi i Harmony Passion? Kazkaip noriu kokios dar vienos spalvytes vasarai ryskesnes,bet nenoriu,kad labai panasios butu. O gal dar ka pasiulysit?
Mango i passion visai nepanasi

passion gi rozine kiek zinau ryshki, o mango-koraline tokia raudonai morkava kaip Tigger blosom
Papildyta:
QUOTE(NMT @ 2012 04 11, 16:46)
Vakar nusilakavau nagus šia spalva, tai esu tokios pačios nuomonės kaip ir Uksnė. Baisiai graži, bet lakavimas erzinantis

aš net ketvirtą eilę tepčiau

)

nebegazdinkit, nes as iki sios spalvos dar nedasikasiau ir klienciu norinciu jos da nebuvo

visa laime
Papildyta:
QUOTE(Otra @ 2012 04 11, 14:05)
Kad kiek skaiciau temu apie gelini lakavima, tai kazkaip man uzsifiksavo daug š raidziu, komentuojant sios firmos lakus

bet gal praziopsojau gerus atsiliepimus
Papildyta:
n
She buvo ant IBD, kai butent suvarytas pirmas blynas su nevykusiu experimentiniu startiniu laku isleidimu buvo.Po naujo leidimo-IBD jokiu priekaishtu mes nebeturim
Papildyta:
Tiesa, gal kuri gali pasakyti ar IBD kazka i Passion panasaus turi?