Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga ir aksesuarai Jaunikiui

QUOTE(cloudlet @ 2006 11 18, 10:15)
o gal pasakysit kur Kaune būtų galima rasti jaunikiui liemenę ir kaklaskarę nusipirkti  g.gif

Maniskiui mes pirkom Megoj, yra Sunsiut parduotuve, ten brangoka, bet labai graziu yra thumbup.gif be to jei didoka pataiso vietoj uz ta pacia kaina mirksiukas.gif ir Hyper Maximoj yra tokia pat parduotuve, manau kad ir laisves alejoj pilna visko yra ax.gif
Papildyta:
va tokia liemene ir kaklaskare

Papildyta:
QUOTE(katanelis @ 2006 11 18, 13:44)
Maniskiui mes pirkom Megoj, yra Sunsiut parduotuve, ten brangoka, bet labai graziu yra  thumbup.gif be to jei didoka pataiso vietoj uz ta pacia kaina  mirksiukas.gif ir Hyper Maximoj yra tokia pat parduotuve, manau kad ir laisves alejoj pilna visko yra  ax.gif
Papildyta:

velnias nesigavo prisegt g.gif doh.gif
Papildyta:
o gal pasakysit kur Kaune būtų galima rasti jaunikiui liemenę ir kaklaskarę nusipirkti  g.gif

Papildyta:

Atsakyti
"va tokia liemene ir kaklaskare"

gaila kad nesimato, ka norejai parodyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2006 11 18, 17:48)
"va tokia liemene ir kaklaskare"

gaila kad nesimato, ka norejai parodyti  unsure.gif

gaila, kad nesigauna niekaip man prisegti failų, neleidžia niekad, gal taip parodysiu ax.gif

http://public.fotki....liemen/087.html

čia mano vyriškio liemenė, kurią pirkom Megoj, toje parduotuvėje
Atsakyti
"čia mano vyriškio liemenė" wub.gif

labai gražu, kaip tik tokios ir ieškom blush2.gif o gal gali parašyt kiek daugmaž mokėjot? ax.gif
Atsakyti
stai pora
http://i126.photobuc...efaiste/2-1.jpg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2006 11 18, 18:59)
gaila, kad nesigauna niekaip man prisegti failų, neleidžia niekad, gal taip parodysiu  ax.gif

http://public.fotki....liemen/087.html

čia mano vyriškio liemenė, kurią pirkom Megoj, toje parduotuvėje

Labai grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maniskio liemene su kaklaskare buvo tokia smile.gif

user posted image
Atsakyti

Ech... kaip fajna dabarrrr... rolleyes.gif
Tiesa.. kostiumo norėjo šviesaus.. bet pirkom juodą.. doh.gif Nes nėr ką lyginti su jokiais tais šviesiais, kiek matėm.. visgi Hugo Boss... tai ir atrodo super.. ir medžiagytė superinė.. ax.gif O ir nepirkt tiesiog neišėjo.. nes kaip nulietas ant mano berniukėlio.. wub.gif
[/quote]

kiek mokejai uz Hugo Boss parasyk please notworthy.gif notworthy.gif ir ar svarkas buvo kartu su liemene???? gyvenam ne LT tad noreciau zinoti kokios kainos ten ir sulyginti... gal ir mums pirkti Lietuvoje jei stipriai pigiau.... g.gif
Atsakyti

man grazu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 11 21, 17:02)
Maniskio liemene su kaklaskare buvo tokia smile.gif
user posted image

Ir maniskis kazka panasaus noretu mirksiukas.gif
Atsakyti
keletas gelyciu musu mieliesiems wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
kalbant apie gėles jaunikiui į švarką, gal turit nuotraukyčių ką būtų galima padaryti iš kalijų, nes mano puokštė bus iš jų wub.gif o antrai pusei neįsivaizduoju ką būtų galima padaryti doh.gif
Atsakyti