Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos-36

QUOTE(vilnele @ 2012 04 11, 23:15)
Dėkui, o ar kas nors bandė Lietuvoje?

Na jau ne mirksiukas.gif

Aš jau tiek išbandžiau tradicinio ir netradicinio, kad geriau jau angeliuku į dangų pakilsiu, o paskutinę pensiją išleisiu vaikams ir anūkas, kad turėtų atsiminimą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 04 11, 18:44)
lotuliukas.gif isgyde...aha aha...zoles... nesamone. Kaip tik skaitau knygą  anti vėžys. Radau labai naudingą patarimą:
Venkite praktikuojančių gydytojų kurie:
- Atsisako bendradarbiauti su onkologu ir rekomenduooja sustabdyti tradicinį gydymą.
- Pasiūlo gydymą, kurio efektyvumas dar nebuvo įrodytas, bet buvo įrodyta rizika.
- Siūlo gydymą, kurio kaina neproporcinga, kad įrodytų naudą.
- Žada, jog jų metodas garantuotas, tik jeigu iš tikrųjų tikėjimo išgijimu.

Kristuka, čia jokiu būdu ne apie Jus, bet jau kiek man visokių stebūklingų vaistų siūlė visos tetulės, kaimynės ir kt. Vėžys neišgydomas o tik apgydomas. Remisijos metu žolių mišinukai  -  thumbup.gif Bet vėžį gydo: chemo, radio ir biologinė terapija.

Geras[COLOR=red]
Atsakyti
Mergaitės,
kadangi cukrus - mūsų nedraugas, o knygoj "Antivėžys..." radau, jog stevija saldinti lyg ir tiktų, internete radau nuorodą: http://medauszole.lt/ . Gal saldžiai mėgstančioms pagelbės. Čia Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Pippa @ 2012 04 10, 15:45)
visiems vilties pilna nauja zinia - ji operuos ir bandys deti i kepenyse esancius tulzies latakus vamzdeli, per kuri tulzis gales teketi i isore (nuims ta geltonuma). Atrodo taip parasiau, na as prasta 'medike' verysad.gif
Paskutines dienos mums visiems buvo liudnos ir baugios, bet dabar vel yra viltis wub.gif Teciui labai palengvejo. Nors pats sako, kad negali matyti ligonines, bet zinia apie galima operacija pridejo jam daug jegu ir stiprybes stumtis pirmyn wub.gif

labai dziugu,kad vel yra viltis, stiprybes ir tikejimo 4u.gif

isvezem mamyte i ligonine verysad.gif man taip baisu pasidare,kokie zmones,visi taip nusiteike,ai tipo tai ko jus norit,priimamajame manes tiesiai sviesiai paklause,sako pasakykit ka jus iliuzija turit,kad isgys blink.gif as neturiu zodziu..pasakiau,kad mano iliuzija paprasta,tikejimas kuo ilgiau isgyventi..tada ir nutilo
siandien su gydytoja kalbejau,pasake,kad nieko gero,kad galvotume ar i slaugos ligonine ar namie,nes namie bus labai sunku,nes siandien pasak gyd.mamytei blogai,rytoj dar blogiau bus verysad.gif verysad.gif sakau kaip suprasti,juk echoskopas rode,kad gerai,pasake,kad tie mazi zidinukai nesimato,tuo tarpu ryt vel darys echo..
ir kitas dalykas,kaip tada iseina,echoskopas rodo,kad tas pagrindinis navikas sumazejo,kad metastazes,tos kurios matesi nuo diagnozes nustatymo,sumazejusios,kad ne taip issimete,bet tuo tarpu isplitimai didziuliai blink.gif nesuprantu verysad.gif
mamytei neskauda,vaistuku mums jokiu nereikia ir gydytoja pasake,kad gerai,kad nors neskauda,mirs numirs be skausmo verysad.gif verysad.gif bet kazkodel paskyre nospa g.gif klausiu sesutes,kam ji,sako turbut skauda,sakau mamai nieko neskauda,tai ji tada ai tai jis skiriamas ne tik del skausmo blink.gif
kosmaras,jokio paaiskinimo,nieko verysad.gif
dar gydytojai ir sakau,leukocitu visada buvo daug,vadinasi rode uzdegima,ji tyli nieko nesako,tai kaip jums???paskutini karta leukocitu 32buvo blink.gif vis tiek suvare chemija ir va rezultatas verysad.gif jokiu tyrimu nedare,jokiu kepenu fermentu,nieko,kiek klausdavau del tu leukocitu,kiekviena karta ir kiekviena karta atsakydavo "del ligos" verysad.gif va toks tas gydymas panevezyje verysad.gif
liudna be proto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2012 04 12, 11:36)
Mergaitės,
kadangi cukrus -  mūsų nedraugas, o knygoj "Antivėžys..." radau, jog stevija saldinti lyg ir tiktų, internete radau nuorodą: http://medauszole.lt/ . Gal saldžiai mėgstančioms pagelbės. Čia Kaune.

yra ir vilniuje. as pirkau http://www.sveikipro...abletes-reb-100
Atsakyti
QUOTE(mmanre @ 2012 04 12, 14:56)

ir kitas dalykas,kaip tada iseina,echoskopas rodo,kad tas pagrindinis navikas sumazejo,kad metastazes,tos kurios matesi nuo diagnozes nustatymo,sumazejusios,kad ne taip issimete,bet tuo tarpu isplitimai didziuliai blink.gif nesuprantu verysad.gif
mamytei neskauda,vaistuku mums jokiu nereikia ir gydytoja pasake,kad gerai,kad nors neskauda,mirs numirs be skausmo verysad.gif  verysad.gif bet kazkodel paskyre nospa g.gif klausiu vo "del ligos" verysad.gif va toks tas gydymas panevezyje verysad.gif
liudna be proto verysad.gif

Laikykitės 4u.gif
Ecoskopija yra šešėlių mokslas. Labai priklauso nuo echoskopuotojo. Ten gi nėra visiškai aišku kas kaip ir pan.
O no-spa gerai - išplečia kraujagysles, kartu šiek tiek nuims spazmą kepenų latakų. Tai šitas iš tiesų yra patikrintas ir neblogas vaistas.
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 04 12, 14:55)
Laikykitės  4u.gif
Ecoskopija yra šešėlių mokslas. Labai priklauso nuo echoskopuotojo. Ten gi nėra visiškai aišku kas kaip ir pan.
O no-spa gerai - išplečia kraujagysles, kartu šiek tiek nuims spazmą kepenų latakų. Tai šitas iš tiesų yra patikrintas ir neblogas vaistas.

nu bet kaip mamyte sake ir pats tas gydytojas,kuris dare echoskopa,sake,kad geryn,kad tos mts nebe taip isplitusios..'
ne mano manymu jei butu anksciau del tu leukocitu susigriebe,gal nebutu buve to,kas dabar verysad.gif nezinau,gal as klystu,as ne medikas,bet juk jei leukocitu daug rodo,tai aisku kad kazkur kazkas negerai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmanre @ 2012 04 12, 16:10)
nu bet kaip mamyte sake ir pats tas gydytojas,kuris dare echoskopa,sake,kad geryn,kad tos mts nebe taip isplitusios..'
ne mano manymu jei butu anksciau del tu leukocitu susigriebe,gal nebutu buve to,kas dabar verysad.gif nezinau,gal as klystu,as ne medikas,bet juk jei leukocitu daug rodo,tai aisku kad kazkur kazkas negerai verysad.gif

Ne visada leukocitai rodo uždegimą. Nors Jūs nieko nevartojot, turėjo ieškoti. Gal nesimatė?
Aš esu medikė ir mano kolegos daugybę kartų darė man echo ir nieko nematė. O jaučiausi nekaip. Todėl ir darė be galo be krašto. Kai pamatė buvo vėlu: didelio darinio nebuvo o daugybiniai smulkūs išsisėję darinukai doh.gif Apgaulingas tas piktasis gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Mastė @ 2012 04 12, 14:22)

Aš irgi jau atradau smile.gif Ten ir agavų sirupo yra. Be to steviją pasiryžusi sėti. Kaip ir saldžiąsias bulves smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Kur Jus ieskote info apie ligas? As praktiskai nerandu sitos ligos "Pirmine mielofibroze" (irasas primare myelofibrose ed)? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 04 12, 21:15)
Sveikos merginos,

Kur Jus ieskote info apie ligas? As praktiskai nerandu sitos ligos "Pirmine mielofibroze" (irasas primare myelofibrose ed)?  verysad.gif

jeigu skaitote angliškai, rašykit primary myelofibrosis . google išmeta daug nuorodų, pvz. cia
o cia lietuviškai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 12 balandžio 2012 - 20:31
QUOTE(ragnez @ 2012 04 12, 21:29)
jeigu skaitote angliškai, rašykit primary myelofibrosis . google išmeta daug nuorodų, pvz. cia
o cia lietuviškai

Aciu ragnez. Gaila neskaitau angliskai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmanre @ 2012 04 12, 11:56)
labai dziugu,kad vel yra viltis,  stiprybes ir tikejimo 4u.gif

isvezem mamyte i ligonine verysad.gif man taip baisu pasidare,kokie zmones,visi taip nusiteike,ai tipo tai ko jus norit,priimamajame manes tiesiai sviesiai paklause,sako pasakykit ka jus iliuzija turit,kad isgys blink.gif

Taip, deja verysad.gif Ypac jei zmogus vyresnis ir paskutine stadija, tai jau nelabai ir nori gydyti. Is dalies suprantu medikus, ligonines pilnos jaunu ligoniuku verysad.gif Bet kai tai paliecia tavo artimiausius zmones, tai atrodo visiska neteisybe.

Teciui jau ivede stenta, bet mums atrodo, kad jam bilirubinas jau kazkiek spejo pazeisti smegenis unsure.gif Kazkoks hiperaktyvus tapo, istisai plepa telefonu, to anksciau nebuvo... Vakar klausiau teti, kaip tu jautiesi, ar pagerejo, o jis man taip pakiliai atsake, kad visada gerai jautesi (pries stentavima jau nepaejo...), mol kas cia per kvailas klausimas g.gif . Zodziu, siaip tai isoriskai atrodo, kad geriau, bet vidus sako, kad kazkas ne taip...
Na bet svarbu, kad jis gerai jauciasi. Siandien darys kraujo tyrima bus aiskiau ar stentas kazkiek padeda ar ne.

Merginos, Jums visoms linkiu stiprybes. Saunios Jus! wub.gif
Atsakyti