Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos-36

Kadangi aš nelabai mėgstu sūdytus lašinius, draugė parekomendavo permalti blenderiu lašinukus su česnaku. Gaunasi užtepėlė. Visiems namiškiams irgi patinka. Ant juodos duonytės truputis užtepėlės ir kokią žolę ant viršaus...Skanumėli skanumėli essen.gif
Atsakyti
Puikus receptas - pasinaudosim būtinai drinks_cheers.gif Aš irgi po truputuką mėgstu lašinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2012 04 06, 16:56)
leukovorinas ir fluorouracilas. klasikinis derinys kolorektaliniam veziui gydyti.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2012 04 06, 17:06)
Sveikos merginos,
na stai as ir namie  smile.gif Kolkas jauciuosi pakankamai gerai,neskaitant nuovargio ir silpnumo,bet namuose ir sienos gydo  smile.gif O dukrytes sypsena ir ciauskejimas privercia jaustis dar geriau  wub.gif
Liga mano nespejo isplisti,kas jai budinga ir tai labai dziugina.Is ligonines isejau su placia sypsena,sakydama jog as esu sveika  smile.gif
Mintys dar nesidelioja,kazkokia issiblaskius jauciuosi..
Tik nesuprantu ,del mitybos nieko nesake,sake tik riboti raudona mesa,jokiu papildu nereikia,vitaminu nereikia..israse nuo pykinimo vaistu ir gelezi  g.gif Ar taip ir turi buti?

Šaunuole emilly wub.gif

o del mitybos taip ir turi buti,nieko ir nesako,tik kada jau kraujas nukrenta labai tai negalima termiskai neapdoroto maisto.

kada dabar sekntis lasinimas?
Papildyta:
QUOTE(kershyte @ 2012 04 06, 16:03)
Tikiuosi dar pagerės tas kraujas. Laiko dar truputį yra.

dar yra receptas gerti mežių nuovira ,cia samtos zinute:

Noriu pasidalinti vienu patikrintu receptuku gal kam prireiks, kaip lengvai pakelti leukocitus. 1,5 stiklines nevalytu mieziu su 2 litrais vandens uzvirinti ir gerokai pavirinti. Per diena isgerti litra tokio nuoviro. As to nuoviro geriau 2,5 dienos, nuo 2,9 pakeliau iki 3,8 leukocitus. Radau rusu onko forume ta receptuka, merginos tokiu budu per 3 paras pakeldavo leukocitus per 2 vnt. 4u.gif Miezius pirkau, kur grudus pardavineja, bet ten po 40 kg ( 36lt) parduoda

ir GABIJA si recepta isbande.

beje,samta ,kaip tu? paskutini karta rasiai kad vaziuosi i Kauna pas daktaru g.gif
Atsakyti
Atsargiai su miežiais. Jie būna beicuoti (skirti sėjimui). Aš nežinojau, nusipirkau, paskui kažkas iš pažįstamų pasakė, kad perkant reikia pabrėžti, kad maistui. Man tai nesisekė jų išgerti daugiau negu stiklinę doh.gif Nors nieko bjauraus, bet niekaip jie man nepraėjo doh.gif Taip ir guli du kilai spintelėje. Gal kada prie progos...
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2012 04 06, 16:06)
Sveikos merginos,
na stai as ir namie  smile.gif Kolkas jauciuosi pakankamai gerai,neskaitant nuovargio ir silpnumo,bet namuose ir sienos gydo  smile.gif O dukrytes sypsena ir ciauskejimas privercia jaustis dar geriau  wub.gif
Liga mano nespejo isplisti,kas jai budinga ir tai labai dziugina.Is ligonines isejau su placia sypsena,sakydama jog as esu sveika  smile.gif
Mintys dar nesidelioja,kazkokia issiblaskius jauciuosi..
Tik nesuprantu ,del mitybos nieko nesake,sake tik riboti raudona mesa,jokiu papildu nereikia,vitaminu nereikia..israse nuo pykinimo vaistu ir gelezi  g.gif Ar taip ir turi buti?

niu va kaip saunu girdet thumbup.gif , o vaikai ypac tokie mazuliukai, tai jo tikra atgaiva sirdziai tokiom situacijom, mano vyras irgi kai gryzo is ligonines pasigulde abu kleckus salia, apsikabino ir gulejo. Dabar jis reabilitacijoj Druskininkuose, o 25diena pirmoji chemoterapija ir taip 6 men po savaite lasins chemija. Kazkaip bijau as tos chemijos, tad kolkas dziaugiuosi kiekviena akimirka su vyru praleista, o toliau kaupsim jegas ir kovosim.
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2012 04 06, 19:30)
Šaunuole emilly  wub.gif

o del mitybos taip ir turi buti,nieko ir nesako,tik kada jau kraujas nukrenta labai tai negalima termiskai neapdoroto maisto.

Papildyta:

dar yra receptas gerti mežių nuovira ,cia samtos zinute:

Noriu pasidalinti vienu patikrintu receptuku gal kam prireiks, kaip lengvai pakelti leukocitus. 1,5 stiklines nevalytu mieziu su 2 litrais vandens uzvirinti ir gerokai pavirinti. Per diena isgerti litra tokio nuoviro. As to nuoviro geriau 2,5 dienos, nuo 2,9 pakeliau iki 3,8 leukocitus. Radau rusu onko forume ta receptuka, merginos tokiu budu per 3 paras pakeldavo leukocitus per 2 vnt. 4u.gif Miezius pirkau, kur grudus pardavineja, bet ten po 40 kg ( 36lt) parduoda

ir GABIJA si recepta isbande.

beje,samta ,kaip tu? paskutini karta rasiai kad vaziuosi i Kauna pas daktaru g.gif

Geriau ir as meziu nuovira po chemijos, iki normos pakeldavo leukocitus thumbup.gif
Po 3 savaiciu tyrimu, pagaliau turiu atsakyma: liga sugrizo, bet kol kas 0 stadijoj, geguzes 2 pilnai salins kruti verysad.gif ne blogiausias variantas, bet ir ne maloniausias mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samta0204: 07 balandžio 2012 - 00:50
QUOTE(Samta0204 @ 2012 04 07, 02:49)
Po 3 savaiciu tyrimu, pagaliau turiu atsakyma: liga sugrizo, bet kol kas 0 stadijoj, geguzes 2 pilnai salins kruti verysad.gif ne blogiausias variantas, bet ir ne maloniausias  mirksiukas.gif

Kaip liudna,kad sugrizo verysad.gif ir del operacijos verysad.gif gal tokiu atveju nors chemiju nereikes ? cia bandau izsiureti "geraja puse",nors koks cia gerumas gali buti...
apkabinu stipriai,mieloji console.gif heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 07 balandžio 2012 - 10:27
QUOTE(Samta0204 @ 2012 04 07, 01:49)
Po 3 savaiciu tyrimu, pagaliau turiu atsakyma: liga sugrizo, bet kol kas 0 stadijoj, geguzes 2 pilnai salins kruti verysad.gif ne blogiausias variantas, bet ir ne maloniausias  mirksiukas.gif

Samta, apkabinu tave unsure.gif Čia tavo variantas kaip mano draugės. Prieš 10 m. jai buvo nustatyta krūties pirma st., atlikta dalinė krūties operacija. Daktarai tada ilgai svarstė dėl mastektomijos, o ji (draugė) irgi labai norėjo išsaugoti krūtį, prašė to... Ir ką - liga grįžo neužilgo.Tada jau šalinimas. Gal tave paguosiu pasakydama, kad po radikalios operacijos ir ch.kurso ji jau kokie 6 metai gyvena be jokių recidyvų. Tikrai nenukabink nosytės - pakovosi ir vėl bus viskas gerai. Nulinė, pirma, antra st. tikrai sėkmingai įveikiamos!
Atsakyti
Aciu merginos uz gerus zodzius,palaikyma,padrasinima 4u.gif
Siandien pas mane miego diena,nuovargis stipresnis,apetito nera,bet as nurasiau tai blogam orui ax.gif

QUOTE(SVETA K. @ 2012 04 06, 18:30)
Šaunuole emilly  wub.gif

Papildyta:

25 d. turiu buti ligonineje. Pirma lasinimo diena sunkiausia,nes lasina apie 10 valandu,kitas dvi ,tik po valanda

QUOTE(Samta0204 @ 2012 04 07, 00:49)
Geriau ir as meziu nuovira po chemijos, iki normos pakeldavo leukocitus thumbup.gif

console.gif stiprybes ir tikejimo tau Samta
Atsakyti
Aciu, merginos uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip bebutu ne lengva, bet turiu tai atlaikyti su viltim, kad si karta nebesugris tikrai 4u.gif
Arune, aciu uz drauges istorija, daugiau man reikia tokiu pavyzdziu thumbup.gif
Kuriai is musu cia dare atstatyma is pilvo raumenu, ne Grek kartais g.gif
Ne zinau kuri kruties atstatymo varianta rinktis, implantanta ar nugaros ar pilvo raumenu atstatymui 4u.gif gal ka patarsit? kol kas ties pilvo raumeniu apsistojau, bet bijau kad ilgai skaudes ir prie lovos busiu prirista doh.gif
Kuri geriau sanatorija rinktis, operuos Kaune, Palangos Lino nebenoriu, nors ir salia namu 4u.gif
Papildyta:
Visus sveikinu su artejanciom Sv. Velykom 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Styprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau,kad isiterpsiu. Jautri tema,tai nesinori netycia iskaudinti,bet va cia draugai persiunte tokias nuorodas apie vezi ir efektyvu kitoki jo gydyma. Gal kam pravers. Dar karta atsiprasau,jei ne i tema 4u.gif
Cia toks kitoks poziuris i vezi ir atrodo elementarus gydymas. Man kazkaip visada atrodo,kai jau gydymas ypac sudetingas ir nelabai efektyvus,tai kazkas ne taip, reikia paziureti i liga is kitos puses,kitomis akimis.
Cia trumpas interviu, kalba vaiku onkologas:
http://www.youtube.c...h?v=HQuODiMlUsc
http://www.youtube.c...feature=related

O cia ilgas filmas,bet daug naudingu minciu apie bendra sveika gyvenimo buda ir irgi dar viena elementaru,bet efektyvu vezio gydymo buda. Deja,tokie gydymai neplinta,nes farmacijos kompanijos prarastu begalinius pelnus. Zmogaus sveikata lieka ne pirmoj vietos,kai pinigai yra dievas...

http://www.youtube.c...p;feature=mv_sr
Atsakyti