QUOTE(ragnez @ 2012 04 06, 16:56)
leukovorinas ir fluorouracilas. klasikinis derinys kolorektaliniam veziui gydyti.
Ačiū

QUOTE(emilly @ 2012 04 06, 17:06)
Sveikos merginos,
na stai as ir namie
Kolkas jauciuosi pakankamai gerai,neskaitant nuovargio ir silpnumo,bet namuose ir sienos gydo
O dukrytes sypsena ir ciauskejimas privercia jaustis dar geriau
Liga mano nespejo isplisti,kas jai budinga ir tai labai dziugina.Is ligonines isejau su placia sypsena,sakydama jog as esu sveika
Mintys dar nesidelioja,kazkokia issiblaskius jauciuosi..
Tik nesuprantu ,del mitybos nieko nesake,sake tik riboti raudona mesa,jokiu papildu nereikia,vitaminu nereikia..israse nuo pykinimo vaistu ir gelezi
Ar taip ir turi buti?
na stai as ir namie

Liga mano nespejo isplisti,kas jai budinga ir tai labai dziugina.Is ligonines isejau su placia sypsena,sakydama jog as esu sveika

Tik nesuprantu ,del mitybos nieko nesake,sake tik riboti raudona mesa,jokiu papildu nereikia,vitaminu nereikia..israse nuo pykinimo vaistu ir gelezi

Šaunuole emilly

o del mitybos taip ir turi buti,nieko ir nesako,tik kada jau kraujas nukrenta labai tai negalima termiskai neapdoroto maisto.
kada dabar sekntis lasinimas?
Papildyta:
QUOTE(kershyte @ 2012 04 06, 16:03)
Tikiuosi dar pagerės tas kraujas. Laiko dar truputį yra.
dar yra receptas gerti mežių nuovira ,cia samtos zinute:
Noriu pasidalinti vienu patikrintu receptuku gal kam prireiks, kaip lengvai pakelti leukocitus. 1,5 stiklines nevalytu mieziu su 2 litrais vandens uzvirinti ir gerokai pavirinti. Per diena isgerti litra tokio nuoviro. As to nuoviro geriau 2,5 dienos, nuo 2,9 pakeliau iki 3,8 leukocitus. Radau rusu onko forume ta receptuka, merginos tokiu budu per 3 paras pakeldavo leukocitus per 2 vnt. 4u.gif Miezius pirkau, kur grudus pardavineja, bet ten po 40 kg ( 36lt) parduoda
ir GABIJA si recepta isbande.
beje,samta ,kaip tu? paskutini karta rasiai kad vaziuosi i Kauna pas daktaru

Atsargiai su miežiais. Jie būna beicuoti (skirti sėjimui). Aš nežinojau, nusipirkau, paskui kažkas iš pažįstamų pasakė, kad perkant reikia pabrėžti, kad maistui. Man tai nesisekė jų išgerti daugiau negu stiklinę
Nors nieko bjauraus, bet niekaip jie man nepraėjo
Taip ir guli du kilai spintelėje. Gal kada prie progos...

QUOTE(emilly @ 2012 04 06, 16:06)
Sveikos merginos,
na stai as ir namie
Kolkas jauciuosi pakankamai gerai,neskaitant nuovargio ir silpnumo,bet namuose ir sienos gydo
O dukrytes sypsena ir ciauskejimas privercia jaustis dar geriau
Ar taip ir turi buti?
na stai as ir namie

niu va kaip saunu girdet

QUOTE(SVETA K. @ 2012 04 06, 19:30)
Šaunuole emilly
o del mitybos taip ir turi buti,nieko ir nesako,tik kada jau kraujas nukrenta labai tai negalima termiskai neapdoroto maisto.
Papildyta:
Noriu pasidalinti vienu patikrintu receptuku gal kam prireiks, kaip lengvai pakelti leukocitus. 1,5 stiklines nevalytu mieziu su 2 litrais vandens uzvirinti ir gerokai pavirinti. Per diena isgerti litra tokio nuoviro. As to nuoviro geriau 2,5 dienos, nuo 2,9 pakeliau iki 3,8 leukocitus. Radau rusu onko forume ta receptuka, merginos tokiu budu per 3 paras pakeldavo leukocitus per 2 vnt. 4u.gif Miezius pirkau, kur grudus pardavineja, bet ten po 40 kg ( 36lt) parduoda

Papildyta:

Geriau ir as meziu nuovira po chemijos, iki normos pakeldavo leukocitus

Po 3 savaiciu tyrimu, pagaliau turiu atsakyma: liga sugrizo, bet kol kas 0 stadijoj, geguzes 2 pilnai salins kruti

QUOTE(Samta0204 @ 2012 04 07, 02:49)
Po 3 savaiciu tyrimu, pagaliau turiu atsakyma: liga sugrizo, bet kol kas 0 stadijoj, geguzes 2 pilnai salins kruti
ne blogiausias variantas, bet ir ne maloniausias 

Kaip liudna,kad sugrizo

apkabinu stipriai,mieloji

QUOTE(Samta0204 @ 2012 04 07, 01:49)

Samta, apkabinu tave

Aciu merginos uz gerus zodzius,palaikyma,padrasinima
Siandien pas mane miego diena,nuovargis stipresnis,apetito nera,bet as nurasiau tai blogam orui
25 d. turiu buti ligonineje. Pirma lasinimo diena sunkiausia,nes lasina apie 10 valandu,kitas dvi ,tik po valanda
stiprybes ir tikejimo tau Samta

Siandien pas mane miego diena,nuovargis stipresnis,apetito nera,bet as nurasiau tai blogam orui

QUOTE(SVETA K. @ 2012 04 06, 18:30)
25 d. turiu buti ligonineje. Pirma lasinimo diena sunkiausia,nes lasina apie 10 valandu,kitas dvi ,tik po valanda
QUOTE(Samta0204 @ 2012 04 07, 00:49)
Geriau ir as meziu nuovira po chemijos, iki normos pakeldavo leukocitus

Aciu, merginos uz palaikyma
Kaip bebutu ne lengva, bet turiu tai atlaikyti su viltim, kad si karta nebesugris tikrai
Arune, aciu uz drauges istorija, daugiau man reikia tokiu pavyzdziu
Kuriai is musu cia dare atstatyma is pilvo raumenu, ne Grek kartais
Ne zinau kuri kruties atstatymo varianta rinktis, implantanta ar nugaros ar pilvo raumenu atstatymui
gal ka patarsit? kol kas ties pilvo raumeniu apsistojau, bet bijau kad ilgai skaudes ir prie lovos busiu prirista
Kuri geriau sanatorija rinktis, operuos Kaune, Palangos Lino nebenoriu, nors ir salia namu
Papildyta:
Visus sveikinu su artejanciom Sv. Velykom
Styprybes

Kaip bebutu ne lengva, bet turiu tai atlaikyti su viltim, kad si karta nebesugris tikrai

Arune, aciu uz drauges istorija, daugiau man reikia tokiu pavyzdziu

Kuriai is musu cia dare atstatyma is pilvo raumenu, ne Grek kartais

Ne zinau kuri kruties atstatymo varianta rinktis, implantanta ar nugaros ar pilvo raumenu atstatymui

Kuri geriau sanatorija rinktis, operuos Kaune, Palangos Lino nebenoriu, nors ir salia namu

Papildyta:
Visus sveikinu su artejanciom Sv. Velykom

Atsiprasau,kad isiterpsiu. Jautri tema,tai nesinori netycia iskaudinti,bet va cia draugai persiunte tokias nuorodas apie vezi ir efektyvu kitoki jo gydyma. Gal kam pravers. Dar karta atsiprasau,jei ne i tema
Cia toks kitoks poziuris i vezi ir atrodo elementarus gydymas. Man kazkaip visada atrodo,kai jau gydymas ypac sudetingas ir nelabai efektyvus,tai kazkas ne taip, reikia paziureti i liga is kitos puses,kitomis akimis.
Cia trumpas interviu, kalba vaiku onkologas:
http://www.youtube.c...h?v=HQuODiMlUsc
http://www.youtube.c...feature=related
O cia ilgas filmas,bet daug naudingu minciu apie bendra sveika gyvenimo buda ir irgi dar viena elementaru,bet efektyvu vezio gydymo buda. Deja,tokie gydymai neplinta,nes farmacijos kompanijos prarastu begalinius pelnus. Zmogaus sveikata lieka ne pirmoj vietos,kai pinigai yra dievas...
http://www.youtube.c...p;feature=mv_sr

Cia toks kitoks poziuris i vezi ir atrodo elementarus gydymas. Man kazkaip visada atrodo,kai jau gydymas ypac sudetingas ir nelabai efektyvus,tai kazkas ne taip, reikia paziureti i liga is kitos puses,kitomis akimis.
Cia trumpas interviu, kalba vaiku onkologas:
http://www.youtube.c...h?v=HQuODiMlUsc
http://www.youtube.c...feature=related
O cia ilgas filmas,bet daug naudingu minciu apie bendra sveika gyvenimo buda ir irgi dar viena elementaru,bet efektyvu vezio gydymo buda. Deja,tokie gydymai neplinta,nes farmacijos kompanijos prarastu begalinius pelnus. Zmogaus sveikata lieka ne pirmoj vietos,kai pinigai yra dievas...
http://www.youtube.c...p;feature=mv_sr