Įkraunama...
Įkraunama...

Efektingas lieknėjimas

Apklausa: kaip efektingiau sveikiau ir geriau mesti svori? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Alio, miegančios gražuolės lens.gif smile.gif
Nejaugi šita tema tokia nebeaktuli, kad tokios neaktyvios??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2006 05 23, 15:09)
Ar jums buna taip, kad atsisakot kokiu nors pasibuvimu su kompanija jei tuo metu laikotes dietos? Na cia tam, kad pagundu nekiltu.
As tai kartais taip elgiuosi. Ypac tada, kai po nutrukimo buna pirmos isivaziavimo dienos. Tiesiog tada jauciu, kad galiu lengvai paslisti ir vel nutrukti doh.gif
Kai pagalvoji, tai kazkokia nesamone aukoti bendravima del figuros. Bet man kartais ( aciu dievui, kad kartais) taip buna blush2.gif

man tai buna smile.gif tikrai, as atsisakau pas draugo mama vaziuoti, vien tik del to, kad jos maistas tiesiog riebaluose isvires, dazniausiai, na ir nesupranta ji manes (o ir man paciai nejauku) kai as atsisakau ji valgyti.
Atsakyti
Sveikos panyckos drinks_cheers.gif

As irgi kai kuriu "pavojingu" susitikimu dietos laikymosi metu bandau isvengti smile.gif
bet ne del to, kad neprisikirsciau, o kad nereiketu visiems aiskintis kodel nevalgau, kodel maitinuosi kitaip nei jie ir pan. o galu gale dar atsiranda zmogenu kurie isgirde, kad laikausi dietos is karto apipila nereikalingais patarimais (na man TIKRAI nereikia ju patarimo biggrin.gif ) ir prisneka, kokie baisumai manes laukia ateityje (nuo kada sveika mityba - baisumas? blink.gif ) matot, dauguma vis dar uzsicikline, kad dieta=badas, o ne kad dieta=sveika mityba. dabar jau esu apdairi, ir prikandu liezuvi tongue.gif tyliai kavineje uzsisakau salotu su vistiena ir pasiteisinu, kad per pietus valgiau cepelinu, tad skrandis labai uzsikimses lotuliukas.gif lotuliukas.gif tada visi pritardami linkcioja galvomis : ach taip cepelinai, ir man taip buna, teisingai, valgyk salotu biggrin.gif niekam jokiu klausimu nebekyla. apsimeluoju vis del to blush2.gif bet cia nepiktai, tik del sventos ramybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soda @ 2006 05 17, 19:15)
šiek tiek apie užpakaliukus esame padiskutavusios ir šioj temoj, tik reikia paieškoti kuriame puslapyje  mirksiukas.gif
o čia yra ir atskira tema apie užpakaliukus :spausti
netgi nuotraukos įdėtos, manau tikrai ką nors naudingo rasi  drinks_cheers.gif

Taigi dėkavoju baisiai aciuks.gif Labai daug gerų pratimų thumbup.gif Iš karto pajutau, kad užpakalinėje dalyje ne tik lašinukai gyvena smile.gif Lauksiu rezultatų 4u.gif
Atsakyti
Mielos merginos ir moterys,

Ar esate laimingos ir patenkintos savimi, ar jus taipkaip ir mane apsedusi mintis apie tobula kuna (figura). Kaip pamilti save ir pradeti gyventi,o nejaudintis? Nuo mazens mane kamavo noras butii dealia, viskame kame, ne tik isvaizda. Siekiau mokslu virsuniu, draskiausi darbe, taciau visuomet neturejau tik vieno-grazios figuros. Isbandytos beveik visos imanomos dietos, pradedant kopustu sriuba, delcios dieta, japoniska, maisto netoleravimo testas, Badikovos dietair t.t.Beje, paskutiniu metu kankinuosi su Chazan dieta. Kai laikausi dietos esu nelaiminga,nesman salta, jauciuosi alkana ir atsisakiusi gyvenimo malonumo-valgyti. Ojuk jisman kaip ir vienintelis,nes nerukau ir nevartoju alkoholio. Kai pradedu viskavalgyti ko noriu- esunelaiminga nes auga svoris. Ir kaip man pagaliau susitvarkyti si reikala amziams, negi niekaip negaliu suvokti kas man svarbiau-ar valgyti viska ka noriu, ar buti graziai?..... gal kas esate tai patyre...
Atsakyti
Labas, Mileina, labai gerai tave suprantu, nes taip pat esu perfekcioniste, man viskas turi buti tobula. kazkada ir kunas mano buvo tobulas, bet nuo tu laiku mane skiria daugiau nei 20 kg. as irgi visokiu velniu esu isbandziusi, jauciuosi nuolatos nelaniminga (cia tu ne viena), bet ne todel kad norisi valgyti, o todel, kad baisu pro veidrodi praeiti, nakti apie tai sapnus sapnuoju, nuo pat ryto tik atsikelusi apie tai galvoju iki tol kol einu miegoti.
tik dabar as jau supratau, kad dietos , kur nurodomas konkretus valgiarastis (chazan, delcios, japoniska ar kita) tik traumuoja psichika, nes jautiesi kazko negalis, atsisakes. reikia keisti mitybos plana, t. y. skaiciuoti kalorijas, kad nevirsytu 1400-1500 per diena, taip pat ziureti glikemijos indeksa, nevalgyti auksto GI produktu (pvz. saldumynu). nors jei labai norisi, tai reikia ir ta saldainiuka sukapoti, tik paskui kitame patiekal pamazinti kaloriju ir tikrai ant savo kailio patyriau, kad nebesijauciu nuskriausta ar atskirta nuo visuomenes.
pabandyk rasti siam forume bendraminciu:
temoje valgiarastis - parasysi ka valgei per diena, merginos patars kas blogai, pati daug maz kalorijas paskaiciuok, bent apytiksliai

temoje metam kilus kartu -moralinis palaikymas ar pabaudimas sugriesijus
taip pat rekomenduociau nueiti i bodyflekso temele prie sporto, nepakenks.
zodziu reikian usiteikti, kad tu nesilaiaki jokiu dietu, o tiesiog nesi kiaule, ar siuksliu deze, kad rytum kas papuola, o sveikas sveikai norintis gyventi zmogus, kuris sportuoja, sveikai maitinasi ir kartais save palepina...
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2006 06 08, 15:24)
Labas, Mileina, labai gerai tave suprantu, nes taip pat esu perfekcioniste, man viskas turi buti tobula. kazkada ir kunas mano buvo tobulas, bet nuo tu laiku mane skiria daugiau nei 20 kg. as irgi visokiu velniu esu isbandziusi, jauciuosi nuolatos nelaniminga (cia tu ne viena), bet ne todel kad norisi valgyti, o todel, kad baisu pro veidrodi praeiti, nakti apie tai sapnus sapnuoju, nuo pat ryto tik atsikelusi apie tai galvoju iki tol kol einu miegoti.
tik dabar as jau supratau, kad dietos , kur nurodomas konkretus valgiarastis (chazan, delcios, japoniska ar kita) tik traumuoja psichika, nes jautiesi kazko negalis, atsisakes. reikia keisti mitybos plana, t. y. skaiciuoti kalorijas, kad nevirsytu 1400-1500 per diena, taip pat ziureti glikemijos indeksa, nevalgyti auksto GI produktu (pvz. saldumynu). nors jei labai norisi, tai reikia ir ta saldainiuka sukapoti, tik paskui kitame patiekal pamazinti kaloriju ir tikrai ant savo kailio patyriau, kad nebesijauciu nuskriausta ar atskirta nuo visuomenes.
pabandyk rasti siam forume bendraminciu:
temoje valgiarastis - parasysi ka valgei per diena, merginos patars kas blogai, pati daug maz kalorijas paskaiciuok, bent apytiksliai

temoje metam kilus kartu -moralinis palaikymas ar pabaudimas sugriesijus
taip pat rekomenduociau nueiti i bodyflekso temele prie sporto, nepakenks.
zodziu reikian usiteikti, kad tu nesilaiaki jokiu dietu, o tiesiog nesi kiaule, ar siuksliu deze, kad rytum kas papuola, o sveikas sveikai norintis gyventi zmogus, kuris sportuoja, sveikai maitinasi ir kartais save palepina...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir dar pridurciau reik atpalaiduot smegenis,susirast idomia veikla ,hobi, kad nereiktu visa diena apie maista galvot,ka suvalgiau ka dar valgysiu,tiesiog atsipalaiduot
Atsakyti
na tas tai sunku, man neiseina
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2006 06 08, 15:32)
na tas tai sunku, man neiseina

pamilti save tai yra pmilti savo trukumus,juk mes esam labai grazios ir mielos butybes, o kai mylesim save tada niekas nepastebes tu "trukumu"
as vyrui sakau ziurek ziurek koks celiulitas pas mane, ojis sako, kad as viena ji ir matau, tai va uzsidejau rozinius akinius ir nebematau, o tie kilai istirps jei maziau apie juos galvosim 4u.gif
Atsakyti
as tai jauciu dideli gailesti sau, kad kazko negaliu. t.y. su draugais sedime kavinej, visi skaniai valgo, o as jau tipo po vakarienes ir sedziu su arbata rankoje. tiesa, kuri laika sau isikalbu kokia as saunuole, kaip sveikaimaitinuosi ir gyvenu, bet to pakanka tik keliems menesiams, o paskui.......paskui kaip pradedu esti tikra ta zodzio prasme ir gaunasi uzburtas ratas.....
Atsakyti
na kazkaip reikia jei jau pradejai esti, ta diena kazkokiame baliuje ar kur, kazkaip nusiteikti, kad ne visa menesi ar ne visa savaite, o tik ta diena nesusilaikei ir viskas. nes ir man taip buna, kai pradedu nuo kokios progos, sustoti negaliu. kazkaip nusiteikti, kad tu nesilaikai dietos o tiesiog sveikai maitiniesi. as pvz. tokiais atvejais kavineje pasiimu sauso vyno ir kokias darzoviu salotas .
Atsakyti
QUOTE(Mileina @ 2006 06 08, 11:35)
Mielos merginos ir moterys,

Ar esate laimingos ir patenkintos savimi, ar jus taipkaip ir mane apsedusi mintis apie tobula kuna (figura). Kaip pamilti save ir pradeti gyventi,o nejaudintis? Nuo mazens mane kamavo noras butii dealia, viskame kame, ne tik isvaizda. Siekiau mokslu virsuniu, draskiausi darbe, taciau visuomet neturejau tik vieno-grazios figuros. Isbandytos beveik visos imanomos dietos, pradedant kopustu sriuba, delcios dieta, japoniska, maisto netoleravimo testas, Badikovos dietair t.t.Beje, paskutiniu metu kankinuosi su Chazan dieta.  Kai laikausi dietos esu nelaiminga,nesman salta, jauciuosi alkana ir atsisakiusi gyvenimo malonumo-valgyti. Ojuk jisman kaip ir vienintelis,nes nerukau ir nevartoju alkoholio. Kai pradedu viskavalgyti ko noriu- esunelaiminga nes auga svoris. Ir kaip man pagaliau susitvarkyti si reikala amziams, negi niekaip negaliu suvokti kas man svarbiau-ar valgyti viska ka noriu, ar buti graziai?..... gal kas esate tai patyre...

zodziu brangioji turi susiimti, pakeisk ta savo negatyvu mastyma apie save, jeigu to nepadarysi, tai kelio i prieki nera, nuo siandien ar nuo ryt, o geriausiai jau dabar mastyti pozityviai, remkis logika, juk per savaite ar dvi laikantis dietu nepavirsi i grazuole gulbe....reikia keisti gyvenimo buda ir poziuri i pati valgyma, nesakau kad valgyk kaip Madona, tik tam kad atsigintum nuo bado, bet padekime tau pakeisti mitybos yprocius, pradzioje bus sunku, sunkiau nei gali isivaizduoti, rezultati bus letesni, pati tai dabar darau, zodziu as pati po gimdymo, mazutei 4 menesiukai, kai nustojau ja maitinti svoris pradejo augti, ko as tik nedariau, nevlagiau nuo 6, laikiausi kopustu dietos, bet radau foruma apie maisto derinima, skaiciau daug informacijos, pradejau keisti mityba, ogi ziuriu jau matau rezultatus, nors maista derinu tik trys savaites, jau ir liemens linijas atgaunu, slaunytes mazeja, veiduko spalva atsigauna, dingo valgio norejimo priepuoliai, nuotaika pasitaise, zodziu planas:
1. paskaitai internete apie maisto derinima;
2. prisijungi prie musu forumo maisto derinimas;
3. issimatuoji visas kuno apimtis (galesi lyginti ir dziaugtis jau po 4 savaiciu)
4. nezek i veidrodi (smile.gif ypac apatine dali), as rimtai dazykis ir sukuokis prie tokio veidrodzio kur mataisi iki puses, o po menesio saves nepazinsi thumbup.gif ;
pabandyk, tikrai labai noriutau padeti, sekmes ir buckis
Atsakyti