Įkraunama...
Įkraunama...

Simono Daukanto mokykla

QUOTE(Nata 1 @ 2007 06 21, 15:31)
cool.gif Pasidalinkit patirtim: ar ir dabar , po metu laiko, vis dar tokie pat grazus ispudziai apie mokykla?

Mūsų įspūdžiai tokie patys, viskas gerai, mokytoja puiki. Priekaištų nėra, gražios šventės būna. Mokinė irgi viskuo patenkinta. thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Galvoju dukra i 9 klase ten leisti,bet,kad joie mokinsis kazkur prie seimo,,Azuolo,, vidurinej? Gal kas zinot kaip ten atmosfera?
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 06 30, 13:59)
Galvoju dukra i 9 klase ten leisti,bet,kad joie mokinsis kazkur prie seimo,,Azuolo,, vidurinej? Gal kas zinot kaip ten atmosfera?

Aš žinau, nes mano sūnėnai nuo rudens ten mokysis (burbuliuoja, kad teks toliau važinėti, nes Daukanto mokykla prie pat) smile.gif . Ten išsikelia visi 9-12 klasių mokiniai ir visi jų mokytojai, todėl dėl atmosferos niekas neturėtų keistis. Taip bent jau per susirinkimą aiškino direktorė, nes daugelis tėvų jaudinosi.
Per vasarą tą Ąžuolo (jau buvusią) mokyklą atremontuos, todėl bus neblogai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2007 06 30, 15:57)
Aš žinau, nes mano sūnėnai nuo rudens ten mokysis (burbuliuoja, kad teks toliau važinėti, nes Daukanto mokykla prie pat) smile.gif . Ten išsikelia visi 9-12 klasių mokiniai ir visi jų mokytojai, todėl dėl atmosferos niekas neturėtų keistis. Taip bent jau per susirinkimą aiškino direktorė, nes daugelis tėvų jaudinosi.
Per vasarą tą Ąžuolo (jau buvusią) mokyklą atremontuos, todėl bus neblogai. 4u.gif

Na, nėra taip visai paprasta - dalis mokytojų turėjų ir "dičkių", ir "viduriniokų" klasių, tad nežinau kokiu būdu, bet jiems teko (o gal ir neteko g.gif ) rinktis... Taip mes netekom savo auklėtojo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(klarista @ 2007 09 05, 00:37)
Na, nėra taip visai paprasta - dalis mokytojų turėjų ir "dičkių", ir "viduriniokų" klasių, tad nežinau kokiu būdu, bet jiems teko (o gal ir neteko  g.gif ) rinktis... Taip mes netekom savo auklėtojo  verysad.gif

O mes "netekom" savo pirmosios mokytojos... verysad.gif Šokas didžiulis, bet bandom su padėtim susitaikyti. Reikės paklausti sūnėnų kaip jiems ten sekasi-nuo rugsėjo 1 nesikalbėjom. blush2.gif
Atsakyti
Labutis, mamytės,
Būkit gerutės, pasidalinkit mintimis apie šią mokyklą, nes neapsisprendžiu - ar leisti vaiką į ją ar ne ax.gif Labai jau prieštaringi atsiliepimai. Teigiami - kad labai gera mokykla mokslų atžvilgiu. Neigiami - kad perpildytos klasės (net po 31 mokinį blink.gif ), vyresnėse klasėse daug mokinių vartoja narkotikus doh.gif . Pasidalinkit, mamytės, savo patirtimi. Labai padėtumėte apsispręsti. mirksiukas.gif Iš anksto dėkoju. smile.gif
Atsakyti
mano vaikai mokosi cia, vienas septintokas , kitas pirmokas. dideli pervedziau is sv. Kristoforo mokyklos, tai jis labai patenkintas. o atmosfera sitoj mokykloj tikrai gera.
Atsakyti
Mano ziniomis, vaikai is pradines Vytes Nemunelio mokyklos po keturiu klasiu keliauja automatiskai i Daukanta... cool.gif
Idomu, kaip jiems ten? Nes musu kazkada tas irgi laukia...
Noreciau isgirsti nuomoniu butent tu vaiku mamu, kuriu vaikai i Daukanta papuole po Vytes Nemunelio pradines! 4u.gif

Ir kaip cia gaunasi... jie ateina i penkta klase... o paskui nuo devintos vel kraustosi i kazkur kitur esancia mokykla?? blink.gif

Kokie dalykai sioje mokykloje sustiprinti? Ir kodel ji taip liaupsinama, nors daugelis snipsdasi, kad jos populiarumas tik ispustas burbulas... g.gif

Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2007 09 15, 17:17)
Labutis, mamytės,
Būkit gerutės, pasidalinkit mintimis apie šią mokyklą, nes neapsisprendžiu - ar leisti vaiką į ją ar ne  ax.gif Labai jau prieštaringi atsiliepimai. Teigiami - kad labai gera mokykla mokslų atžvilgiu. Neigiami - kad perpildytos klasės (net po 31 mokinį blink.gif ), vyresnėse klasėse daug mokinių vartoja narkotikus doh.gif . Pasidalinkit, mamytės, savo patirtimi. Labai padėtumėte apsispręsti. mirksiukas.gif  Iš anksto dėkoju. smile.gif

aš joje dirbau, mokytojai tkrai stengiasi dėl vaikų ir valdžia kartu, tik kartais tėvai patys nežino ko iš tos mokyklos dar benorėti.
del svaigalų - visur vaikai vienodi, jei nores bet kur apsineš, ir jei tėvai nores pastebės ir patys, kad su vaiku netaip. bent priš 3 m, būdavo apsauginis, prižiūrėdavo tvarką, svetimi ypač paaugliai neileidžiami pamokų metu, arba palydimi, Tėvų susirinkimuose mokytojai visada laukia tėvų, bet dažnai jie neateina, kaip ir visad, jei nebuna extra atvejų, nėr ko eit. Mokykla sudaro salygas tėvam bendraut su mokytojais, ir visada ras laiko asmeninem bedom sprest. o sunkumų visur būna Kolegos tikrai noriai ir kūrybiškai dirba ir su mokiniais stengiasi kolegiškai bendraut ir nemanau , kad užsisėda. taip gali mokiniui pasirodyt kad jei jis pritingi ir mokytojas jį paspaudžia, bandydamas tinginyste išmušt smile.gif
labai ilgiuosi savo darbo, bet kartais gyvenimas sutvarko savaip.
linkėjimai mokyklai smile.gif 4u.gif

Papildyta:
dėl populiarumo - gal kad mokytojų kolektyvas jaunas, mokykloj mokiniai ir pankai ir bitlai ir kaip tik nori, mokytojui svarbu žinios ir noras mokytis,
dažnai patys tevai sudaro tuos populiarumo pletkus
manau dirbau mokykloje - kur visi stengėsi dirbti savo kaip mokytojo darbą, profesinė liga mokytojas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

planuoju i sia mokykla vesti kitais metais i pirma klase savo berniuka.
Bandysiu priregistruoti pas savo mama, ji gyvena Stpono gatveje. Tai gal neturetu buti problemos.

rastineje man sake, jog kitais metais pirmokus turetu perimti sios mokytojos: Jurgita Jakutyte, Ausra Tyliene, Rimante Rotkeviciene ir Rita Stasiskeviciene.

Gal kas gali patarti, kokia mokytoja rinktis, kuri geresne?

aciu uz pagalba,

Atsakyti
visos jos geros ir mielos patikėk ir senai dirbančios ir mylinčios savo darbą
o dėl priėmimo - oi kiek daug tėvelių tokius fintus dėl priėmimo daro.
Atsakyti
Kadangi mes irgi ieškom mokyklos ir domimės šia mokykla, gal kam bus naudinga informacija kokios gatvės jai priklauso ax.gif
http://www.daukanto....n=priemimas#AAA
Atsakyti