Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai 2

QUOTE(Vijora @ 2012 05 20, 18:18)
sveikutes 4u.gif
Iskilo toks klausimelis(nezinau kur daugiau klaust,si tema pasirode ''gimininga'').Klausimas butu toks-maitinu savo maziuke jau 7menesiai,per si laika nebuvo atkeliavusios mmm,snd ju sulaukiau,nors dar maitinu.Pasakykit prasau,ar tai rodo,kad gal maziau pienelio gaminasi?Nes kol dicke maitinau,tol nebuvo mmm,o sikart va g.gif
dekinga uz bet kokius pamastymus,mamytes 4u.gif

Man mmm grįžo praėjua 6 mėn po gimdymo, kai vaikas nustojo valgyti naktim. Pienuko tikrai nesumažėjo, maitinau iki 1 metų ir 4,5 mėn. Kurį laiką dar ir nusitraukdavau pienuko košei. Tad tikrai tikrai nesumažėja MP. Tik tom dienom vaikas gali būti neramus, nes pienuko skonis šiek tiek pasikeičia.
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2012 05 24, 19:30)
Yra  mirksiukas.gif http://www.pradzia.org/node/376
Parašyk, kai susirinks grupė (o gal kelias mamas pažįstamas suorganizuosi)- informuos  mirksiukas.gif

o man sitie kursai nepatiko buvau... kaip zindymo specai jie geri bet va tik ne primaitinimo klausimais... kazkaip suabejojau as ten teikiama kaikuria info...
Atsakyti
Sveikos , pries kelis men rasiau tuo paciu klausimu,,niekas nesikeicia---
mazei 6 men,valgo tik mano piena. pora menesiu naktimis rekia kas valanda, kas 30-40 min, visaip ..iki kokiu 7-8 kartu,,,ir as kad nuraminti duodu pieno.....jau baigiu visai nusivaziuoti del to neissimiegojimo . nesuprantu kas jai darosi,,kaip ir pilvelis, nes kita karta raivosi, bezdukas ir ima verkti....
menesi nieko nedarem, galvojau praeis..paskui davem geruju bakteriju biogaia (kazkaip taip vadinasi)- 2 sav gere pries nakti, kol isgere visa ...dabar mikstura miegeliui padare vaistinei,,su valerijonu,,,neina jos iduoi, neskanu jai, raukosi, beveik viskas isbega ....dar ir vibrukol zvakele pasibandziau ideti,,,kad kieciau miegotu,,jokio poveikio.....
jau mastau vel kokio espumisan pabandyti (kaip kad davem pirma jos gimimo menesi).....gal dar kokiu ideju turetumet??
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2012 05 25, 10:43)
Man mmm grįžo praėjua 6 mėn po gimdymo, kai vaikas nustojo valgyti naktim. Pienuko tikrai nesumažėjo, maitinau iki 1 metų ir 4,5 mėn. Kurį laiką dar ir nusitraukdavau pienuko košei. Tad tikrai tikrai nesumažėja MP. Tik tom dienom vaikas gali būti neramus, nes pienuko skonis šiek tiek pasikeičia.

aciu,pikkolo 4u.gif Apsiraminus jau ax.gif LAAAABAI nusiteikus maziuke kuo ilgiau maitint MP,tikiuosi daug trikdziu neatsiras rolleyes.gif Tik vis pamastau,ar laikas primaitinimui(paragavimams),ar dar palaukt...gal sia savaite,o gal kita,o gal kita menesi...ir t.t. doh.gif Noriu,kad pagr.maistas butu MP,o maistas tik paragavimams,na turbut aiskiai parasiau,bet sakau,vis dvejoju,bijau,kad kietas maistas labiau patiks uz MP,ar dar kazin kokiu dalyku prisigalvoju doh.gif ech rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2012 05 31, 10:05)
mazei 6 men,valgo tik mano piena. pora menesiu naktimis rekia kas valanda, kas 30-40 min, visaip ..iki kokiu 7-8 kartu,,,ir as kad nuraminti duodu pieno.....jau baigiu visai nusivaziuoti del to neissimiegojimo . nesuprantu kas jai darosi,,kaip ir pilvelis, nes kita karta raivosi, bezdukas ir ima verkti....
menesi nieko nedarem, galvojau praeis..paskui davem geruju bakteriju biogaia (kazkaip taip vadinasi)- 2 sav gere pries nakti, kol isgere visa ...dabar mikstura miegeliui padare vaistinei,,su valerijonu,,,neina jos iduoi, neskanu jai, raukosi, beveik viskas isbega ....dar ir vibrukol zvakele pasibandziau ideti,,,kad kieciau miegotu,,jokio poveikio.....
jau mastau vel  kokio espumisan pabandyti (kaip kad davem pirma jos gimimo menesi).....gal dar kokiu ideju turetumet??

ar jau primaitini ir ka duodi? perziurek savo mityba ar nevartoji produktu kurie gali itakoti pivuko putima? pamegink surasti jos tokioelgesio priezasti nes reik salint priezasti o ne padarinius.. dar viena galima priezastis (jei nemiegat kartu tai prasosi mamos artumo, manoji taip pas mane i lova persikrauste...)
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Turiu klausimeli, kazi ar nepalengvetu maziukui pilvelio reikalai jei as pati pradeciau gerti probiotikus. Man geriau, automatu ir maziukau. Tik va bijau prisizaisti, ka jus manot?
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2012 05 31, 10:05)
jau mastau vel  kokio espumisan pabandyti (kaip kad davem pirma jos gimimo menesi).....gal dar kokiu ideju turetumet??

Gal cia dantukai kalasi?
Mano mazoji irgi nuo 5 mėnėsiu pradėjo būt nerami ir naktimis dažniau keldavosi, tai 6men sulaukėm dantukų. Iki tol buvo rami, o dabar jau 11mėn ir viskas įtakoja jos miegą - ir dienos įspūdžiai, ir mano maistas jei aštresnis(nes dar maitinu), ir jos maistas, ir dantukų kalimasis.

QUOTE(Jolita8282 @ 2012 06 01, 12:05)
Sveikos mamytes,

Turiu klausimeli, kazi ar nepalengvetu maziukui pilvelio reikalai jei as pati pradeciau gerti probiotikus. Man geriau, automatu ir maziukau. Tik va bijau prisizaisti, ka jus manot?

Manau , probiotikai tau nei maziukui nepakenks, bet ar padės tai nežinau? g.gif
Atsakyti
ieskojau informacijos, bet nerandu sad.gif gal jus turite patirties ar kazka skaitete... 4u.gif
gavau siandien 'gera' smugi is alkunes i kruti... kuo toliau tuo labiau skauda. toks veriantis skausmas sad.gif nors nematyti nei raudonumo kokio, nei guzo nera... kazin kaip pasilengvinti situacija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 06 02, 22:07)
ieskojau informacijos, bet nerandu sad.gif gal jus turite patirties ar kazka skaitete... 4u.gif
gavau siandien 'gera' smugi is alkunes i kruti... kuo toliau tuo labiau skauda. toks veriantis skausmas sad.gif  nors nematyti nei raudonumo kokio, nei guzo nera... kazin kaip pasilengvinti situacija?  4u.gif

na visi sumusimai siaip saldomi... bet kazkin kas toks protingas buvo taip pasielgt... uzjauciu ir laikykis 4u.gif
Atsakyti
Koše-Maloše, gal galit pratrinti savo až, noriu pasikonsultuoti 4u.gif
Atsakyti
Ar normalu, jei mėnesio kūdikis dieną MP valgo kas valandą? Valgydamas muistosi. Kas jam gali būti, kad muistosi?
Atsakyti
QUOTE(Cocacola28 @ 2012 06 07, 11:49)
Ar normalu, jei mėnesio kūdikis dieną MP valgo kas valandą? Valgydamas muistosi. Kas jam gali būti, kad muistosi?

Mes taip pat ieną kas valandą, kartais kas pusvalandį valgom ir būna kartais, kad muistosi. Čia taip jau yra, nieko nepadarysi mirksiukas.gif
Atsakyti