Laba
Norejau jusu pasiteirauti ar galima tai pasidaryti namu salygom, ar tai labai sudetinga
Aciu
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 04 18, 10:54)
Laba
Norejau jusu pasiteirauti ar galima tai pasidaryti namu salygom, ar tai labai sudetinga
Aciu 
Zinoma galima, nieko sudetingo, truputis praktikos ir lakuosites sau, zinoma jei patinka tokiais dalykais paciai uzsiimt
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 17, 16:14)
laba, as pink smothie tai irgi viena nesekmingiausiu spalvu pripazistu- todel padariau mixa- 1-2 tos ruzavos- ir tada tafetos 1-2- tai visai neblogai atrodo... bent kai pas mane mazokas pasirinkimas sviesiu spalvyciu, tai tafeta daznai gelbsti- net pvz kas issigasta mango is ibd ryskumo- su tafetos 1-2 sluoksniais nusiima tas ryskumas ir tada liuks spalva, nors man ji ir viena
QUOTE(ritukas1 @ 2012 04 18, 12:20)
laba, as pink smothie tai irgi viena nesekmingiausiu spalvu pripazistu- todel padariau mixa- 1-2 tos ruzavos- ir tada tafetos 1-2- tai visai neblogai atrodo... bent kai pas mane mazokas pasirinkimas sviesiu spalvyciu, tai tafeta daznai gelbsti- net pvz kas issigasta mango is ibd ryskumo- su tafetos 1-2 sluoksniais nusiima tas ryskumas ir tada liuks spalva, nors man ji ir viena 
ar galima pamatyti kaip atrodo ?
QUOTE(Emsija @ 2012 04 18, 10:07)
Man tai meditacija savotiska tas krapstymasis paciai prie savo nagu:)
QUOTE(gugiene @ 2012 04 18, 09:30)
gal nuotraukyte butu galima, ar ji nepanasi i HG 01363
Ant nagu nerandu,trecia is desines ant tipsiuko
Tai sakot, kad Tiger Blossom, nudažo nago plokštelę?
Aš šiandien žadėjau ją imti
QUOTE(SYRIA @ 2012 04 18, 13:23)
o kokia cia spalva 6 is desines ruda.pavadinimas?
Merginos, o kaip ji nuvalyti paciai namu salygomis? Aciu!
QUOTE(sylvia @ 2012 04 18, 14:29)
ar galima pamatyti kaip atrodo ?
tai kad fotkinu as su telefon- nesimato tikros spalvytes- pasibandykite ant tipso, jei turite spalvytes, nes nepagauna mano fotikas deja tikros spalvos... o kamera tai isvis su...s
QUOTE(Aftereight @ 2012 04 18, 14:57)
Merginos, o kaip ji nuvalyti paciai namu salygomis? Aciu!
vatele suvilginama acetoniniu nagu lako valikliu, dedama ant nago, pirstas apsukamas folija, palaukiama desimt minuciu ir viskas. Nezinau kokios firmos laku buvo lakuota, tai neaisku lengvai ar sunkiai jums nusivalys...Patarciau nusivalyt eit ten kur jums nulakavo, cia butu geriausia jusu nagams:)