Įkraunama...
Įkraunama...

Efektingas lieknėjimas

Apklausa: kaip efektingiau sveikiau ir geriau mesti svori? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Soda @ 2006 03 22, 23:14)
būtinai išbandyk visus žinomus pratimėlius - atrasi tau skirtą, kurs duos didžiausią efektą  mirksiukas.gif 
dėkoti tikrai nėra už ką - man labai malonu pasidalinti savo patirtimi. gal kam pravers. nors geriausias patarimas - neklausyk kitų patarimų  lotuliukas.gif

Jau isbandziau tavo pasiulyta pratima. Sunkus! O kiek ji laiko reikia daryti, nes jis lyg ir ne is tokiu kur butu pakarojimai.

Dar tu ten rasai apie itupstus. Tai kiek ju reikia daryti?
Dar norejau paklausti, kiek tu pratimu is viso pasirinkti? Kiek kartu per sav ju reikia daryti? Ir kas kiek laiko ta programa keisti.

Siaip as nemegstu monotonijos. Sportuoju kasdien, bet galiu lygiai taip kasdien kaitalioti pratimus ir sporto rusis. Tai norint sulaukti geru rezultatu butinai istisai sportuoti pagal programa, ar nieko tokio jei kaip ir as kaitalioju?
Atsakyti
yep anas iš sunkesnių karsta.gif
pradžiai gali po 10-15 daryt. tada truputį pailsėti ir tada vėl pakartoti. tokių pakartojimų jeigu netingėsi kokių 2-5.

įtupstai šiek tiek lengvesni yra, tad galima truputį daugiau.
kadangi nori sustangrinti raumenukus, 2-3 kartai į savaitę būtų liux. iš kart pastebėsi rezultatą
aš asmeniškai jau geriau porą kartų sunkiai padirbėsiu, negu keturis kartus silpnokai. doh.gif

sako kad geriausia su pakartojimais daryti taip : daryti iki "negaliu" ir tada dar porą išspausti lotuliukas.gif turi degti, perštėti raumuo.

geriausia būtų turėti šiokią tokią programą, kad vienas raumuo nebūtų pastoviai apkrautas, o kitas ilsėtusi visą menėsį. aš irgi nemėgstu monotonijos, tad suprantu drinks_cheers.gif
pvz gali sugalvoti kokius nors derinius

1 diena
presas, rankos
2 diena
kojos, užpakaliukas

pratimus tikrai galima keisti. matai pvz sėdmenims yra daug pratimų, jie skirtingi bet gi vis tiek dirba tas pats raumuo! mirksiukas.gif
patys sunkiausi pratimai, kuriems reik daug pastangų ir duoda geriausius rezultatus. vat man labai gaila kad niekaip nerandu internete kokių nors nuotraukų ar piešinėlių su pratimais, nes nupasakoti gana sunku yra, dar ne taip galima suprast verysad.gif

o dar labai svarbų dalyką prisiminiau. Apšilimą. būtinai reikėtų bent 5min prasitampyti. jeigu ne dėl sveikatos, tai bent jau dėl to kad kitą dieną raumenų neskaudėtų. www.shaping.lt -> aerobika -> raumenų tempimas.
piešinukai, paaiškinimai. tikrai siūlau pažiūrėti. labai po tempimo pratimų pagerėja laikysena, gracingesnė eisena pasidaro. drinks_cheers.gif
Atsakyti
pepilota, viską supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
Soda, dar karteli aciu 4u.gif

O is kokio tu miesto? Jauciu butu visai idomu padaryti koki susitikima ir galetum gyvai parodyti pratimuku rolleyes.gif gal ir kitoms merginoms butu idomu.

Iki!
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2006 03 23, 11:15)
Soda, dar karteli aciu 4u.gif

O is kokio tu miesto? Jauciu butu visai idomu padaryti koki susitikima ir galetum gyvai parodyti pratimuku rolleyes.gif  gal ir kitoms merginoms butu idomu.

Iki!

aš iš Vilniaus, bet šiuo metu dažnai Kaune lankausi ( wub.gif )
tai kad aš iš tikrųjų tų namudinių pratimėlių nekokia žinovė esu. daugiausiai dirbu treniruoklių salėj. mirksiukas.gif ten nepaimprovizuosi - turi treniruoklį ir dirbk lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu zinok siandien darbe trumpam buvau likus viena, tai padariau ta prisedimo pratimuka. Nu jutau savo sikniuka thumbup.gif Eisiu dabar dar padarysiu. Tik dar norejau paklausti, ar dubeni reikia pirmyn atgal judinti ar i sonus?
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2006 03 23, 21:08)
Nu zinok siandien darbe trumpam buvau likus viena, tai padariau ta prisedimo pratimuka. Nu jutau savo sikniuka thumbup.gif  Eisiu dabar dar padarysiu. Tik dar norejau paklausti, ar dubeni reikia pirmyn atgal judinti ar i sonus?

g.gif aukštyn - žemyn
Atsakyti
Na ziuriu cia mergaites visai uzmige. Negi jau nesigrazinat? Netirpdot savo lasiniuku? lotuliukas.gif

Kaip jums sekasi? Ar turite kokiu nors apciuopiamu rezultatu? pasidalinkit, netylekit!
Gal kokiu nauju paslapciu dar suzinojot?

IKI!
Atsakyti
Tai, kad sportuojam fitness3.gif plušam fitness4.gif nėra kada ir rašyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 03 30, 14:01)
Tai, kad sportuojam  fitness3.gif plušam  fitness4.gif  nėra kada ir rašyt  biggrin.gif

Tai saunuoles! As irgi taip pat. Tik, kad rezultatais niekas nepasidalija. Tik dabar pagalvojau, gal cia renkasi ne tos, kur nori sukusti, o to, kur yra savimi patenkintos ir tik nori tokios islikti unsure.gif
Atsakyti
Aš tai dar iki galo savim nesu patenkita blush2.gif Bet matau, horizonte jau švyti biggrin.gif
Manau, kad svorį nėra sunku numesti (kalbu iš patirties), sunku jį išlaikyti tokį, kurį pasiekei varginančių treniruočių ir alinančių dietų pagalba 4u.gif
Atsakyti

Dar norejau visu paklausti, ar jums uzteko tik sporto ir sveikos mitybos, kad iveiktumete celiulita? Ar darot ka nors ypatingo ta linkme, nes temoje apie celiulita merginos ten tokias proceduras atlikineja, kad net baisu. Man tai kaip tik aktualu. Nes kilogramiukai baigia po truputi tirpti, sportuoju 5k. per sav. Lyg kojytes ir lygesnes, bet kazin ar vien tik to uztenka.
Jeigu nesunku noreciau, kad parasytumet is savo patirties, ypac tos, kurios numete nemazai kg ir dabar dziaugiasi lygia oda.

Aciu 4u.gif
Atsakyti