Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 12, 22:29)
Tai jau taip 4u.gif Tik kad ir per tarpininkes Harmony lempa nemaza kaina gautusi....bais jau jos brangios, kiek ziurejau apie 230$, padaugini is 4 ir gaunasi nemazai.....ir dar neaisku ar gausi normalaus stovio tu ja, nu neduok dieve, bet jei kokia paluzus ar ka...kur galus paskui atknist.  Aisku jei ji gautusi kokiais 400lt pigiau-galima rizikuot, bet dabar..nu net nezinau..
Mano kolege norejo cia toki aparata veido proceduroms siustis, pas mus jis kainuoja apie 3000lt, o Amerikej gaunasi 2000lt, nu bet ir taip ir taip maste ir finale vistiek uzsisake pas mus, nu sako--ateis pagedus ka daryt? siust atgal per tarpininkes ir prasyt pakeist?

g.gif nu ja...idealiausia muset bunant uzsienyje pirkt paciam arba per kokius draugus ar gimines mazu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 12, 22:34)
g.gif nu ja...idealiausia muset bunant uzsienyje pirkt paciam arba per kokius draugus ar gimines mazu g.gif

Tai vat, kad ta lempa nepigi ir ten, aisku jei ne per tarpininkus tai butu super, nu bet uzkals muita ir gausis ta lempa aukso kaina gun_bandana.gif
Atsakyti
Ziu panos kaip fainai visos Orly spalvos gerai matosi bigsmile.gif ant nuotraukos paspauskit, labai gerai pasididina.
http://makeupitgirl....orly-gelfx.html
Atsakyti
va, kaip zadejau IBD Dolomite parodyt, atradau vel biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Ir IBD Sand Dune ( niu sits ma kai kakis ) biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Papildyta:
ir dar nebloga palete, gerai matosi IBD smile.gif
user posted image
Atsakyti
***** kokia grazi ta Dolomite spalva wub.gif Nu o tas Sand tai tikrai kaip naujagimio kakis hihihi.gif

O as kaip uzsimaniau OPI Ink wub.gif nu kokia ji man grazi...reiks jauc uzsisakyt doh.gif

Ir dar labai labai noriu ir labai labai ieskau melynai pilkos tamsios spalvos, kazkur tokia grazia buvau uzmacius ir nebeatsimenu kur ir kokios firmos..knisu daba internete.
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 12, 23:38)
***** kokia grazi ta Dolomite spalva wub.gif Nu o tas Sand tai tikrai kaip naujagimio kakis hihihi.gif

O as kaip uzsimaniau OPI Ink wub.gif nu kokia ji man grazi...reiks jauc uzsisakyt doh.gif

Ir dar labai labai noriu ir labai labai ieskau melynai pilkos tamsios spalvos, kazkur tokia grazia buvau uzmacius ir nebeatsimenu kur ir kokios firmos..knisu daba internete.

TY vo mania irgi suzavejo tas juodulys toks lyg su auksiuku, ziuresim kai gausiu kas bus gyvai buteliuke...aaa ta OPI gerule, as jai pigesnio atitikmens ieshkau ax.gif
Na na , kokios te spalvos norisi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 12 balandžio 2012 - 22:41
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 12, 23:40)
Na na , kokios te spalvos norisi  bigsmile.gif

Bandau surast nors kazka kad parodyt kokia ta spalva. As is vis jokios melynos neturiu ir vat dabar trenke kas i galva, kad mirtinai man jos reikia blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 12, 23:57)
Bandau surast nors kazka kad parodyt kokia ta spalva. As is vis jokios melynos neturiu ir vat dabar trenke kas i galva, kad mirtinai man jos reikia blink.gif  lotuliukas.gif

Nu jei paguosiu-pasakysiu, kad i as anei jokio lako turincio melynuma - neturiu schmoll.gif
Atsakyti
Nu va, kazkas panasaus...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O TA ibd SLATE su blizgiu? Gal kokia yra i pilkuma, asfalto be blizgio? Tiek visokiu spalvu dar noriu,kad jau nebezinau ka daryt doh.gif pasakykit kurios dirbat,kokios einamiausios pas jus siuo metu?
Atsakyti
Arba tokia butu is vis nugriuvimas wub.gif tik ne matine.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(SYRIA @ 2012 04 13, 00:09)
  pasakykit kurios dirbat,kokios einamiausios pas jus siuo metu?

As neatsakysiu kuri einamiausia, nes kiekviena klijente skirtinga....prancuzas kaip visad madingas, tik jau vemt vercia wub.gif Velyku proga visos is manes ejo su prancuzu biggrin.gif ***** sau tyliai galvojau-jauc ir Jolkuce keikias biggrin.gif O siaip ant bangos ta spalva kuri pas mane ant nagu, nes tada jos visoms prireikia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 13, 00:13)
Arba tokia butu is vis nugriuvimas wub.gif tik ne matine.
user posted image
Papildyta:

As neatsakysiu kuri einamiausia, nes kiekviena klijente skirtinga....prancuzas kaip visad madingas, tik jau vemt vercia wub.gif Velyku proga visos is manes ejo su prancuzu biggrin.gif ***** sau tyliai galvojau-jauc ir Jolkuce keikias biggrin.gif O siaip ant bangos ta spalva kuri pas mane ant nagu, nes tada jos visoms prireikia irnesakyk.gif

g.gif O Orly neturi kazko tokio melyno? g.gif pvz http://orlybeauty.com/gel-fx.php "In the navy " Nors ne- kiek laka ziuriu googlej toki- tai labai ryshku i da blizga pasirodo biggrin.gif
Nugis kaip pirshtu i aki biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O dabar visokiu veseiliu sezonas, krikstynos, sventes..nu zodziu prancuzas vymdo doh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 13 balandžio 2012 - 07:27