Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos-36

user posted image

Jums noriu palinkėti iš visos širdies,
Kad sieloje gerumo gėlės skleistųs.
Kad jėgos vėl atgimtų su gamta,
Kad šviesią mintį dar geresnę keistų.
Kad duona ir medum kvepėtų Jūs namai,
Kad būtų jie užuovėja saugiausia.
Kad baltas angelas - dangaus pasiuntinys -
Juos saugotų, globotų, neapleistų.
Su Šv,Velykomis Jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2012 04 07, 18:59)
Aciu, merginos uz palaikyma 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kaip bebutu ne lengva, bet turiu tai atlaikyti su viltim, kad si karta nebesugris tikrai 4u.gif
Arune, aciu uz drauges istorija, daugiau man reikia tokiu pavyzdziu thumbup.gif
Kuriai is musu cia dare atstatyma is pilvo raumenu, ne Grek kartais g.gif
Ne zinau kuri  kruties atstatymo varianta rinktis, implantanta ar nugaros ar pilvo raumenu atstatymui 4u.gif gal ka patarsit? kol kas ties pilvo raumeniu apsistojau, bet bijau kad ilgai skaudes ir prie lovos busiu prirista doh.gif
Kuri geriau sanatorija rinktis, operuos Kaune, Palangos Lino nebenoriu, nors ir salia namu 4u.gif
Papildyta:
Visus sveikinu su artejanciom Sv. Velykom 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Styprybes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Stiprybės tau. 4u.gif Man darė atstatomąją iš nugaros, tačiau man nesigavo gerai, nes supūliavo, paskui ilgai negijo. Nors pažįstu pora moterų, kurioms iš nugaros darytos opracijos ir viskas labai gerai. Čia kaip loterijoje. Koks gydytojas tau darys. Manau, kad iš pilvo sudėtingesnė. Jeigu Kaune, tai profesorius sako labai gerai iš pilvo padaro.
O kokiais tyrimais tau nustatė, kad sugrįžo. Ar pati kažką pajautei?
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2012 04 09, 18:04)
Stiprybės tau.  4u.gif  Man darė atstatomąją iš nugaros, tačiau man nesigavo gerai, nes supūliavo, paskui ilgai negijo. Nors pažįstu pora moterų, kurioms iš nugaros darytos opracijos ir viskas labai gerai. Čia kaip loterijoje. Koks gydytojas tau darys. Manau, kad iš pilvo sudėtingesnė. Jeigu Kaune, tai profesorius sako labai gerai iš pilvo padaro.
O kokiais tyrimais tau nustatė, kad sugrįžo. Ar pati kažką pajautei?

Profesorius darys thumbup.gif Mamografija kai dare per eilini patikrinima, pamate daug mikrakalcinatu, tada Kaene dar magnetine, bet tiklsiai nieko nepasake, tada jau biopsija, po kurios paaiskejo, kad karcinoma in situ. Bet profesorius sako, kad gerai, viskas paciu laiku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samta0204: 09 balandžio 2012 - 17:54
Sveikinu visas su šventėmis..

Samta,man darė Boguševičius iš pilvo raumens.. Sunku buvo..bet dabar esu patenkinta..Sunkus ir labai ribotas judėjimas,bet išgyventi įmanoma..
Atsakyti

QUOTE(emilly @ 2012 04 06, 15:06)
Sveikos merginos,
na stai as ir namie  smile.gif Kolkas jauciuosi pakankamai gerai,neskaitant nuovargio ir silpnumo,bet namuose ir sienos gydo  smile.gif O dukrytes sypsena ir ciauskejimas privercia jaustis dar geriau  wub.gif
Liga mano nespejo isplisti,kas jai budinga ir tai labai dziugina.Is ligonines isejau su placia sypsena,sakydama jog as esu sveika  smile.gif

kaip dziugu thumbup.gif

QUOTE(Samta0204 @ 2012 04 07, 00:49)
Geriau ir as meziu nuovira po chemijos, iki normos pakeldavo leukocitus thumbup.gif
Po 3 savaiciu tyrimu, pagaliau turiu atsakyma: liga sugrizo, bet kol kas 0 stadijoj, geguzes 2 pilnai salins kruti verysad.gif ne blogiausias variantas, bet ir ne maloniausias  mirksiukas.gif

stiprybes 4u.gif daug daug,viskas bus gerai ir tik gerai smile.gif

Wilow ir tau stiprybes 4u.gif

Sveikos,

su praejusia nuostabiai grazia pavasario svente 4u.gif Su Sv.Velykomis 4u.gif

norejau jusu paklausti kas lasinasi chemija,kaip jusu akys,as ziuriu i mamytes akis ir baisu darosi,obuoliai ne balti,o taip smarkiai pagelte verysad.gif kazi ka cia reiskia g.gif
sveikatos mamyte isvis nebeturi verysad.gif vis kartodavau,kad kuo daugiau gulesi,tuo jos maziau bus,o ji vis kad cia ne del gulejimo,nu taip suprantu,kad chemija tikrai sveikatos neprideda,bet ir gulejimas neprideda verysad.gif
nupirkau Alkymer ir atrodo,kad dar blogiau ir apetitas isvis dingo verysad.gif ir tos akys ir sveikata isvis, nesuprantu kas darosi verysad.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(mmanre @ 2012 04 10, 12:28)
...norejau jusu paklausti kas lasinasi chemija,kaip jusu akys,as ziuriu i mamytes akis ir baisu darosi,obuoliai ne balti,o taip smarkiai pagelte verysad.gif kazi ka cia reiskia g.gif
sveikatos mamyte isvis nebeturi verysad.gif vis kartodavau,kad kuo daugiau gulesi,tuo jos maziau bus,o ji vis kad cia ne del gulejimo,nu taip suprantu,kad chemija tikrai sveikatos neprideda,bet ir gulejimas neprideda verysad.gif
nupirkau Alkymer ir atrodo,kad dar blogiau ir apetitas isvis dingo verysad.gif ir tos akys ir sveikata isvis, nesuprantu kas darosi verysad.gif  verysad.gif

Sveikute. Būtinai pasisakyk kuo greičiau gydytojai. Gali būti su kepenėlėm problemėlių. Gal reikia pasidaryti kepenų tyrimukus ir imtis kokių priemonių. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 10 balandžio 2012 - 11:19
QUOTE(SVETA K. @ 2012 04 06, 19:30)
dar yra receptas gerti mežių nuovira ,cia samtos zinute:

Noriu pasidalinti vienu patikrintu receptuku gal kam prireiks, kaip lengvai pakelti leukocitus. 1,5 stiklines nevalytu mieziu su 2 litrais vandens uzvirinti ir gerokai pavirinti. Per diena isgerti litra tokio nuoviro. As to nuoviro geriau 2,5 dienos, nuo 2,9 pakeliau iki 3,8 leukocitus. Radau rusu onko forume ta receptuka, merginos tokiu budu per 3 paras pakeldavo leukocitus per 2 vnt. 4u.gif Miezius pirkau, kur grudus pardavineja, bet ten po 40 kg ( 36lt) parduoda
ir GABIJA si recepta isbande.

Visas su praėjusiom šventėm 4u.gif Mama šiandien pakartojo tyrimus ir ką jūs manot, leukocitai nuo 2,8 pakilo iki 6 smile.gif Nežinau ar jie ir taip, natūraliai būtų pakilę, bet mama gėrė ir miežių nuovirą, ir sulą, valgė sūdytus lašinius, raugintus kopūstus, ir viską ką radau šitam forume. Ačiū Jums už patarimus 4u.gif Tad rytoj laukia antras lašinimas. Tik mama truputį liūdi, nes plaukai pradėjo stipriai slinkti ir skauda galvos odą, ko gero įsidrąsinsim ir skusim, gal bent neskaudės
Atsakyti
Miežių nuoviras tikrai labai gerai pakelia leukocitus, didelis ačiū mergaitėms kurios šiuo receptu pasidalino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2012 04 10, 11:18)
Sveikute. Būtinai pasisakyk kuo greičiau gydytojai. Gali būti su kepenėlėm problemėlių. Gal reikia pasidaryti kepenų tyrimukus ir imtis kokių priemonių.  g.gif

kokiu priemoniu?

as tuoj apsivemsiu verysad.gif gydytojai skamb.sake,gali buti kepenu nepakankamumas,sakau kaip suprasti,juk tyrimai geri buvo,jog geryn viskas,o ji,tai nerode,tipo ryt atvaziuokit ir darysim kepenu fermentu tyrima,o tai ko to tyrimo anksciau nedare?nesuprantu kascia per gydymas,juk mums kepenis labai aktualu,o padare echoskopa,geryn o pasirodo verysad.gif verysad.gif
sake jei rodis bloga fermentu ta tyrima nebeskirs chemijos,suprask,kad jau viskas
nezinau ka daryti,kur man detis,kur lysti,tiesiog is proto kraustausi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmanre: 10 balandžio 2012 - 13:12
pasiskaiciau apie kepenu nepakankamuma,mamytei sakau,kad reikia vaziuoti i ligonine,o ji nesutinka verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmanre @ 2012 04 10, 11:10)
kokiu priemoniu?

as tuoj apsivemsiu verysad.gif gydytojai skamb.sake,gali buti kepenu nepakankamumas,sakau kaip suprasti,juk tyrimai geri buvo,jog geryn viskas,o ji,tai nerode,tipo ryt atvaziuokit ir darysim kepenu fermentu tyrima,o tai ko to tyrimo anksciau nedare?nesuprantu kascia per gydymas,juk mums kepenis labai aktualu,o padare echoskopa,geryn o pasirodo verysad.gif  verysad.gif
sake jei rodis bloga fermentu ta tyrima nebeskirs chemijos,suprask,kad jau viskas
nezinau ka daryti,kur man detis,kur lysti,tiesiog is proto kraustausi

Pas mus seimoje panasi situacija verysad.gif . Tetei pries savaite nutrauke chemija del kepenu nepakankamumo ir isleido namo su visam... verysad.gif Per nepilna savaite jis baisiai pageltonavo, isseko visos jegos, bet mano sesuo nepasidave, dar karteli griebesi praktiskai uz paskutinio siaudo, nuvede echoskopuoti ir stai visiems vilties pilna nauja zinia - ji operuos ir bandys deti i kepenyse esancius tulzies latakus vamzdeli, per kuri tulzis gales teketi i isore (nuims ta geltonuma). Atrodo taip parasiau, na as prasta 'medike' verysad.gif
Paskutines dienos mums visiems buvo liudnos ir baugios, bet dabar vel yra viltis wub.gif Teciui labai palengvejo. Nors pats sako, kad negali matyti ligonines, bet zinia apie galima operacija pridejo jam daug jegu ir stiprybes stumtis pirmyn wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudvika53 @ 2012 04 09, 19:39)
Sveikinu visas su šventėmis..

Samta,man darė Boguševičius iš pilvo raumens.. Sunku buvo..bet dabar esu patenkinta..Sunkus ir labai ribotas judėjimas,bet išgyventi įmanoma..

Ar ilgam ribotas judejimas buvo? Po kiek laiko i darba galima grizti? Tik nuo vasario is dekreto grizau, nesinori ilgam atitrukti nuo darbo doh.gif
Atsakyti