QUOTE(Soda @ 2006 04 20, 00:36)
QUOTE(pandutė @ 2006 04 20, 09:24)
sveikutes,aciu kad pasidalinat maisto ruosimu,gaila kad as neturiu tokios keptuves,o as nesuprantu kaip reik ant garu kept ?
ant vieno puodo su vandeniu uzdet kita ir kept? 
Turiu metalinį sietelį. Pripilu į piedą truputį vandens, uždedu sietelį, o į sietelį įdedu ką žadu "garinti". Dar pritaikiau fritiurinės sietelį
QUOTE(vaipra @ 2006 04 20, 09:48)
Turiu metalinį sietelį. Pripilu į piedą truputį vandens, uždedu sietelį, o į sietelį įdedu ką žadu "garinti". Dar pritaikiau fritiurinės sietelį 
reik pabandyt,teisingai supratau?i puoda ipilti vandeni ir ant puodo uzdet durslika ar sieteli ir virti? QUOTE(pandutė @ 2006 04 20, 13:41)
reik pabandyt,teisingai supratau?i puoda ipilti vandeni ir ant puodo uzdet durslika ar sieteli ir virti?
o ilgai taip kepa? 
Papildyta:
Vieną kartą pusiau ,,žalią" suvalgysi, kitą kartą žinosi
QUOTE(Soda @ 2006 04 14, 22:04)
pvz.: šį mėnesį nebevartosiu majonezo ir baltos duonos. dar kitą mėnesį nebevartosiu cukraus, visų miltinių patiekalų ir ryškiai sumąžinsiu aliejaus kiekius.
O jaigu taip kaško atsisakius savaitej o ne menesiui, įdomu
QUOTE(iingri @ 2006 04 20, 14:57)
O jaigu taip kaško atsisakius savaitej o ne menesiui, įdomu
kokiu nors rezultatu sulaukčiau ar ne?
O gal kaip tik tą viską atidėti svaitgaliui
QUOTE(vaipra @ 2006 04 20, 14:36)
Tu mane ne taip supratai. Aš sakau jaigu viena savaite nevartoti ir visai atsisakyti kokiu miltiniu patiekalu, duonos. Kita savaite atsisakyt kokiu majonezu grietiniu ir aplamai riebalu. Dar kita nevartoti jokiu saldumynu. Na ir taip toliau atsisakyti tokiu patiekalu kurie yra nelabai naudingi. Na viena saveite atsisakai kasko, bet ir kitus patiekalus vartoji saikingai.
Na nežinau ar supratai mane ka norejau pasalyti
QUOTE(iingri @ 2006 04 20, 17:01)
Tu mane ne taip supratai. Aš sakau jaigu viena savaite nevartoti ir visai atsisakyti kokiu miltiniu patiekalu, duonos. Kita savaite atsisakyt kokiu majonezu grietiniu ir aplamai riebalu. Dar kita nevartoti jokiu saldumynu. Na ir taip toliau atsisakyti tokiu patiekalu kurie yra nelabai naudingi. Na viena saveite atsisakai kasko, bet ir kitus patiekalus vartoji saikingai.
Iš pradžių supratau, kad tik savaitei kažko atsisakyti
Bandžiau pasakyti, kad atsisakyti geriau iš karto, tik pamotyvuoti save savaitgaliais. Jooo, sunkus savęs išbandymas
nezinau net kuri spausti
siaip mano atveju tai buvo taip pirma sportas po to dieta + sportas
na o po dietos prasidejo sveikas gyvenimo budas sveika mityba + sportas
na o dabar yra sveika mityba sportas ir zinoma porciju mazinimas
siaip mano atveju tai buvo taip pirma sportas po to dieta + sportas
na o po dietos prasidejo sveikas gyvenimo budas sveika mityba + sportas
na o dabar yra sveika mityba sportas ir zinoma porciju mazinimas
QUOTE(vaipra @ 2006 04 20, 10:48)
As irgi taip garinu. Jei tau, pandute, truksta ideju garinti galima viska. As garinu ir zuvi, ir mesa, ir saldytas darzoves, ir bulves. Gal nieko nepraleidau
Jei gamini visai seimai, tai ir gaminti atskirai nereikia. Zuvi ar kotletukus paruosiu ir sau ir vyrui vienodai, tik sau garu, o jam kepu.
Papildyta:
Na o as, mergaits dar noriu jums prisipazinti
O kaip jus tvarkotes su nutrukimais? Gal ka galit patart?
man tai pastebejau padeda, kai vakariene kuo anksciau pavalgau. T.y. pvz. nuo kokios 16 - 18val. visiskai nieko neimu i burna. Tai kita ryta toks malonus alkio jausmas buna ir ji numarinti norisi kuo nors lengvu. Taip po truputi ir iseinu is to uzburto valgymo rato. O jei is vakaro prisikertu, tai kazkaip tik ir traukia ant ko nors saldaus
Bandysiu siandien iseit is sio uzburto rato. Iki pietu prisikirtau bandeliu. O dabar likusia dienos dali valgysiu tik lengva maista. Jei issilaikysiu tai pades. Kad tik valios nepritruktu
O kaip jus tvarkotes su nutrukimais? Gal ka galit patart?
man tai pastebejau padeda, kai vakariene kuo anksciau pavalgau. T.y. pvz. nuo kokios 16 - 18val. visiskai nieko neimu i burna. Tai kita ryta toks malonus alkio jausmas buna ir ji numarinti norisi kuo nors lengvu. Taip po truputi ir iseinu is to uzburto valgymo rato. O jei is vakaro prisikertu, tai kazkaip tik ir traukia ant ko nors saldaus
Pas mane tas pats
Vienas iš svarbiausių dalykų ir yra nevalgyti vakarais
Pas mane tas pats
Vienas iš svarbiausių dalykų ir yra nevalgyti vakarais