Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

laba 4u.gif
as va vakar maisymus dariau ax.gif 2 lasai ibd red+1lasas hg vampire+1 lasas vegas smile.gif mergina norejo tamsios raudonos su blizgiu, nu gavosi super duper wub.gif tokia tamsiai sodriai randona + 3D blizgis thumbup.gif:
foto nepadariau nes uzluzo fotikas cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 12, 09:27)
Ciupyk, tik idomu ar tures sita spalva, nes peleneje neturejo schmoll.gif

Tu buvai teisi..... nėra Nagavitoj šios spalvos.... verysad.gif

QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 12, 10:40)
Baikit jus su tom spalvom...septyniu laukiu kol parsius ir vistiek dar ziuriu kokia grazia melynai pilka susiveikus...
Vakar pora miksiuku pasidariau, gal kas ir bande bet vistiek pasakysiu biggrin.gif Tiger blosum ir ant virsaus Good goosip, nu faina tokia ryski skaisti raudona i morkavuma su vidiniu blizgiu, super wub.gif  Ir ant Hot rot red(2sluoksniai) uzlakavus Tiger blosum gaunasi panasi spalva i Gossip girl, tik sviesesne...

Jo kuo toliau, tuo daugiau norisi... lotuliukas.gif

g.gif hmm.... suintrigavai bigsmile.gif , reiks pabandyt mirksiukas.gif

QUOTE(Pentarda @ 2012 04 12, 12:34)
laba 4u.gif
as va vakar maisymus dariau ax.gif 2 lasai ibd red+1lasas hg vampire+1 lasas vegas smile.gif mergina norejo tamsios raudonos su blizgiu, nu gavosi super duper wub.gif tokia tamsiai sodriai randona + 3D blizgis thumbup.gif:
foto nepadariau nes uzluzo fotikas cray.gif

Oi dirba dirba Rasa mirksiukas.gif reiks ir man pabandyt šitą variantą mirksiukas.gif
Tikriausiai neatsidžiaugi savo naujom spalvytėm thumbup.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
Turiu klausimą kaunietėms.Sumąsčiau namie pati daytis gelinį lakavimą.Lempą kaip ir nusižiūrėjau.Kur būtų geriausiai susipirkti pagrindines priemones?Pradžiai norisi visko minimaliai.
Atsakyti
laba,
http://www.uvnailpol...ail-Polish.html

ar sita spalva nebus tik panasi i kaip HG 01362 sidabrine

Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 04 12, 14:26)
laba,
http://www.uvnailpol...ail-Polish.html

ar sita spalva nebus tik panasi i  kaip HG 01362 sidabrine

g.gif mano galva ne, HG blizgus, o IBD man kazkodel rodos perlamutras lyg cia g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 12 balandžio 2012 - 14:28
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 12, 14:26)
g.gif mano galva ne, HG blizgus, o IBD man kazkodel rodos perlamutras lyg cia g.gif

user posted image

Na bandau uzsisakau, jei ka turetu su IBD Sea pearl but grazu.... gal....
Atsakyti
gun_bandana.gif Aš nusišausiu .........
umn.gif aš žiauriai noriu LED 18G lempos.... Bet jos kaina Nagavitoj 1,200lt. ir netaikoma jokia nuolaida..... Ant kiek darbas sugreitėtų.....

A man db merginos pasakykit, ar mane labai užmuitintų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 04 12, 18:52)
.
umn.gif aš žiauriai noriu LED 18G lempos.... Bet jos kaina Nagavitoj 1,200lt. ir netaikoma jokia nuolaida..... Ant kiek darbas sugreitėtų.....

bet ranka kol nulakuoji, tai tikrai uztrunka apie 2 min ax.gif Tai manuciau kol lakuoji ranka, kliente istraukus vis viena lauks
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 04 12, 19:06)
bet ranka kol nulakuoji, tai tikrai uztrunka apie 2 min ax.gif Tai manuciau kol lakuoji ranka, kliente istraukus vis viena lauks

schmoll.gif pirmą sluoksnį ir pirmą spalvos taip ilgiau lakuoju, o antrą tai tikrai virš min. laukiu... ir tai būtų galima greičiau jei neplepėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 04 12, 19:06)

drinks_cheers.gif Tikrai taip, per 30-90 sekundziu rankos nenulakuosi, net pati meistre per seminara pasake, kad niekuo jai nepagreitina LED lempos pacio darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 12, 19:14)
drinks_cheers.gif  Tikrai taip, per 30-90 sekundziu rankos nenulakuosi, net pati meistre per seminara pasake, kad niekuo jai nepagreitina LED lempos pacio darbo smile.gif

nesąmonė.... netikiu kad visiškai nepagreitina darbo.... nesąmonė schmoll.gif
Jau geriau klientė palauks ,nei kad aš laukiu... gerai kai sava klientė tai dar ir paplepi, o su kitom ir nėra apie ką kalbėt, ar nenori pati klientė tai nžn ką veikt, per ta min. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 04 12, 19:32)
nesąmonė.... netikiu kad visiškai nepagreitina darbo.... nesąmonė schmoll.gif
Jau geriau klientė palauks ,nei kad aš laukiu... gerai kai sava klientė tai dar ir paplepi, o su kitom ir nėra apie ką kalbėt, ar nenori pati klientė tai nžn ką veikt, per ta min.  doh.gif  lotuliukas.gif

g.gif na as kai kalba randu pakoleikas su visom, gal as to nejauciu tiesiog biggrin.gif A vo lempos i man norisi, vien del to, ka nereiks lempuciu niekad ir susitaupys kiek per jas lt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 12 balandžio 2012 - 20:01