Įkraunama...
Įkraunama...

Efektingas lieknėjimas

Apklausa: kaip efektingiau sveikiau ir geriau mesti svori? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
dėl nutrukimų net ir neturiu ką patarti blush2.gif kol kas pati prieš juos esu visiškai bejėgė doh.gif būna savaitę, dvi nutrūkstu. manau, čia tik signalas, kad per daug "užspaudei" ir organizmas reikalauja vienų ar kitų medžiagų, todėl ir pradedi šlamšti viską iš eilės blush2.gif . gal jauti, kad nebeištveri, reikia sušvelninti dietą nors kelioms dienoms, savaitei. taip garantuotai nepradėsi valgyti šlamšto, tuo pačiu ir organizmas nusiramins. aš savo dietoje riboju angliavandenius, esu susitelkus į baltymus, tai kai nutrūkstu, labiausiai ir norisi visokių miltinių patiekalų, pyragų, baltos duonos verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(iingri @ 2006 04 20, 14:57)
O jaigu taip kaško atsisakius savaitej o ne menesiui, įdomu  g.gif kokiu nors rezultatu sulaukčiau ar ne?

rezultatai, žinoma, būtų geresni, bet ar ilgam? matai, per savaitę atsikratyti vieno ar kito įpročio yra gana sunku. tam tikrai reikia daugiau laiko. o pagal tavo tempą tektų atsisakinėti bent po vieną įprotį į savaitę, sumoje - bent po keturis į mėnesį. va čia dažniausiai ir suklumpama, nes per daug norima apžioti. bet be abejo, yra išimčių, žmonių su labai stipria valia, kuriem tai sekasi lengviau. jeigu tau taip atrodo tinkamiausia, tu būtinai ir pabandyk - eksperimentuoti yra labai gerai, nes tik taip surasi tavo poreikius atitinkančią dietą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Puikus sestadienio rytas, tik kad saltas. Siandien dar kol kas nieko neemiau i burna, nors siaip per visa si nutrukimo laikotarpi tokiu metu jau budavau ka nors is miltu sukirtus doh.gif
Dabar tik eidama i darba nusipirkau "L. ryta" ir pasuku litra. Pro kitus gundymus kazkaip abejingai praejau thumbup.gif Esu nusiteikusi siandien pasidaryti pasuku iskrova. Tikiuosi pavyks. Aisku viskas tik nuo manes priklauso. doh.gif Kazkaip jauciu, kad turi pavykti. Jau vien tai, kad jau nebetraukia visokie "blogi" produktai.
Gal jau jais organizmas prisisotono?

Galvoju isbandyti Vaipros pasiulyta varianta pamotyvuoti save savaitgaliais. Tiesa sakant ir pati turejau tokia ideja, bet kai dar yra ir praktikoje veiksmingai isbandziusiu, tai dabar bandysiu ir as igyvendint.
Taigi, visa darbo savaite: jokiu saldumynu, kvietiniu miltu gaminiu, riebiu patiekalu. Tik virta zuvis ar mesa, daug salotu, kruopu koses, vaisiai, liesi pieno produktai. Kaip noreciau taip issilaikyt! Na o savaitgali leisti sau pasilepinti desertu ar siaip kuo nors, ko nebuvo galima per visa savaite.

Ar teisingai tave, Vaipra, supratau? Ar butent taip tu laikaisi?
Gal ir kitos esat isbande toki metoda? Ka apie ji manot?
Atsakyti
pepilota šaunuolė! eina, eina eina! drinks_cheers.gif
Atsakyti
pepilota
Labai teisingai supratai thumbup.gif
Labai malonu, kad ir mano patarimai tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas pirmadienio ryta!

Kaip merginos savaitgalis? Tikiuosi, kad visos zvalios ir pailseje. Siandien oras thumbup.gif

Tai zinokit noriu prisipazinti, kad savaitgali issikrauti nepavyko, bet ir neprisivalgiau. Jau nors tiek gerai. Jau ne karta esu patyrus, kad savaitgalis ne pats geriausias metas pradeti dietintis doh.gif
Na o siandiena mas iskrova, o likusia darbo dienas pagrindas vaisiai, darzoves, kruopos ir liesa virta mesa ar zuvis. Jauciu, kad iki savaitgalio issilaikysiu.

Sekmes ir jums visoms. Parasykit kaip jums sekasi.
Atsakyti
Labi laba biggrin.gif
Aš tai dabar "ant Delčios sedžiu". Tik va, biški "sugriešinau" savaitgalį, na suprantat, vaiko gimtadienis blush2.gif Bet saldumynų nevalgiau vistiek thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,oi kokios jus saunuoles .sugebat laikytis savo nustatymu.o as tai ir cwebureku prisikirtau savaitgali saldumynu blush2.gif nu neina man bunant su vaiku valgyt virta mesa koses,nes jis tokio maisto nevalgo tai turiu daryt atskirai,nu ir tada ir man norisi jo maisto ir prasideda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2006 04 24, 11:33)
sveikutes,oi kokios jus saunuoles .sugebat laikytis savo nustatymu.o as tai ir cwebureku prisikirtau savaitgali saldumynu blush2.gif nu neina man bunant su vaiku valgyt virta mesa koses,nes jis tokio maisto nevalgo tai turiu daryt atskirai,nu ir tada ir man norisi jo maisto ir prasideda doh.gif

Uoj per tos tavo pagyros cia lotuliukas.gif As dar tik visko prisizadejau. Va kai ivykdysiu viska, kas uzsibreziau, tai ir pati save pagirsiu
Papildyta:
Ups! norejau pasakyti, kad per anksti tos pagyros. Vis per ta skubejima doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Šeštadienį truputį sugriešyjau - draugo kaltė, išsitempė picų valgyt. neatsilaikiau lotuliukas.gif bet sekmadienį jau susiturėjau, visą dieną laikiausi savo mitybos plano. šiandien dar nieko blogo nepridirbau, bet ką gali žinoti - iki vakaro dar toli biggrin.gif

Ech, tie savaitgaliai doh.gif vis koją pakiša
Atsakyti
Labas, mielosios drinks_cheers.gif
Kas čia atsitiko, kad nebeforumuojat g.gif ????????
Ir greitai prisipažinkit, ką savaitgalį mačiau Impuls+ su Supermama.lt bliuzele blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 05 10, 16:21)
Labas, mielosios  drinks_cheers.gif
Kas čia atsitiko, kad nebeforumuojat  g.gif  ????????
Ir greitai prisipažinkit, ką savaitgalį mačiau Impuls+ su Supermama.lt bliuzele  blink.gif   biggrin.gif

laba vakarėlį drinks_cheers.gif pastebėjau, kad tema truputį sustojo, bet pati irgi kažkokia susikuklinus - nedrįsau parašyt blush2.gif kas naujo: buvau trumpam užbėgus į atkinsono dietos temelę, susiviliojau išbandyt. maniau, kad bus lengva, nes ir taip riboju angliavandenius. ale svajok toliau! lotuliukas.gif vos kelias dienas ištvėriau - paskui jau galvojau "nupušiu" be duonos ir ryžių. no no ši dieta ne man schmoll.gif bet žinokit mielosios efektas tai stulbinantis blink.gif linijos stipriai paryškėjo (ir dar net nebando pasikeist, nors šiuo metu valgau tikrai nemažai), apetitas stipriai sumažėjęs (o gal dėl atšilusių orų? biggrin.gif ) ir savijauta labai gera.
kada nors ateity bandysiu sukaupt visą valią ir pasilaikyti ilgiau - dieta nenuvylė thumbup.gif tik labai sunki verysad.gif

o kas pas jus naujo? ar dar nenuleidot rankų? mane, atvirai sakant, tos šventės ir laisvos dienos buvo išmušusios iš rikiuotės doh.gif

p.s. impulse prisipažįstu, buvau tikrai ne aš. lankau kitą sporto klubą, ir tokių super marškinėlių neturiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soda: 10 gegužės 2006 - 21:53
Labi laba 4u.gif
O manęs kažkaip atkinsono dieta visiškai nevilioja. Prisiskaičiau negerų dalykų apie ją, kad tipo kas jos laikėsi, kai kurie net ligoninėj atsidūrė blink.gif Aš geriau liksiu prie savo delčios thumbup.gif toliau ribosiu maistą ir sportuosiu smile.gif
Atsakyti