QUOTE(Odna @ 2012 07 19, 08:54)
Sveikutes,
Na kurgi daugiau kreiptis iskilus klausimams, jei ne pas jus SM mamukai
Nors auginu antra klecka, bet nebepamenu kaip dariau, todel noriu pasitikslinti. Ivedus papildoma maista ar reikia leliui duoti papildomai kazko gerti, ar pilnai uztenka MP (na po koses duoti MP atsigerti ir tiek)? Kada jau reiketu duoti papildomai atsigerti?
Kitas klausimas. Mano maziukui itariama bronchine astma

Jis toks rubuiliukas pas mane, naktimis bent pora kartu dar maitinu. Gyd. patare naktimis nebemaitinti ir pries miega neprivalgidinti (as tik MP duodu pries miegeli). Sako sutvarkyk mityba ir viskas susitvarkys, nes pagal naujausias rekomendacijas naktimis maitinti negerai.

Beje jis iki siol atsirugineja. Taip, kad nezinau kaip cia su tuo naktiniu maitinimu, pirma kart girdziu tokias rekomendacijas. Gal jus ka galit patarti?
Aciukas
Del gerimo, tai as nelabai pamenu nuo kada su mazaja savo, bet vandenuka gerdavo. ir iskart is puodelio ar saukstelio.
Del naktinio maitinimo ir svorio... manoji visada buvo rubuiliuke, bet tik pradejus ropoti visas svoris nukrito

naktinis maitinimas labai svarbus pienelio gamybai gi. tad jei planuojat dar maitinti mazuli, tikrai neverta jo nutraukti. o rekomendacijos man irgi pasenusios atrodo.