Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 04 11, 12:12)
Laba diena,
Gal galėtumėte padėti atrinkti, koks pirmojo oranžinio buteliuko spalvos NR.? user posted image Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nezinau nr, bet manau gal cia Tiger blossom g.gif spalva, o nelengviau tau pagal spalvu paletes laka rinktis o ne is buteliuku su tashkiukais biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 11, 13:06)
Nezinau nr, bet manau gal cia Tiger blossom g.gif  spalva, o nelengviau tau pagal spalvu paletes laka rinktis o ne is buteliuku su tashkiukais  biggrin.gif ?

Lengviau tongue.gif bet su drauge susiginčijome, tad ir klausiu blush2.gif aš taip pat už Tiger blossom buvau thumbup.gif
Ji nusilakavusi nagus, tačiau pagal paletę niekaip neatrenkame su kuria spalva, nes ant viršaus dėtas blizgutis. Ar įmanoma būtų atrinkti pagal nuotrauką? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 04 11, 14:12)
Lengviau  tongue.gif bet su drauge susiginčijome, tad ir klausiu  blush2.gif aš taip pat už Tiger blossom buvau  thumbup.gif
Ji nusilakavusi nagus, tačiau pagal paletę niekaip neatrenkame su kuria spalva, nes ant viršaus dėtas blizgutis. Ar įmanoma būtų atrinkti pagal nuotrauką?  blush2.gif

manyciau galima, bet pirma foto reik matyt, kad ta pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2012 04 11, 13:05)
Kad kiek skaiciau temu apie gelini lakavima, tai kazkaip man uzsifiksavo daug š raidziu, komentuojant sios firmos lakus  biggrin.gif  bet gal praziopsojau gerus atsiliepimus  g.gif

biggrin.gif aš atsimenu, kad Jolkuce buvo ant Jessica Geleration š.. pasakiusi lotuliukas.gif
Ale aš jos nepaklausiau, tai man viskas super su juo gavosi: ir dengėsi, ir spalva atrodė, ir laikė, ir nusivalė puikiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 11 balandžio 2012 - 14:25
Sveikos,sakykit kurios turi IBD Mango, ar ji labai panasi i Harmony Passion? Kazkaip noriu kokios dar vienos spalvytes vasarai ryskesnes,bet nenoriu,kad labai panasios butu. O gal dar ka pasiulysit?
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 04 05, 16:32)
Tepiau 3 sluoksnius, bet vis vien biške dryžuoja...erzina mane cool.gif Neįsivaizduoju,kaip jūs sugebat su šia spalva padaryti prancūzą, tepant 1-2sluoksnius g.gif Bet spalva tai žiauriai patinka rolleyes.gif

Vakar nusilakavau nagus šia spalva, tai esu tokios pačios nuomonės kaip ir Uksnė. Baisiai graži, bet lakavimas erzinantis smile.gif aš net ketvirtą eilę tepčiau smile.gif)
Atsakyti
pasikartosiu, gal kas norit pirkti lakus is cia per tarpininke:
http://www.nailxpresssupply.com/
harmony gelish tik 10.25$. atsiuntimas nuo 99$ USA bus nemokamas. jau nedaug truksta. parasykit i az, jei domina
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 04 11, 15:22)
biggrin.gif  aš atsimenu, kad Jolkuce buvo ant Jessica Geleration š.. pasakiusi  lotuliukas.gif
Ale aš jos nepaklausiau, tai man viskas super su juo gavosi: ir dengėsi, ir spalva atrodė, ir laikė, ir nusivalė puikiai  4u.gif

Agam lotuliukas.gif tai buvo mano pirms blyns, nu ir toks nevykes, arba patirtis nevykus lotuliukas.gif As ji uzlakavau, pakishau po liustra pamenu , nu ir ka..ir nusvale viskas ,nuvalius lipnuma- tai zodziu likau nieko nesupratus ir is baimes pardaviau iskart, net nemeginus antru rozu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(SYRIA @ 2012 04 11, 16:01)
Sveikos,sakykit kurios turi IBD Mango, ar ji labai panasi i Harmony Passion? Kazkaip noriu kokios dar vienos spalvytes vasarai ryskesnes,bet nenoriu,kad labai panasios butu. O gal dar ka pasiulysit?

Mango i passion visai nepanasi schmoll.gif passion gi rozine kiek zinau ryshki, o mango-koraline tokia raudonai morkava kaip Tigger blosom ax.gif
Papildyta:
QUOTE(NMT @ 2012 04 11, 16:46)
Vakar nusilakavau nagus šia spalva, tai esu tokios pačios nuomonės kaip ir Uksnė. Baisiai graži, bet lakavimas erzinantis smile.gif aš net ketvirtą eilę tepčiau smile.gif)

blink.gif nebegazdinkit, nes as iki sios spalvos dar nedasikasiau ir klienciu norinciu jos da nebuvo ph34r.gif visa laime biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Otra @ 2012 04 11, 14:05)
Kad kiek skaiciau temu apie gelini lakavima, tai kazkaip man uzsifiksavo daug š raidziu, komentuojant sios firmos lakus  biggrin.gif  bet gal praziopsojau gerus atsiliepimus  g.gif
Papildyta:
n

She buvo ant IBD, kai butent suvarytas pirmas blynas su nevykusiu experimentiniu startiniu laku isleidimu buvo.Po naujo leidimo-IBD jokiu priekaishtu mes nebeturim wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
Tiesa, gal kuri gali pasakyti ar IBD kazka i Passion panasaus turi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 11, 17:20)
Mango i passion visai nepanasi schmoll.gif  passion gi rozine kiek zinau ryshki, o mango-koraline tokia raudonai morkava kaip Tigger blosom ax.gif

Nu aciu,as Mango turiu,tai jauciu rinksiuos Passion dar,paziurejau kad amazon kai kur ji vienokia nufotkinta,kai kur kitokia,nelabai suprasi kokia ta tikroji spalva blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(SYRIA @ 2012 04 11, 17:33)
Nu aciu,as Mango turiu,tai jauciu rinksiuos Passion dar,paziurejau kad amazon kai kur ji vienokia nufotkinta,kai kur kitokia,nelabai suprasi kokia ta tikroji spalva blush2.gif

As irgi audziu minti i passion, bet va noriu is IBD kazkoki atitikmeni bandyti jai atrast g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 11, 17:36)
As irgi audziu minti i passion, bet va noriu is IBD kazkoki atitikmeni bandyti jai atrast  g.gif

serdipity arba marygold gal, neturiu ju, bet man jos kazkiek gal nesa i passion is nuotrauku, marygold daugiau i ruzavuma, o ta kita rausva su roziniu blizguciu smulkiu.
Atsakyti
Sveikos noriu patarimo jusu, koki BIO geli geriau pirkti? kauciuka ar paprasta? kuom jie skiriasi?

http://www.nailshop....gelis15-ml.html

http://www.nailshop....ukas-15-ml.html

aciu 4u.gif
Atsakyti