Įkraunama...
Įkraunama...

Efektingas lieknėjimas

Apklausa: kaip efektingiau sveikiau ir geriau mesti svori? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
sveikutes.kaip laikotes?senei cia bebuvau kaip mamyciu diena praejo?as tai nesuprantu pas save kiek sveriuosi taip rodo 68,nuejau pas drauge pasisveriau ant elektriniu svarstykliu 64.600 vos nenukritau is laimes.bet nelabai tikiu nes esu pastambejus,bet kaimyne irgi sake kad mano svarstykles blogai rodo,nu sakau reik pas ka nors dar pasisvert paziuresiu kiek rodys
Atsakyti
Mamyčių diena thumbup.gif net sūnus gėlių padovanojo sokiai.gif ploja.gif
Smagu kai svarstyklės rodo tavo naudai. O ypač kai nesitiki pamatyti gerų rezultatų biggrin.gif
pandute aš tau siūlyčiau pasisverti ant tų svarstyklių kur prekybos centruose ir pan. yra, ta prąsme už litą. Nors kas žino kiek ten tos teisybės g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 05 11, 09:44)
Mamyčių diena  thumbup.gif net sūnus gėlių padovanojo  sokiai.gif  ploja.gif
Smagu kai svarstyklės rodo tavo naudai. O ypač kai nesitiki  pamatyti gerų rezultatų biggrin.gif
pandute aš tau siūlyčiau pasisverti ant tų svarstyklių kur prekybos centruose ir pan. yra, ta prąsme už litą. Nors kas žino kiek ten tos teisybės  g.gif
tai kad as tokiu nebematau.ir nelabai jom pasitikiu.anksciau sveriaus tai ugis per mazas.tai pedidelis.ten jos netaisiklingos apitiksliai rodo
Atsakyti
Kokį svorį ten rodo tai man tinka clap.gif Bet dėl ūgio tai jo. Vieną kartą bandžiau svertis, tuo pačiu ir ūgį parodė, chi... dviem cm sumažėjau g.gif Galvojau jau šakis, senatvė, trauktis pradėjau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 05 11, 11:31)
Kokį svorį ten rodo tai man tinka  clap.gif Bet dėl ūgio tai jo. Vieną kartą bandžiau svertis, tuo pačiu ir ūgį parodė, chi... dviem cm sumažėjau  g.gif Galvojau jau šakis, senatvė, trauktis pradėjau  blink.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif jo senatve sutraukt baigia mus biggrin.gif netinka tokios ten plius minus parodys man reik 100procentu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Paskelbiau karą gelbėjimosi ratui ir prikibusiams lašiniukams prie kojų...
Ar padėsit kovot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ismene @ 2006 05 11, 11:50)
Sveikutės  4u.gif
Paskelbiau karą gelbėjimosi ratui ir prikibusiams lašiniukams prie kojų...
Ar padėsit kovot?  blush2.gif

MIELAI drinks_cheers.gif Galiu ir dietų prisiųsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 05 11, 11:58)
MIELAI  drinks_cheers.gif  Galiu ir dietų prisiųsti  4u.gif

Ačiū už pasiūlymą, bet dietų čia ir taip pilna. O be to aš savęs dietom nekankinsiu schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ismene @ 2006 05 11, 14:26)
Ačiū už pasiūlymą, bet dietų čia ir taip pilna. O be to aš savęs dietom nekankinsiu  schmoll.gif  tongue.gif

Čia jau tamstos reikalas mirksiukas.gif Tik norėjau pasiūlyti išbandytų blush2.gif
Grožis reikalauja aukų lotuliukas.gif
Atsakyti
Atradau super būdą palengvėti. Nereikalauja kančių, lengva atsiminti. Kiekvieną rytą tik atsikėlus išgerti puslitrį virinto (ar šiaip švaraus) vandens, galima įspausti citrinos sulčių ir šaukštuką medaus. Per dvi savaites daugiau nieko nedarant nukrito 2 kg bigsmile.gif . Tiesa, biškį į tuliką varo smile.gif Rekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(petarda @ 2006 05 11, 16:57)
Atradau super būdą palengvėti. Nereikalauja kančių, lengva atsiminti. Kiekvieną rytą tik atsikėlus išgerti puslitrį virinto (ar šiaip švaraus) vandens, galima įspausti citrinos sulčių ir šaukštuką medaus. Per dvi savaites daugiau nieko nedarant nukrito 2 kg  bigsmile.gif . Tiesa, biškį į tuliką varo smile.gif Rekomenduoju

Girdėjau šitą dalyką biggrin.gif Aš paprasto vandens stiklinę prieš valgį išgeriu. Bet jei namie yra citrinos ir medaus, tai rytais paskaninu vandenį. Dėl efekto nežinau g.gif paprasčiausiai tai tapo mano įpročiu wub.gif
Atsakyti
O vat girdėjau, kad prieš pat valgį kaip tik nereikia gerti, nes tipo atsiskiedžia skrandžio rūgštys ir blogiau virškinamas maistas. Pusvalandį iki valgio ir pusvalandį po valgio skysčių vengti.
Atsakyti