Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga ir aksesuarai Jaunikiui

QUOTE(cloudlet @ 2006 12 17, 09:48)
kalbant apie gėles jaunikiui į švarką, gal turit nuotraukyčių ką būtų galima padaryti iš kalijų, nes mano puokštė bus iš jų  wub.gif o antrai pusei neįsivaizduoju ką būtų galima padaryti  doh.gif

mano vyriškio gėlytė buvo irgi kalija, kaip ir mano puokštytė, tai įdedu nuotraukytę, geriau neradau,tikiuosi matysis, nors šiaip tai labai graži buvo ax.gif
[attachmentid=81179]

Papildyta:
[attachmentid=81180]dar viena... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2006 12 17, 14:58)
mano vyriškio gėlytė buvo irgi kalija, kaip ir mano puokštytė, tai įdedu nuotraukytę, geriau neradau,tikiuosi matysis, nors šiaip tai labai graži buvo  ax.gif
[attachmentid=81179]

Papildyta:
[attachmentid=81180]dar viena...  blush2.gif

Labai grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
kaip sitoks smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2006 12 29, 19:48)
kaip sitoks smile.gif

user posted image

Nu grazus smile.gif Nors man tos gelytes i atlapa jaunajam visos beveik vienodai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
grazu jei tos gelytes i atlapa nera per dideles nes teko matyti tokiu variantu kad toks didelis "bukietas" doh.gif kad net atrodo sveria jauniki zemyn blush2.gif
Atsakyti
Man graziausia kai buna papuostas vienas ziedelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARe @ 2006 12 11, 17:50)
man grazu  wub.gif
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti

i 
Parašų tvarkymosi akcija SuperMamoje!

Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
Parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių vystymosi pasiekimams - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas; neperkraukite parašo nuotraukomis – tam turime galerijas, „Štai mes kokie“ temas. Didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtesnį interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai).
Draudžiama asmeniniame paraše patalpinti bet kokio pobūdžio skelbimą. Tam skirtas atskiras skyrelis forume - "Skelbimų lenta".

Stenkitės pasirinkti trumpą subtilų įdomų skoningą parašą! Būkit malonios, pas ką netvarka, susitvarkykit! Parašai, neatitinkantys šių reikalavimų, trinami be perspėjimo.
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 12 12, 17:50)
Ir maniskis kazka panasaus noretu mirksiukas.gif

Nueik į skelbimų skyrelį, ten siamka parduoda šitą liemenę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2007 01 15, 11:30)
Nueik į skelbimų skyrelį, ten siamka parduoda šitą liemenę  ax.gif

jei kas noresit as po vestuviu birzelio 23 parduosiu savo vyriskio liemene ir ta toki naujoviska rauksleta slipsa-pirkom anglijoj is dizaineriu dramblio kaulo spalvos ax.gif
Atsakyti
kaip jums šis kostiumas? man labai patinka ši spalva, nes juodi jau nusibodo, o su baltu smokingu jau turėjau vieną blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melegim @ 2007 01 22, 15:54)
kaip jums šis kostiumas? man labai patinka ši spalva, nes juodi jau nusibodo, o su baltu smokingu jau turėjau vieną blush2.gif
user posted image

Man tai per daug blizga blush2.gif O spalva tai nebloga mirksiukas.gif
Atsakyti