Įkraunama...
Įkraunama...

Simono Daukanto mokykla

QUOTE(SATIDE @ 2006 07 21, 16:52)
sugalvojau išeitį, jei nenori priimti be gudrybių tai gudrausim  blush2.gif Pylimo gatvėje gyvena sesers vyro sesuo, tai rašysim jų adresą prašymuose ir tegu įrodo, kad mes ten nenuomojam buto  tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sakiau gi bus klasiokes mirksiukas.gif as tik bijau, kad nesakytu, jog dar per maza... Nu bet mums niekaip kitaip neiseina ax.gif Mes uztat pagal ugi diideles (na prisiskaiciau SM, kad padeda tongue.gif ) tai gal priims..
Mes tiesa irgi dar neprisregistrave blink.gif na nes ten dar negyvenam, bet greitai jau.. biggrin.gif (dabar nuomuoja). Tik, deja, Pylimo gatves irgi tik kelis numeriukus ima, visai nedaug..
Zodziu, brausimes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 07 21, 17:41)
seniai sesers dukra ir sūnus mokėsi toj mokykloj,kai dar ji Lazdynuose buvo,nu paskui persikėlė,tai su įstojimu į aukštąsias buvo geresni reikalai.O universitetinė ji tai todėl,kad didžioji dalis peg. universiteto studentų ten praktiką atlieka ir yra geriau finansuojama,specialistai kaip ir visur yra visokių.Jei kalba apie vyresnes klases ar šiaip tai tikrai nėr ten ko grūstis vardan prestižo,čia gi tik reklama viso labo.Sesė ir jos kolegos,nu ji pavaduotoja direktoriaus vienoj iš gimnazijų,labai neblogai atsiliepia apie Minties gimnaziją.Vaikus šiaip jau mokytis leidžiam dėl žinių,ne dėl prestižo,sakykim kokioj Anglijoj,tai jiems visai vienodai kokio čia prestižo S.Daukanto mokykla.O šiaip sesės Rimantas pradinėse klasėse mokėsi pas Laimą Hofšteterienę,nu jis o ir sesė jos kvalifikacija buvo labai patenkinti.

Mes ne dėl prestižo. Tiesiog tai arčiausia prie namų mokykla, po Mindaugo m-klos. Prasimokėm iki 8 klasės Mindauginėje. Bet jau kantrybė trūko. Kažkokia nepilnamečių kolonija. Surenka visus vaikus, kuriuos iš kitų mokyklų išmetė.
Atsakyti
QUOTE(rutakuc @ 2006 07 31, 13:54)
Mes ne dėl prestižo. Tiesiog tai arčiausia prie namų mokykla, po Mindaugo m-klos. Prasimokėm iki 8 klasės Mindauginėje. Bet jau kantrybė trūko. Kažkokia nepilnamečių kolonija. Surenka visus vaikus, kuriuos iš kitų mokyklų išmetė.



butent del tos priezasties ir mes i Mindaugo nenorim schmoll.gif salia dar kazkokios kelios yra, bet i jas tikrai nenorim-kuo toliau nuo sito rajono tongue.gif idomu kokia padetis Salomejkej g.gif
Atsakyti
Labutis, mirksiukas.gif keičiam gyvenamą vietą , tai ruošiamės kitais metais į mokyklą.Taigi mums pagal adresa, kaip ir arčiausiai būtų šita mokykla.Tik nežinau pas kokią mokytoja geriausia būtų pakliūti.Tad jei kurios vaikelis dabar ketvirtokas būtų neblogai, kad pakonsultuotų.Galvoju per metus apie viską įsiaiškinti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2006 07 31, 14:36)
butent del tos priezasties ir mes i Mindaugo nenorim  schmoll.gif  salia dar kazkokios kelios yra, bet i jas tikrai nenorim-kuo toliau nuo sito rajono  tongue.gif idomu kokia padetis Salomejkej  g.gif


šiaip tai jau nemažas,tai jei dėl žinių ,gal tada kitos pasiieškot,bet aišku jau vėlu ką ir sakyti, biggrin.gif nu pompastikos ten bus daug ir rinkliavų,o toliau,tai jei pasiseks su specialistais.Bet kokiu atveju sėkmės jums.
Atsakyti
Mano vienas tolimas pažįstamas mindauginėj pirmūnas buvo, o kai į kokią 9klasę (nepamenu tiksliai, bet jau nemažas) perėjo, tai ir liko antriem metam smoke.gif. Tik va net nežinau ar tai mokyklos pliusas ar minusas, bet dauguma vaikų iš laaaaabai pasiturinčių šeimųhuh.gif
Atsakyti
Papulti tikrai imanoma, reikia buti atkakliems. Drauges vaikai lanke mokykla, betvarke kaip ir visur, po pradines sove i Jezuitas. Nieko ipatinga.
Atsakyti
aš šitą mokyklą baigiau.. na visai nieko mokykla.. kitos nenorėčiau.. su auklėtoja ir dabar bendrauju. su kitais mokytojais taip pat.. ypač jei literatūros reik ar panašiai. kai einu į dukterėčios klasės tėvų susirinkimus, tai mokytojai šiltai bendrauja..

paruošimas (bent mūsų laidos) stiprus buvo. bet orientuojamasi daugiau į humanitarinį profilį, nors ir reraliukų buvo, kurie db sėkmingai kremta medicinos studijas.

o dėl pinigų, tai nesakyčiau, kad tėvai visų pasiturintys. aišku, buvo tokių, bet taip būna kiekvienoje klasėje, tikrai ne dauguma..
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2007 04 06, 17:56)

o dėl pinigų, tai nesakyčiau, kad tėvai visų pasiturintys. aišku, buvo tokių, bet taip būna kiekvienoje klasėje, tikrai ne dauguma..


drinks_cheers.gif Bent jau mūsų klasėje ypatingų turtuolių nematyti. smile.gif Ar biednas, ar bagotas, bet jei priklauso ta mokykla, tai ir būsi priimtas. Nebent kokių "povandeninių srovių" nežinau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2007 04 20, 18:37)
drinks_cheers.gif Bent jau mūsų klasėje ypatingų turtuolių nematyti. smile.gif  Ar biednas, ar bagotas, bet jei priklauso ta mokykla, tai ir būsi priimtas. Nebent kokių "povandeninių srovių" nežinau. smile.gif

na tikėčiausi kad mano vaikus ten priimtų, nors ir pagal gyvenamą vietą nepriklausytų..
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2007 04 20, 19:11)
na tikėčiausi kad mano vaikus ten priimtų, nors ir pagal gyvenamą vietą nepriklausytų..


Manau, kad kaip buvusiai mokyklos mokinei, tikrai neatsakytų. mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
cool.gif Pasidalinkit patirtim: ar ir dabar , po metu laiko, vis dar tokie pat grazus ispudziai apie mokykla?


QUOTE(Paja @ 2006 04 13, 17:25)
Mokykla tikrai labai gera, atmosfera, mokytojai thumbup.gif . Mes ruošiamės į šią mokyklą, nes priklauso pagal gyv.vietą. smile.gif Ir šiame rajone tikrai daug vaikų, o dėl susitarimo, tai nebent turi kokį gerą pažįstamą arba mokosi brolis/sesė. Kitaip-jokių šansų. Žmonės nueina kryžiaus kelius, kiti deklaruoja gyv.vietą pas draugus ar giminaičius, kad tik pakliūtų.

Atsakyti