Anema, o susisieket su gydancia chemoterapeute? Juk ji turetu imtis kazkokiu veiksmu..
QUOTE(Anema @ 2012 04 18, 18:02)
uzuojauta...
mano mamai irgi kazkas blogai, ryt bus savaite kaip nevalgo. seimos gydytoja kaip ir nurase ja, atrodo, kad jau mirstanti butu, net pikta. norim kazkaip i ligonine paguldyt, kazkokiem tyrimam, bet,kad mama vos lovoj apsivercia, skauda ar tai strenas ar ka.
mano mamai irgi kazkas blogai, ryt bus savaite kaip nevalgo. seimos gydytoja kaip ir nurase ja, atrodo, kad jau mirstanti butu, net pikta. norim kazkaip i ligonine paguldyt, kazkokiem tyrimam, bet,kad mama vos lovoj apsivercia, skauda ar tai strenas ar ka.
QUOTE(mmanre @ 2012 04 18, 12:38)
Musu kova baigesi
netekau savo brangios,mylimos mamytes
,savo gyvenimo ramscio,patarejo,guodejo..myliu tave mamyt,kur tu bebutum
skaudu iki negalejimo
netekau savo brangios,mylimos mamytes

skaudu iki negalejimo
Uzuojauta mmanre, kaip as Jus suprantu. Ir linkiu daug daug Jums istvermes. Man nuo sausio men. vis dar skaudu. Sakyciau dar baisiau ir tusciau darosi. Tad Jums linkiu daug stiprybes. Laikykites.
QUOTE(coliukexxx @ 2012 04 19, 08:54)
Anema, o susisieket su gydancia chemoterapeute? Juk ji turetu imtis kazkokiu veiksmu..
kad jau svitinimo tas daktaras paskutines gydes. tai va, kad kazkaip nezinom net kur kreiptis, kam ji cia priklauso. gulsis ryt i musu ligonine, ziuresim kaip cia bus. negi jau prasides tie blogumai...
o kaip jusu mama?
Laukiam kol kraujas pageres, skirs avastina.
O siaip lasino Caelyx'a, lasino topotekana, nepadeda...
O siaip lasino Caelyx'a, lasino topotekana, nepadeda...
QUOTE(Anema @ 2012 04 19, 21:53)
kad jau svitinimo tas daktaras paskutines gydes. tai va, kad kazkaip nezinom net kur kreiptis, kam ji cia priklauso. gulsis ryt i musu ligonine, ziuresim kaip cia bus. negi jau prasides tie blogumai...
o kaip jusu mama?
o kaip jusu mama?

sveikos merginos, buvau čia berods prieš porą metu dėl mamos. pas mus po operacijos (krūties) viskas buvo lyg ir gerai, tik nuo lapkričio žymuo viršija šiek tiek normas ... ir auga. (norma 25, o lapkritį buvo 27, vasarį 33). dabar mama dar pasiskundė, kad operacijos vietoje (krūtyje) po stresų prasidėjo skausmai. skauda gerklę.
... žinau, kad pas gydytojus reik (numatyt geg. viduryje), bet ką jus galvojate? gydytoja nesureikšmina viršnorminio žymens. darė mammograma tai sako, kad pamatė cistas
ką jus galvojate? prieš tai labai padėjote padrąsinimu ir gerais patarimais... nepykite, kad užsukau ieškodama pagalbos vėl. ačiū
... žinau, kad pas gydytojus reik (numatyt geg. viduryje), bet ką jus galvojate? gydytoja nesureikšmina viršnorminio žymens. darė mammograma tai sako, kad pamatė cistas

ką jus galvojate? prieš tai labai padėjote padrąsinimu ir gerais patarimais... nepykite, kad užsukau ieškodama pagalbos vėl. ačiū

Sveikos,
gal galit pasidalinti, kaip skiriama chemoterapija? Jei tai tabletės, kaip jas paskiria? Ar gauni į rankas, ar per kompensuojamų vaistų pasą? Ar įmanoma vaistus gauti per vieną apsilankymą? O jei ligonis pats negali atvykti pas chemoterapeutą?
gal galit pasidalinti, kaip skiriama chemoterapija? Jei tai tabletės, kaip jas paskiria? Ar gauni į rankas, ar per kompensuojamų vaistų pasą? Ar įmanoma vaistus gauti per vieną apsilankymą? O jei ligonis pats negali atvykti pas chemoterapeutą?
QUOTE(Gytutė @ 2012 04 20, 12:24)
Sveikos,
Musu atveju buvo taip- tetis jau buvo israsytas, lauke palatoje, o as ejau pas chemoterapeute su chirurgo visasis israsais. Ji pasiziurejo sako pagydoma (deja) ir liepe su teciu atvaziuoti kai jis siek tiek sustipres po operacijos. Skyre geriama chemija aisku per kompensuojamu vaistu pasa. kaip pamenu as tada dziaugiausi kai pasake, kad isgydoma. bet deja.... bet cia musu atvejis. mano bendradarbes mamytei toks pat variantas, o va net 3 metus jokiu to bjaurasties pedsaku. Sveikatos jai. Ir Jums visoms bei Jusu artimiesiems.

Labas. Senei skaiciau jusu parasymus, dziaugiuosi, kad yra stipriu zmoniu. As pati irgi jau 2 metys sergu kiausidziu veziu, vis darausi tyrimus, vis ka nors po biski randa, bet niekada neprarandu vilties ir zinau , kad pasveiksiu esu palyginus jauna ir norisi dar savo merginas uzauginti.
Siaip dariausi naujausia operacija,Lietuvoje buvau pirmoji kuriai operacijos metu taike ir chemija, jai ka dominu apie tai papasakoti, nes jauciu kuo daugiau zmoniu zinos apie naujus metodus tuo geriau bus. Gal kas nezino ir nori naujesnios informacijos.
Siaip dariausi naujausia operacija,Lietuvoje buvau pirmoji kuriai operacijos metu taike ir chemija, jai ka dominu apie tai papasakoti, nes jauciu kuo daugiau zmoniu zinos apie naujus metodus tuo geriau bus. Gal kas nezino ir nori naujesnios informacijos.
QUOTE(eimiva @ 2012 04 20, 21:02)
Labas. Senei skaiciau jusu parasymus, dziaugiuosi, kad yra stipriu zmoniu. As pati irgi jau 2 metys sergu kiausidziu veziu, vis darausi tyrimus, vis ka nors po biski randa, bet niekada neprarandu vilties ir zinau , kad pasveiksiu esu palyginus jauna ir norisi dar savo merginas uzauginti.
Kolegė,

QUOTE(mmanre @ 2012 04 20, 11:53)
Aciu visiems..nezinau tokia tustuma
,kazkaip per dideli namai pasidare
vakarai be galo sunkus
jauciu,kad dar soke esu,bijau kai sugrisiu i realybe
stiprybes jums visiems

stiprybes jums visiems

QUOTE(eimiva @ 2012 04 20, 21:02)
parašykite prašau plačiau. labai tikiuosi, kad neprireiks, bet noriu žinoti. ačiū. įdomu ar čia tokia forma tik kiaušidžių taikoma? pas mamą krūties. ją operavo prieš 2 metus, po to buvo chemija ir švytinimas.