Labu
Isibroviau su tokiu klausimuku, norejau pasiteirauti, visos temos neturiu kada skaityti, gal kas atsakys.
Maitinu jau trecia savo vaikeli. Pirmaja dukra ismaitinau iki 2 metuku, antraji sunu iki 1,5 metu, o savo treciaji mazyli maitinu jau penkis men.
Per visa maitinimo krutimi praktika padariau isvada, kad jeigu mazai valgai, tai pienuko mazeja mazeja ... Man butina valgyti, nori nenori, kitaip krutys tuscios, o paseka to - svoris auga ir auga, ir pieno yra tiek, kiek turi buti, niekada nesiskundziu, bet jei tik diena maziau pavalgau, krutine nepasunksta, ir vaikas ilgai maitinasi, skatindamas gamintis pienukui proceso metu.
Pati saves negaliu pakesti del sabo isvaizdos, bet tosk jau mano budas, viska atiduodu vaikams, del to esu laiminga.
Tiesa, grizus is ligonines, mano maziukai visada budavo isberti, bandydavau valgyti po viena produkra, diena grikius, ir stebeti ar nuo maisto..., taip paskutiniu metu beveik prisizaidziau, man is vis pieno lasiukai tekejo ir vaikas murkstese prie kruties, nervinosi, tad turejau visus alergijos ieskojimus mesti ir valgyti tik miltinius patiekalus, tokius, kurie mane bjauroja mano figura, o pienelis visada trykste tryksta.
Ko as nepastebejau per sitiek metu, kaip maitinti ir tureti daug pieno, ir savo figura islaikyti grazia, juk buna moteru, kurios ir maitina, ir liekneja, man tai misija neimanoma. negaliu ziureti, kaipo kiekviena savaite po 5 kg priaugu, isprotesiu, i veidrodi nebegaliu ziureti...