Įkraunama...
Įkraunama...

Efektingas lieknėjimas

Apklausa: kaip efektingiau sveikiau ir geriau mesti svori? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Naudingas straipsnis
http://www.delfi.lt/...php?id=13530355
Atsakyti
Nevaldomas potraukis prisikimšti pilvą yra ne tik nemalonumas, tai liguista būsena, kuriai įveikti reikia nemažai atkaklumo ir kantrybės. Štai keletas paprastų, tačiau efektyvių patarimų.
- Niekada nepamirškite, kad sotumo jausmas ateis, praėjus maždaug 20 min po valgio. Nesėdėkite prie stalo pernelyg ilgai, nes per kartą suvalgysite žymiai daugiau, nei reikia organizmui.
- Stovėdami suvalgome kur kas daugiau, nei sėdėdami.
- Avižiniai dribsniai padeda organizmui greit pasisotinti ir lieknėti. Jie virškinami lėtai, todėl negreit vėl pajuntate alkį.
- Tiems, kas linkęs persivalgyti, vertėtų valgyti ne 3, o 5 kartus per dieną. Pajutę alkį, nepulkite į paniką, suvalgykite 1 obuolį ar išgerkite stiklinę kefyro/geriamo jogurto.
- Kai valgote obuolį, suvalgykite ir jo sėklytes; obuolyje yra visa reikalinga vienos paros jodo norma, o jodas prislopina alkio jausmą.
- Pusė stiklinės petražolių nuoviro priverčia pamiršti maistą 2 valandoms. Analogišką poveikį turi ir burnos skalavimas mėtų nuoviru.
- Apetitą apgauti padeda figos ir slyvos: pusė kilogramo šių vaisių užpilkite 3 litrais vandens. Virkite, kol vanduo išgaruos maždaug iki 2,5 litro. Gerkite šį gėrimą prieš valgį, po pusė stiklinės. Suvalgykite ir vaisius.
- Papildykite savo kasdienį racioną pupelėmis ir žirniais. Jie greit užpildo skrandį ir gerina virškinimą. Dar labai naudingos bulvės, virtos „su marškinėliais“.
- Jei prieš valgį išgersite stiklinę pomidorų sulčių arba mineralinio vandens, alkį numalšinsite net trečdaliu mažesne porcija.
- Ar girdėjote posakį, kad grožis prasideda nuo skrandžio? – Kodėl? Todėl, kad sveikata priklauso nuo geros skrandžio ir žarnyno veiklos. Dėl to visi lieknėjimo preparatai ir gerina žarnyno darbą. O kas patinka žarnynui? – Produktai, turintys daug ląstelienos: rupaus malimo grūdėta duona, košės, vaisiai, daržovės (pvz. žali svogūno laiškai stimuliuoja žarnyno motorinę funkciją, o kopūstų ląsteliena pašalina iš organizmo cholesterino perteklių).
- Česnakas – vienas didžiausių apetito priešų. Sutrinkite 3 česnako skilteles ir užpilkite stikline virinto vandens (kambario temperatūros). Po paros užpilas bus paruoštas. Vartokite po 1 šaukštą prieš miegą. Arba galima tiesiog kasdien nuryti (net nekramčius) po vieną česnako skiltelę: tai padės kovoti su kenksmingais organizmui mikrobais ir prislopins apetitą.
- Alkio jausmą mažina ir masažas: kelis kartus per dieną po keletą minučių viduriniuoju pirštu spauskite tašką tarp viršutinės lūpos ir nosies.

Jei laikysitės šių patarimų bent keletą mėnesių iš eilės, organizmas tikrai persitvarkys ir jūs pamažu atprasite persivalgyti.
Atsakyti
labai aciu uz naudingus straipnius 4u.gif thumbup.gif

pati kaip tik pradejau pries kelias savaites kasdien po truputi valgyt selenas mirksiukas.gif su blogom dietom isbalansavau medziagu apykaita,dabar bandau keist mityba.

kaip su soja? kokia ja pirkt ir kaip valgyt? as nepirkus jos niekad blink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Turiu problemėlę: visur viskas normaliai,o vat kojos, tiksliau šlaunys, yra storos ir užpakalis platokas.. Pirkti kelnes yra didžiausia bėda, per kojas siaura,o per liemenį visada per platu. Kaip geriausia numest svorio nuo apatinės kūno dalies? Būčiau labai dėkinga už patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu trumpai, tai man padėjo mintys :-) gal keistai skamba, bet tikrai daug padėjo. Perskaičiau keletą knygų apie pasąmonės, minčių galią, pradėjau taikyti žinias, ir ką jus manot? Mano sukurtas lieknos paneles vaizdas tapo realybe :-) tai labai šaunu. Aišku, aš dariau ir pratimus, bėgiojau. Bet manau be teisingu minčių butu ne toks rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 06 17, 21:29)
- Alkio jausmą mažina ir masažas: kelis kartus per dieną po keletą minučių viduriniuoju  pirštu spauskite tašką tarp viršutinės lūpos ir nosies.

Isbandziau veikia thumbup.gif
Atsakyti
Kokie nuostabūs patarimai norintiems sulieknėti biggrin.gif. Būtinai pasinaudosiu. Dar į mano lieknėjimo programą įeis ir masažai. Labai noriu iki kovo numesti 5 kg. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 01 sausio 2009 - 21:23
Sveikos,

bandome rinkti grupe norinciu pilates uzsiemimams. Uzsiemimai Riese, Bendoreliu , Kleivines gyventojoms (-ams).
Laikas( dar gali buti koreguojamas) : antradienis ( iki pietu) ir sestadienis mazdaug nuo 10 val.
Kaina uz karta priklausys nuo grupes dydzio. Jei bus 15 zmoniu tai apie 20 lt, jei 10 tai apie 30 lt.
Vieta: ( turim du variantus ir spresime kartu)
Treneris atvyks pas mus pats smile.gif

Taigi... apie Pilates nauda nepasakosiu:) pati dar nelankiau, bet turiu problemu su nugara ir mielai uzsiimciau tuom:)

Rasykit , jei idomu cia arba man i asmenine dezute smile.gif Siaip galiu pasakyti, kad puse grupes jau kaip ir yra ir nezinau kaip gerit bus surinkta kita, bet manau, kad labai dideles ir nerinksime:)
Atsakyti
Sveikos, tiesiog nežinojau kur daugiau parašyti ir išsipasakoti. Pradėjau mesti svorį ( sportuoju, atsisakiau visokių niekučių : čipsų, saldainių, šokoladu ir t.t ) Jaučiausi puikiai. Per pora mėn numečiau 5kg. Gal tai nėra daug, bet savijauta tikrai pagerėjo,tad savo norą numesti daugiau ir įgauti gražias kūno formas tesiau toliau.. Tačiau atėjo diena kai palūžau, nežinau kas man atsitiko.. Suvalgiau puse plytos šokolado, traškučių.. Kitą dieną vėl šokolado..Ir taip toliau.. Patikėkit,viskas vėl pasimatė ant pilvo. Vėl tie patys kalnai akis bado,kurie jau po truputį buvo pradėjė nykti nestuke.gif .Nebeišeina grįžti prie to,ka buvau pradėjusi.. Nežinau ko siekiu čia rašydama, gal tiesiog vėl reikia gero spyrio šiknon,kad tesčiau viską.. Nes tai yra mano didžiausias noras šiuo metu..Gražiai atrodyti verysad.gif
Atsakyti
Sveikatos pratimai moterims:

[url]
http://www.bunny.lt/...pavimo-pratimai
[/url]

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2005 11 30, 19:55)
Klausimas: 1.Kaip geriau isryskinti figura ir raumenukus?.
a) pirmiausiai numesti svori tik su dieta tik pasiekus norima svori, rimtai uzsiimti sportu
b)svori mesti ir su dieta ir sportu, nesvarbu, koks jis bebutu

2. Kokia nauda is to, jei raumenukai bus po riebalu sluoksniu? g.gif
Na, pasidalinkite savo ziniomis ir patirtimi, kaip geriau?
ax.gif




na tiesa sakant atsakymas i antra klausima yra labai paprastas,esant didesnei masei raumenu yra sudeginama daugiau kcal,todel ir yra naudinga.Esu ziurejusi laida apie tai ax.gif
Atsakyti
Vienintele salyga atsikratyti virssvorio - sudeginti daugiau energjos,nei suvartoti. Viskas. biggrin.gif

Gerai... siek tiek daugiau faktu apie save ax.gif

Kai nuo 56 rubu dydzio perejau i 50 - 52 ,pagaliau isdrisau pasisaverti... Svoris tada buvo 97 kg. blink.gif Kiek sveriau tada,galiu tik, remdamsi savo lieknejimo faktais ,mazdaug paskaiciuoti ,tai butu apie (97+ 15) 112 kg. blush2.gif O nuo tu 97 kilogramu,jau samoningai sEkdama savo svori ,noredama,numeciau 27 ,o po to kai pasiekiau tiksla,dar nukrito 4 kilogramai. Is viso : 112 - 15 = 97 - 27 = 70 - 4 = 66 kg. dabartinis mano svoris. Nu dar reiktu suvesti galus su numestu svoriu,o tai butu : 15 + 27 + 4 = 46 kg. biggrin.gif
Apie centimetrus as tyliu,nes as juos tik dabar matuoju,nes vis dar stangrinu savo kuna ir svoris man nebe taip aktualus,sveriuosi tik savikontolei,karta i menesi.

Tai,va... kaip minejau mano sekmes istorija trumpa ir aiski - SUDEGINTI DAUGIAU ENERGIJOS,NEI SUVARTOTI ,o tam,kad svoris liktu stabilus Sudeginti visa suvartota energija.
Atsakyti