Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai 2

RSTT, kadangi medikų patarimu pirkausi svarstykles ir ilgą laiką svėriau sūnelį, dėl to galiu drąsiai teigti, kad svėrimas pirmiausia stresas kūdikiui, o jo pasekoje ir mamai. Beveik kiekvieną kartą vaikas paguldytas ant svarstyklių pradėdavo verkt, o pamaitinus dar ir išsibudindavo rolleyes.gif
Už tai ir paklausiau apie sauskelnes, gal ir juokinga bet aš jas sveriu, po to atimu sauskelnių svorį, tik gaila kad nežinau kiek preliuminariai turėtų pasišalinti skysčių(atmetus maisto įsisavinimą, išprakaitavimą ir t.t.), bet bendrai paėmus matau kurią dieną vaikas daugiau valgė, kurią mažiau.
Tie vaiko svėrimai, kaip kažkuri čia jau rašė - tik išimtiniems atvejams 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Na mes jau šianakt su dukryte kartu miegojom ir ji tikrai miegojo ramiau. Ar mažiau valgė net negaliu pasakyti, nes vos tik sukrutėdavo ar suzirzdavo - papulis į burnytę ir ramu, net nežinau ar ji ten ilgai traukdavo ar ne, nes pati snausdavau smile.gif Bet krūtį keičiau tris kartus, trečias jau ryte, septinta valandą, tai tikrai rečiau nei prieš tai. Tik man neramu, kad kai maitinu gulimoje pozoje, ji labai greitai užmiega ir nelabai ką ištraukia. Na bet jei ramiai miega, matyt užtenka g.gif
Atsakyti
Ateinu pasidžiaugti smile.gif

Gimėm neišnešioti, pienuko neištraukdavo, jo ir būdavo mažai. Pirmąjį mėnesį nusitraukinėdavau, primaitindavom iš taurelės, vakarais ir naktį, pritrūkus pienelio duodavau kelis gramus mišinio. Pasiskaičiusi čia ir zindyk.lt, įgijau stiprybės, iškenčiau skaudančius spenelius, šveičiau mišinį į šiukšlių dėžę, po truputį nustojau nusitraukinėt ir vis kišau krūtį. Bet kokiu atveju: pučia pilvelį - krūtis, žagsi - krūtis, nori miego - krūtis. Valgė kas valandą, naktį - kas dvi. Stebėjau kiek kartų kakoja, sisioja. Svėriojau ir aš - nei padėjo, nei pakenkė, suvalgydavo po 30 - 40 g. Pagal normas gal kiek mažai, bet nesinervinau.
Pirmą mėn. priaugom 900 g., antrą - 1000 g. Ir tiesiog vizualiai pasimatė - užaugo žandai, pagurklis, šlaunelės hihihi.gif
Su pirmu vaiku nusitraukinėjau iki 9 mėn., labai vargau, niekas nepaprotino, dabar nebekartojau savo klaidos. Manau pavyko.
Šiaip reikia begalinės kantrybės, reaguoti kuo ramiau į verkimą. Sunku, bet įmanoma.
Atsakyti
bigfuciuke, 4u.gif
Su PREMJERA 4u.gif
Mamą ir turi apimti snaudulys, hormonai dirba mirksiukas.gif
Dažniausia naktį žinda trumpai- pienukas riebus, ir miegas saldus mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi pasidziaugsiu blush2.gif kaip kas vakara, apie 8 valanda mazoji pradejo verkti ir nei papulis nei nesiojimai nebepadejo. taigi isrengiau iki pamperso, paguldziau ja plikute ant savo nuogos krutines ir apklojau minkstuciu apkloteliu. panesiojau taip 5 minutes ir nurimo! bigsmile.gif po kiek laiko ir uzmigo. nereikejo kentet dvieju valandu verksmo. bet ar cia tik sutapimas, ar rimtai padejo oda prie odos tai pasakysiu po poros vakaru tokiu smile.gif ryt bandysiu vel. paskui gal ir ant tetes krutines guldysim smile.gif tik tete plaukuotas biggrin.gif tai nezinau kaip reaguos. o ir guledama pas mane turbut mano sirdies klausosi. juk turetu buti jai labai pazystamas garsas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2012 09 12, 00:06)
As irgi pasidziaugsiu  blush2.gif  kaip kas vakara, apie 8 valanda mazoji pradejo verkti ir nei papulis nei nesiojimai nebepadejo. taigi isrengiau iki pamperso, paguldziau ja plikute ant savo nuogos krutines ir apklojau minkstuciu apkloteliu. panesiojau taip 5 minutes ir nurimo!  bigsmile.gif  po kiek laiko ir uzmigo. nereikejo kentet dvieju valandu verksmo. bet ar cia tik sutapimas, ar rimtai padejo oda prie odos tai pasakysiu po poros vakaru tokiu smile.gif ryt bandysiu vel. paskui gal ir ant tetes krutines guldysim smile.gif tik tete plaukuotas biggrin.gif tai nezinau kaip reaguos. o ir guledama pas mane turbut mano sirdies klausosi. juk turetu buti jai labai pazystamas garsas  wub.gif

Oi, mano kruopiukas kelis mėnesius pirmus labai mėgdavo taip man ant krūtinės užmigti, bet net nuogintis nereikėdavo, tiesiog pasidėdavau aš jį taip ir žiūrėk jau parpia galvelę atlenkęs. Taip miela prisiminti wub.gif
Atsakyti
o guldote vaikiuka sonu i save ar pilvelis prie pilvelio?
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2012 09 12, 10:22)
o guldote vaikiuka sonu i save ar pilvelis prie pilvelio?

Visai mažiuką pilvelis prie pilvelio, o paskui jau kaip išeidavo smile.gif
Atsakyti
Labryt,

ir as noreciau tyliai tyliai trupuciuka pasidziaugti.. Kai sianakt lelyte verke ir reke kelias val., susiturejau ir nedaviau jai misinio ax.gif Buvo ka tik po maitinimo, vis pasitikrindavau, ar tikrai neima papulio, ir nesiojau nesiojau iki nukritimo. Plikos guldymas jos kazkaip neveike, tad po keliu val. kazkaip eme ir uzsnudo benesiojama.. Net nepamenu, ar dar valge, ar ne blush2.gif Svarbiausia, kad jusu siame skyrelyje palaikymo deka turejau stiprybes sau sakyti, kad verkia ne is alkio, kad tiesiog reikia pralaukti ta rekima, ir vat kazkaip pavyko. Aciu labai 4u.gif L.noreciau tiketi, kad taip pavyks ir toliau..
Atsakyti
QUOTE(d'ville @ 2012 09 12, 10:59)
Labryt,

ir as noreciau tyliai tyliai trupuciuka pasidziaugti.. Kai sianakt lelyte verke ir reke kelias val., susiturejau ir nedaviau jai misinio  ax.gif Buvo ka tik po maitinimo, vis pasitikrindavau, ar tikrai neima papulio, ir nesiojau nesiojau iki nukritimo. Plikos guldymas jos kazkaip neveike, tad po keliu val. kazkaip eme ir uzsnudo benesiojama.. Net nepamenu, ar dar valge, ar ne  blush2.gif Svarbiausia, kad jusu siame skyrelyje palaikymo deka turejau stiprybes sau sakyti, kad verkia ne is alkio, kad tiesiog reikia pralaukti ta rekima, ir vat kazkaip pavyko. Aciu labai  4u.gif L.noreciau tiketi, kad taip pavyks ir toliau..

Sveikinu bigsmile.gif ...tu saunuole friends.gif
Atsakyti
QUOTE(d'ville @ 2012 09 12, 10:59)
Labryt,

ir as noreciau tyliai tyliai trupuciuka pasidziaugti.. Kai sianakt lelyte verke ir reke kelias val., susiturejau ir nedaviau jai misinio  ax.gif Buvo ka tik po maitinimo, vis pasitikrindavau, ar tikrai neima papulio, ir nesiojau nesiojau iki nukritimo. Plikos guldymas jos kazkaip neveike, tad po keliu val. kazkaip eme ir uzsnudo benesiojama.. Net nepamenu, ar dar valge, ar ne  blush2.gif Svarbiausia, kad jusu siame skyrelyje palaikymo deka turejau stiprybes sau sakyti, kad verkia ne is alkio, kad tiesiog reikia pralaukti ta rekima, ir vat kazkaip pavyko. Aciu labai  4u.gif L.noreciau tiketi, kad taip pavyks ir toliau..

Tikrai šaunuolė, kad atradai savyje stiprybės thumbup.gif Džiaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
d'ville, 4u.gif AgnessBelle 4u.gif
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti