Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga ir aksesuarai Jaunikiui

Man nieko... blush2.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Kokia jaunikio apranga bus madinga kitą vasarą? blush2.gif Praėjusią vasarą labai daug jaunikių teko matyti su šampaninėm raštuotom liemenėm ir kaklaskarėm. Kažin ar ir šiemet jos dar bus "ant bangos"?
Atsakyti
nezinau, labai ar maziau madinga, bet liemene ir kaklaskare labai puosia jauniki ir isskiria ji is burio sveciu ir pabroliu, ypac jei jaunikio kostiumas tamsus (nes tada didesne rizika susilieti su minia). Ir nebutinai reikia rinktis sampanine, galima suzaisti spalvom: parinkti tinkancia kokios nors spalvos liemene ir kaklaskare ir priderinti prie jos jaunosios puokste, atrodo tikrai labai graziai wub.gif
Atsakyti
As tai saviski noreciau matyti (ir jis taip nori) su sviesiu kostiumu, butinai su liemene ir kaklaskare ir man visai nesvarbu ar tai dar bus madinga ar ne, nes man taip laabaai grazu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiwulle @ 2007 02 13, 13:26)
As tai saviski noreciau matyti (ir jis taip nori) su sviesiu kostiumu, butinai su liemene ir kaklaskare ir man visai nesvarbu ar tai dar bus madinga ar ne, nes man taip laabaai grazu mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Mes su MB nusprendem,kad liemenes nebus.Ji tik varzo,o mums ji visai negrazu,tad svarbiausia laisvumas ir patogumas.Kostiumas bus baltas...Na,manau bus grazuolis wub.gif
Bet sis vaikinas irgi super atrodo ir pats nebjaurus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 13 vasario 2007 - 12:45
Sveikos brangiosios nuotakos.
Noriu savo jaunikiui siūdinti liemenę ir kaklaskarę iš tokios kaip manp suknytė medžiagos.
Gal kuri nors turit kokį brėžinuką ar nuorodą kaip ta kaklaskarė atrodo aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos,
Maniskis ziurejo laida per telika kur pamate gangsterio kostiuma. Dzyzuotas, biski platesnem kelnem, bet labiausia patiko jam batai, tokie retro stiliaus, juodi, o visus kaip kojine baltas, nzn ar isivazduojat... Dar skrybele... zodziu jam toks labai tiktu, jis toks stileiva atrodytu smile.gif tik kur rasti net nezinau, kostiuma dar pasisiutume, o kur rasti batus?
gal kas turit kokiu minciu? blush2.gif
Atsakyti
Mano jaunikis atrodys stai taip.Man patinka,jam patinka,o ko daugiau reikia lotuliukas.gif blush2.gif wub.gif
Vienu variantu bus per ceremonija,gamtoje,kitu bus baliuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARe @ 2006 12 11, 15:50)
man grazu  wub.gif
user posted image

va cia tai mano skoniui atitinka, labai noreciau, kad mano vyrukas taip butu apsirenges wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_G. @ 2007 03 16, 18:24)
va cia tai mano skoniui atitinka, labai noreciau, kad mano vyrukas taip butu apsirenges wub.gif

idomus variantas wub.gif Toks nematytas ir visai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 03 16, 19:46)
idomus variantas wub.gif Toks nematytas ir visai graziai atrodo thumbup.gif

Labutes, o gal kas zino kur galima butu rasti Vilniuje grazios medziagos kostiumui? Pagalvojau gal visai apsimoketu siuti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ElenuteV @ 2007 03 21, 17:17)
Labutes, o gal kas zino kur galima butu rasti Vilniuje grazios medziagos kostiumui? Pagalvojau gal visai apsimoketu siuti  unsure.gif

mes savaitgali vaziuosim po audiniu parduotuves kostiumams ax.gif kol kas dar nieko nezinau bet vaziuosim paziuret i Audeja, i Diteksa (Kestucio g), i Silko tekstile (Vilniaus g.)...
po to parasysiu ispudzius mirksiukas.gif
Atsakyti