sveikutes.kaip laikotes?senei cia bebuvau kaip mamyciu diena praejo?as tai nesuprantu pas save kiek sveriuosi taip rodo 68,nuejau pas drauge pasisveriau ant elektriniu svarstykliu 64.600 vos nenukritau is laimes.bet nelabai tikiu nes esu pastambejus,bet kaimyne irgi sake kad mano svarstykles blogai rodo,nu sakau reik pas ka nors dar pasisvert paziuresiu kiek rodys
Mamyčių diena
net sūnus gėlių padovanojo
Smagu kai svarstyklės rodo tavo naudai. O ypač kai nesitiki pamatyti gerų rezultatų
pandute aš tau siūlyčiau pasisverti ant tų svarstyklių kur prekybos centruose ir pan. yra, ta prąsme už litą. Nors kas žino kiek ten tos teisybės

Smagu kai svarstyklės rodo tavo naudai. O ypač kai nesitiki pamatyti gerų rezultatų

pandute aš tau siūlyčiau pasisverti ant tų svarstyklių kur prekybos centruose ir pan. yra, ta prąsme už litą. Nors kas žino kiek ten tos teisybės

QUOTE(vaipra @ 2006 05 11, 09:44)
Mamyčių diena
net sūnus gėlių padovanojo
tai kad as tokiu nebematau.ir nelabai jom pasitikiu.anksciau sveriaus tai ugis per mazas.tai pedidelis.ten jos netaisiklingos apitiksliai rodo

Kokį svorį ten rodo tai man tinka
Bet dėl ūgio tai jo. Vieną kartą bandžiau svertis, tuo pačiu ir ūgį parodė, chi... dviem cm sumažėjau
Galvojau jau šakis, senatvė, trauktis pradėjau

QUOTE(vaipra @ 2006 05 11, 11:31)
Kokį svorį ten rodo tai man tinka
Bet dėl ūgio tai jo. Vieną kartą bandžiau svertis, tuo pačiu ir ūgį parodė, chi... dviem cm sumažėjau
Galvojau jau šakis, senatvė, trauktis pradėjau 

Sveikutės
Paskelbiau karą gelbėjimosi ratui ir prikibusiams lašiniukams prie kojų...
Ar padėsit kovot?

Ar padėsit kovot?

QUOTE(Ismene @ 2006 05 11, 11:50)
Sveikutės
Ar padėsit kovot?

Ar padėsit kovot?

MIELAI

QUOTE(vaipra @ 2006 05 11, 11:58)
Ačiū už pasiūlymą, bet dietų čia ir taip pilna. O be to aš savęs dietom nekankinsiu

QUOTE(Ismene @ 2006 05 11, 14:26)
Ačiū už pasiūlymą, bet dietų čia ir taip pilna. O be to aš savęs dietom nekankinsiu

Čia jau tamstos reikalas

Grožis reikalauja aukų

Atradau super būdą palengvėti. Nereikalauja kančių, lengva atsiminti. Kiekvieną rytą tik atsikėlus išgerti puslitrį virinto (ar šiaip švaraus) vandens, galima įspausti citrinos sulčių ir šaukštuką medaus. Per dvi savaites daugiau nieko nedarant nukrito 2 kg
. Tiesa, biškį į tuliką varo
Rekomenduoju

QUOTE(petarda @ 2006 05 11, 16:57)
Atradau super būdą palengvėti. Nereikalauja kančių, lengva atsiminti. Kiekvieną rytą tik atsikėlus išgerti puslitrį virinto (ar šiaip švaraus) vandens, galima įspausti citrinos sulčių ir šaukštuką medaus. Per dvi savaites daugiau nieko nedarant nukrito 2 kg
. Tiesa, biškį į tuliką varo
Rekomenduoju

Girdėjau šitą dalyką

O vat girdėjau, kad prieš pat valgį kaip tik nereikia gerti, nes tipo atsiskiedžia skrandžio rūgštys ir blogiau virškinamas maistas. Pusvalandį iki valgio ir pusvalandį po valgio skysčių vengti.