QUOTE(coliukexxx @ 2012 04 20, 10:21)
Laukiam kol kraujas pageres, skirs avastina.
O siaip lasino Caelyx'a, lasino topotekana, nepadeda...

O siaip lasino Caelyx'a, lasino topotekana, nepadeda...

nieko nezinau apie tokius vaistus. skiria avastina prie kiausidziu? mamai sake chemoterapeute, jog ne, nebent patys pirkit (jei gerai pamenu, kad apie si kalbejo). jus pas chemo gydotes?
guli dabar mama ligoninej, morfiju leidzia

gal nebutu taip buve, jei greitintuvas gydymo metu nebutu sugedes. pastoviai jis ten genda , pasirodo...
Papildyta:
QUOTE(eimiva @ 2012 04 20, 21:02)
Labas. Senei skaiciau jusu parasymus, dziaugiuosi, kad yra stipriu zmoniu. As pati irgi jau 2 metys sergu kiausidziu veziu, vis darausi tyrimus, vis ka nors po biski randa, bet niekada neprarandu vilties ir zinau , kad pasveiksiu esu palyginus jauna ir norisi dar savo merginas uzauginti.
Siaip dariausi naujausia operacija,Lietuvoje buvau pirmoji kuriai operacijos metu taike ir chemija, jai ka dominu apie tai papasakoti, nes jauciu kuo daugiau zmoniu zinos apie naujus metodus tuo geriau bus. Gal kas nezino ir nori naujesnios informacijos.
Siaip dariausi naujausia operacija,Lietuvoje buvau pirmoji kuriai operacijos metu taike ir chemija, jai ka dominu apie tai papasakoti, nes jauciu kuo daugiau zmoniu zinos apie naujus metodus tuo geriau bus. Gal kas nezino ir nori naujesnios informacijos.
zinoma papasakokit. o kelinta jusu stadija buvo?
nors mamai dabar smegenys, jai chemijos nera...
paskaiciau kazkokiam angliskam puslapyje, kad lyg avastinas skiriamas, kai smegenu. bet kazi kaip cia pas mum.