QUOTE(pepilota @ 2006 04 12, 12:20)
Soda, o kur tu dingus? Jau senokai cia besirodei

Kazkaip siek tiek apmires sis skyrelis. Noretusi, kad suaktyvetu
Soda, o tau dar reikia numesti svorio ar tu jau tik grazini savo kuna?
kažkaip vis neprisėdu normaliai, tik perbėgu akim kas naujo.
o dėl figūros....prieš porą metų, kai buvau daug pilnesnė, būčiau buvus patenkinta ir tokiu rezultatu, kokį esu pasiekusi šiuo metu, bet dabar vis dar noriu kažko daugiau ir daugiau.

atrodo kad štai ten dar negražu, ana tą reikia tasiyti ir pan. be to esu sau pasakius, kad jau tikrai galėsiu džiaugtis savimi, kai išnaikinsiu celiulitą

o jis dar nelabai noriai krapštosi lauk. nors vaizdas tikrai geresnis nei kad anksčiau
taip kad dar kaip ir jūs kankinuosi su mityba. džiugu, kad bent sportas man nėra nemalonus.
kažkaip paskaičiau savo ankstenes žinutes ir pagalvojau, kad gal kam galėjo pasirodyti, kad viską labai gražiom spalvom nupiešiau - ai va, ėmiau ir numečiau tą svorį, juokų darbas
bet žinokit nesuskaičiuojamų kartų buvau "nutrūkus" - kartais dienai ar dviem, kartais net ir dviem savaitėm.

bet paskui susiimu ir toliau stengiuos tokių "škadų" nebedaryt
tuo ir norėjau pasakyt, kad nesigraužkit jei nutrūkstat - juk esam žmonės ir valgyt norisi visada. o tas kaltės jausmas del atseit silpnos valios tik dar pablogina reikalus. prisikirtot šiandien iki soties?ir valio, pasimėgaukit mėgstamu maistu. o ryt viską gali pradėt iš naujo. tai ir yra smagiausia, kad kas rytą galim atsikelti ir viską pradėt iš naujo

galvokim pozityviai, lieknėsim lengviau