laba, as irgi noreciau del sitos mokyklos pasikalbeti - siuo metu ji yra reorganizuota, t.y. vyresnes klases mokosi buvusioje Azuolo pagrindineje mokykloje prie Seimo, ir kiek suprantu, aptarnaujamu gatviu sarasas yra issipletes... mano dukrai kai reikejo i 5 į klase, mes nepapuoleme, o sunus dabar mokosi Vytes Nemunelio pradineje ir as noreciau kad po keturiu klasiu jis eitu cia mokytis... netgi kartais pagalvoju, gal galeciau perkelti i ketvirta klase... bet galbut tai sudetinga del perpildytu klasiu skaiciaus... taciau tikiuosi, kad mes pateksime, nors esanciame 2004 m. gatviu sarase musu gatves nera.
QUOTE(sausinė @ 2008 01 09, 15:14)
laba, as irgi noreciau del sitos mokyklos pasikalbeti - siuo metu ji yra reorganizuota, t.y. vyresnes klases mokosi buvusioje Azuolo pagrindineje mokykloje prie Seimo, ir kiek suprantu, aptarnaujamu gatviu sarasas yra issipletes... mano dukrai kai reikejo i 5 į klase, mes nepapuoleme, o sunus dabar mokosi Vytes Nemunelio pradineje ir as noreciau kad po keturiu klasiu jis eitu cia mokytis... netgi kartais pagalvoju, gal galeciau perkelti i ketvirta klase... bet galbut tai sudetinga del perpildytu klasiu skaiciaus... taciau tikiuosi, kad mes pateksime, nors esanciame 2004 m. gatviu sarase musu gatves nera.
Man cia pasidare idomu...

Man cia smalsu pasidare, nes as samoningai ne i Daukanta uzrasiau (nuo kitu metu mes - pirmokai), kuris mums arti namu, o i toleliau esancia V.Nemunelio pradine... Tiesiog del to, kad norejau vaika leist i keturmete pradine, kurioje nera dickiu ir klases mazutes bei nepergrustos... na ir pan. O kiek zinau, nuo penktos jie automatiskai visi is ten zygiuoja i Daukanta...

Tai kodel taip skubate? Ar esate nepatenkinti ta pradine?
Ir ar jums negarantavo, kad i penkta klase eisite automatiskai Daukante??

Ir aš taip pačiai į Vytės Nemunėlio užrašiau, nors mums priklauso S. Daukanto
Bus matyt ar ten pateksim

QUOTE(vitta @ 2008 01 22, 21:35)
Ir aš taip pačiai į Vytės Nemunėlio užrašiau, nors mums priklauso S. Daukanto
Bus matyt ar ten pateksim 

O pas kokia mokytoja uzsiraset? Ar dar nesirinkot? ar is vis nesirinksite, pas kokia bus pas tokia ir eisite?

Jus del tu paciu priezasciu, del jaukumo, dickiu nebuvimo? Ar del kokiu kitu pliusu??
QUOTE(Elzbieta @ 2008 01 22, 20:35)
Mokytojos nesirinkom, nes kas vienam gera, tas kitam gali visiškai netikti. Pasikliausu likimu ir sėkme

Vaikas mokosi trecioje klaseje pas Rakauskiene - ji labai griezta ir reikli mokytoja, spaudzia ziauriai, bet esme ta, kad ne su visais vaikais maloni, ir vaikai jos bijo....... o kai matai, kad vaikui nesiseka, tai norisi labai gero susikalbejimo su mokytoja. Kurio nera. Mokytoja labai greita, smarki, o kai vaikas letas, jis gi nieko nespeja... i tokius vaikus ziurima atsainiai. Kitas dalykas - namu darbai, ju uzduoda mazai, niekad neprimena kas uzduota, jos manymu patys vaikai turi kapstytis. Gerai, kai vaikas greit susigaudo ir yra imlus, bet kai ne... nepasakyciau, kad mokslai sekasi blogai, bet kai mokytojos bijomasi, tai jau nekas.
Vaikui tai labai ten gerai, ypac prailgintoje grupeje, ir isvis aplinka Nemunelio mokykloje labai liuks, bet va del mokytojos... bijau, kad penktoje klaseje nebutu labai sunku.
Siaip tai turbut nepervesim, baigsim ta mokykla, ner ko metytis, aisku.
Vaikui tai labai ten gerai, ypac prailgintoje grupeje, ir isvis aplinka Nemunelio mokykloje labai liuks, bet va del mokytojos... bijau, kad penktoje klaseje nebutu labai sunku.
Siaip tai turbut nepervesim, baigsim ta mokykla, ner ko metytis, aisku.
Sveikutes
, mes jau uzsurasem i sia mokykla .. na tik pazyma uzpildem , liko is poliklinikos ir pan... O kaip jus suzinot ar jus priimtos ar ne , ir i kuria raidele papuolet
? mum sake kad paskelbs internetiniam ju puslapy .. o kur ten tiksliai ziureti ? niekur nerandu
ir sake kad ten skelbs kada bus pirmasis teveliu susirinkimas.. irgi nerandu
saunu buti susimatyti
, kaip ir kaimynes jau esam

Negi nieks negali patart ?
Kur jus visos dingot

Tai si puslapiukas as zinau..tik kada ten viska paskelbs nesuprantu ?

QUOTE(Rasa1 @ 2008 05 11, 09:41)
Dar priemimas nesibaige...

Ir turetu dar paskambinti, jei anketoje telefono nr palikote.

Aaaaa supratau
..as cia skaitinejau skaitinejau , maniau pabendrausiu
o tik veliau pamaciau kad cia simtas metu atgal rasinejosi mamkos
.. Negi nera nei vienos busimos pirmokes ?