Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos-36

našlaitės jūs abi su Sume.

Bet kažkaip staigiai viskas, kaip ir Sumei, ką tik buvo dar namie. Dar apie gydymus ėjo kalba, kaip tai staigiai viskas įvyksta.
Atsakyti
QUOTE(mmanre @ 2012 04 18, 12:38)
Musu kova baigesi

Laikykis 4u.gif
Atsakyti
mmanre ,kaip liudna...uzuojauta heart.gif
Atsakyti
o jej verysad.gif
mmanre, uzjauciu
Atsakyti
mmanre, užuojauta didelė didelė.
Kaip mama išėjo? Namie ar ligoninėje? Koks tai buvo procesas? Ar buvo susitaikiusi su liga? Atsiprašau, jei netinkami klausimai, bet šios egzistencinės patirtys labai svarbios ir mums, artimiesiems, norintiems būti šalia lemiamą akimirką, padėti sergančiam mylimam žmogui.
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2012 04 18, 16:08)
Kaip mama išėjo? Namie ar ligoninėje? Koks tai buvo procesas?

Atsiprašau, tai neetiški klausimai. Šią temą gi skaito ir sergantieji, supraskit...

--------------

užuojauta mmanre.
Atsakyti
užuojauta mmanre
Atsakyti
uzuojauta...

mano mamai irgi kazkas blogai, ryt bus savaite kaip nevalgo. seimos gydytoja kaip ir nurase ja, atrodo, kad jau mirstanti butu, net pikta. norim kazkaip i ligonine paguldyt, kazkokiem tyrimam, bet,kad mama vos lovoj apsivercia, skauda ar tai strenas ar ka.
Atsakyti
mmanre, užuojauta
Atsakyti
mmanre, užuojauta, oj kaip puikiai tave dabar suprantu... stiprybės linkiu ir aš.

jau, kai skaičiau paskutines tavo žinutes supratau, kad viskas lygiai kaip mano mamai, bet nenorėjau rašyti, ką nutuokiau...

QUOTE(nida44 @ 2012 04 18, 14:21)
našlaitės jūs abi su Sume.

Bet kažkaip staigiai viskas, kaip ir Sumei, ką tik buvo dar namie. Dar apie gydymus ėjo kalba, kaip tai staigiai viskas įvyksta.

oj iš tikrųjų, tai ne taip ir greit čia viskas... po truputį po truputį, jau jaučiau link ko einama, todėl ir nebuvo šoko. Kai paguldė į ligoninę, gydytoja man net pasakė, kad liko tik kelios dienos. O mano aukselis, mano mamytė, dar tikrai nesiruošė mūsų palikti, net tada kai nebeatsistojo, net tada neišgirdau iš jos jokių pesimistiškų žodžių. Šiuo atveju VILTIS tikrai mirė paskutinė. Niekas ir neturi prarasti tikėjimo iki pat galo. Ji dar labai norėjo gyventi, bet Dievas nusprendė kitaip.
Laidotuvės nebuvo sunkios, nes mačiau ją dar čia, dar su mumis, ji tiesiog miegojo, kaip įprastai.... tik dabar pradedu suvokti, kas nutiko. Be galo skaudu, bet tikiu, kad jai ten geriau, o juk verti negalima, sako, jei verksi jai ten bus sunku. Gyventi reikia toliau, mama yra mama, jos trūks visą gyvenimą. Niekas niekada jos nepakeis, meilė jai niekada nesumažės. heart.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2012 04 18, 18:27)
Atsiprašau, tai neetiški klausimai. Šią temą gi skaito ir sergantieji, supraskit...

Labai su tuo sutinku drinks_cheers.gif

vilnele smile.gif Tai ne priekaištas tikrai. Čia ieško daugelis stiprybės , stebuklų ir gyvenimo.

Tam yra kitos temutės, o taip pat galima ir per a.ž. paklausti ir atsakyti.

Kai serga artimas

Mamytės netektis

Mamytės netektis. Kaip išgyventi.

mmanre console.gif užjaučiu , suprantu ir palaikau.
Atsakyti
QUOTE(mmanre @ 2012 04 18, 12:38)
Musu kova baigesi

netekau savo brangios,mylimos mamytes wub.gif ,savo gyvenimo ramscio,patarejo,guodejo..myliu tave mamyt,kur tu bebutum wub.gif

skaudu iki negalejimo

Didele uzuojauta verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti