Įkraunama...
Įkraunama...

1974-1975 metų šaunios mamytės ....

user posted image

Pavasaris įsibėgėja,
Vėl šventės aplankys namus,
Ir vėl tikėjimo ir meilės,
Linkėjimų gausa užplūs.
Tegul velykiniai margučiai
Papuošia stalą, o kieme
Būrys mažų, gražių vaikučių
Juos nuridena kalvele.
Te kiekvienuos namuos palaima
Lydės kiekvieną kelyje,
Tad pasimelskime už laimę
Prisikėlimo dienoje.

Atsakyti


Su Velykom smile.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šv. Velykų proga visiems linkiu patirti:
Tylos žavesį, Saulės šviesos didybę,
Tamsos paslaptį, Liepsnos stiprybę,
Oro gaivumą, Žemės tylią tvirtybę, Meilę,
Kuri yra visa ko pradžia.
Su Šventėm!

Atsakyti
Sveikos,

mano dickis baisulingai nepatenkintas, kad jam jau reikia i mokykla, o sesei ne biggrin.gif

na, gal pagaliau atsils thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Oras žiūrint per langą-pasaka.... Išėjus į lauką - net nežinau kaip pavadinti lotuliukas.gif vėjas, šalta ir visai ne pavasaris.
Atsakyti
Šilta, smagu, mes neseniai iš lauko smile.gif jau ir pavasariu kvepia.
Atsakyti
Vakar net apie 21 val pas mus buvo silta thumbup.gif

Labukas 4u.gif
Atsakyti
sveikutes.....
vakara vakar puikus buvo.....mes irgi su Emilija kieme buvom iki devyniu vakaro kazkur...siandien dienas irgi visa maze lauke su aittvaru pralakste.....as irgi pasikuiciau sitnamy...salotos,ridikeliai sudyge jau,,,,,petunijas issipikiavau.....
Atsakyti
essen.gif vien del salotu ir ridikeliu noreciau savo kiemo ir siltnamio ax.gif
Atsakyti
smile.gif

Šis rytas skirtas katėms...
jei nuo pradžių, tai kačių aš nemėgstu, tiksliau myliu visus guvūnus, bet kates kažkodėl mažiausiai. Bet likimas kaip visada mėgsta pokštauti. Turiu jų net dvi.
Pasiėmiau juodą katę iš prieglaudos, juk turi kažkas peliauti namie, bet ta pasirodė visai laukinė, draskėsi kaip liūtas ir po poros dienų pabėgo, tris naktis sekiau gal pareis, bet... už poros mėnesių pasiėmiau naują Pilką kačiukę, jaukią, žmonių nebijančią, o dar po savaitės grįžo pirmoji katė... ir vėl likimas, tai pilkoji katė ją parsivedė, susišneka jos kažkaip, Juočkė moko pilkają katę gaudyti peles, o Pilkoji Juodą nebijoti žmonių. Daug visko su tom katėm dar buvo, bet juokingiausia, kai reikėjo juodają sterilizuoti, savaitę gaudėm, nors šiaip žmonių jau seniai nebijo, bet matyt turi gerą intuiciją, net spastus statėm iš seno lagamino, visaip viliojom, bet katė buvo gudresnė.
paskui susirgo Pilkė, kažkas apnuodijo... net neįsivaizduoju kas ir kaip, bet gydytojas davė mažai sansų kad pasveiks, gulėjo be dvasios, darė po savim, o aš mėnesį kasdien vežiojau į veterinarijos kliniką leisti vaistų. Pasveiko, bet tarkim liko 8 gyvybės iš 9.
Po tiek bendrų reikalų (ir investicijų) mano prisirišimas prie kačių stipriai padidėjo, kol vieną rytą neradau Pilkės. O juk pusryčiai šventas reikalas, net pirmiau vaikų kates pašeriu. Visą dieną kaip ant adatų, apėjau kelius, pakeles, nes kelias šalia, bet nieko. Naktis - nėra, antra diena - nėra, apėjau visą rajoną, šaukdama katę, kol kažkoks paukštis medyje išmoko šaukti KAC KAC KAC... trečios dienos vakaras, katė apverkta, apgailėta, bet viltis neprarasta. tik gerklę skauda nuo šaukimo, kol pagaliau šlaito apačioj silpnas miau... šaukiu - tylu, dar šaukiu - tylu, po poros dienų ieškojimo galėjo ir pasivaidenti, bet jaučiu, kad ne, jaučiu, kad gyva ir kažkur šalia. Vėl silpnas miau, lekiu į tą pusę, garsesnis miau, dar lekiu, upelis, vėl kalnas (pas mus aukšti, statūs šlaitai aplink mišku apaugę) temsta greitai, slidu, kojos šlapios, bet jau MIAU, šaukiu, bėgu - MIAU< MIAU< MIAU. Ir staiga viskas nutilo, aplink gūdus miškas, koks puskilometris nuo namų, daubos, samanos, drėgnas rūkas, sutemos, o katės nei garso.
Ir atsiminiau visus siaubo filmus, kai vilioja į tankmę, apsimetę kitais nei yra, kaip medžiai atgyja ir iš po samanų išlenda troliai. Vaizduotę turiu lakią, bet vėl silpnas miau, tik jau lyg ir ne mano katės, o kažkokios miško fėjos... pasipurčiau ir nusprendžiau, kad jei jau kažką daryti tai iki galo.
Viskas paparasta, pakėlus galvą ir gerai įsižiūrėjus dar matėsi mano pilkė aukšto ąžuolo viršūnėj. Gerai, kad niekas nematė kaip šokinėjau iš laimės aplink medį, šaukiu, - "kate, kate, išlipk, ateik" ir taip gerą pusvalandį, kol kažkur iš apačios, matyt kaimynai, pradėjo rėkti - ar jau išlipo, gal padėti. O padėti kaip, nebent medį nupjauti Vėl namo, tik tada jau pasiruošiau amuniciją - guminius batus, prožektorių, nes buvo tamsu ir vištieną ant sviesto keptą. Grįžau prie ąžuolo ir atidariau indelį su višta... stebuklus daro gero maisto kvapas, už 5 min. šlapia (juk lijo visą dieną), bet murkianti ir žvėriškai alkana katė springdama taršė vištieną.
Tai taip.
Visą šitą istoriją gali pavadinti "Išbandymas katėmis" ir noriu pridurti, kad tas paskutinis įvykis stipriai mane suartino su šiais keistais, bet įdomiais padarais.
Visą tai buvo vakar smile.gif
MIAU
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(PUCA @ 2012 04 14, 09:59)
MIAU

Puca, istorija už širdies griebianti...Mes turėjom katiną, jis, vyriškis juk, po kelias paras namo negrįždavo, bet visada nervindavomės, laukdavom. Buvo su kaimynų katinu susiniovęs ir pusę uodegos be plaukų liko, bet sveiko mūsų gražuolis ir.... grįžom pėstute iš draugų, o jis, vargšiukas, mašinos pervažiuotas, vidury gatvės gulėjo verysad.gif MB verkė, o aš , tipo stipruolė, jį guodžiau, bet naktį irgi ašarą nubriaukiau...
Taigi- katinai...
O šiandien pas mus sezono atidarymas lotuliukas.gif Kepėm su MB ir mano tėvais šašlykus, po to dar po kiemą kuitėmės, o vakare lauže šakas deginom ir bulves kepėm. Vakarojom prie laužo iki 23 val.


Labos nakties 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

Puca, nuostabus pasakojimas thumbup.gif kaip gerai, kad Tu ja radai...

O mes, kaip tik ruosiames isigyti kate... Vyras dar vis bando papurkstauti, bet... manau jau iveiktas biggrin.gif
Atsakyti