Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai 2

QUOTE(auramba @ 2012 04 20, 15:22)
Sakykit mamos, kas yra mano vienam papuliui. Skauda kruties sona link pazasties, knygoj skaiciau, kad gali buti uzsikises latakelis, bet man guzeliu nera  g.gif Isvalgo ja normaliai, keiciu pozas zindymo, bet skauda jau antra diena, o vakar ir as pati temperaturos turejau, galvoju gal del tos kruties? Skauda tik lieciant.

Man irgi taip buvo, ypač vienoj linkę užsikišti latakai, tai jei atsirasdavo koks guziukas, kartais net nepastebėdavau jo, mažiukas nors ir ištraukdavo, skaudėdavo dar kelias dienas, bet poto savaime praeidavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenBubble @ 2012 04 20, 16:18)
Naujagimis dieną turi valgyti kas 2-3h, o naktį ne rečiau kaip kas 3-4h. Jei taip daug miega tai tikrai reikia žadint ir dieną ir naktį 4u.gif

Pritariu. Mums irgi panasi dilema buvo. Bandziau nezadinti ir leisti miegoti, bet to pasekoje pasidare bedeles su (.) (.). Tad kaip dar karta gydytojas aiskino, kad reikia kelti tokius maziukus. Tuo labiau, jei pas jus dar ir svorio klausimas. Taip pat sake ir klinikose mums.
Atsakyti
Mergaites, noriu pasitarti. Nebezinau, ka man su viena (.) daryti. Joje gaminasi daug pienuko, stengiuosi reguliariai matinti (diena lelyte keliu kas 2-2,5 val.), nakti pati keliasi kas 3-4 val. Maitintu tai is vienos (.), tai is kito (.). Su viena krutimi viskas tvarkoj, o kita nuolat sukieteja, guzuota ir skaudi tampa. Ir siryt prabudau, baisiai skauda, kieta, lekiau i dusa. Nusitraukiau, pats nubego ir paskui maitinau. Ir taip kartas nuo karto pasidaro. Nezinau, ka darau blogai. Siaip nenusitraukineju, mergaite gali valgyti tik guledama, nes jei as sededama maitinu, baisiai springsta. Pries kelias savaites ir temperatura buvo sukilus.
Kaip sureguliuoti pienuka toje krutyje. Su kita, kaip rasiau, viskas gerai. Patarkit!!! Ir apskritai, ji man praktiskai visada maudzia, tai vis pasildau, kopusta salta po maitinimo uzdedu ir taip zaidziu.
Gal viskas susireguliuos su laiku? Siandien mano mergaitei lygiai menuo.
Atsakyti
QUOTE(Citrinukas @ 2012 04 25, 10:55)
Mergaites, noriu pasitarti. Nebezinau, ka man su viena (.) daryti. Joje gaminasi daug pienuko, stengiuosi reguliariai matinti (diena lelyte keliu kas 2-2,5 val.), nakti pati keliasi kas 3-4 val. Maitintu tai is vienos (.), tai is kito (.). Su viena krutimi viskas tvarkoj, o kita nuolat sukieteja, guzuota ir skaudi tampa. Ir siryt prabudau, baisiai skauda

Sveika. Man taip būdavo, jei gaudavau kokio skersvėjo, ar šiaip vėjuko, arba dar naktį kiečiau įmigus kaip nors nepatogiau (.) prispausdavau. Ir, kaip ir tau, problemėlės vis su tuo pačiu(.), matyt jautresnis. Aš masažuodavau, glostydavau nuo pagrindo link spenelio kad ir per skausmą, o kartais žįsti duodavau vaikiuką atvirkščiai laikydama (ant dešinės rankos laikydama maitindavau iš kairio (.), kažkaip geriau ištraukdavo. Per dieną ar porą praeidavo, o kartais ir greičiau.
Bet tikrai, visos problemos baigėsi su laiku, tiksliai jau nepasakysiu, gal su kokiu trečiu mėnesiu. Dabar mano mažiausiai lialiai tuoj metukai, sėkmingai maitinamės pienuku ir atrodo, kad jokių problemų net nebuvo. Su kitais vaikais buvo taip pat smile.gif
Linkiu sėkmės
Atsakyti
QUOTE(Citrinukas @ 2012 04 25, 11:55)
Mergaites, noriu pasitarti. Nebezinau, ka man su viena (.) daryti. Joje gaminasi daug pienuko, stengiuosi reguliariai matinti (diena lelyte keliu kas 2-2,5 val.), nakti pati keliasi kas 3-4 val. Maitintu tai is vienos (.), tai is kito (.). Su viena krutimi viskas tvarkoj, o kita nuolat sukieteja, guzuota ir skaudi tampa. Ir siryt prabudau, baisiai skauda, kieta, lekiau i dusa. Nusitraukiau, pats nubego ir paskui maitinau. Ir taip kartas nuo karto pasidaro. Nezinau, ka darau blogai. Siaip nenusitraukineju, mergaite gali valgyti tik guledama, nes jei as sededama maitinu, baisiai springsta. Pries kelias savaites ir temperatura buvo sukilus.
Kaip sureguliuoti pienuka toje krutyje. Su kita, kaip rasiau, viskas gerai. Patarkit!!! Ir apskritai, ji man praktiskai visada maudzia, tai vis pasildau, kopusta salta po maitinimo uzdedu ir taip zaidziu.

Gal tikrai nuspaudi miegodama, arba gal liemenėlė nepatogi, veržia? Kitų minčių neturiu. Gal verta pasirodyti žindymo konsultantei, jei jau taip visą mėnesį. Man tik kelis kartus buvo sukietėjus visa, bet greit merginai daviau, ištraukė ir nespėjo susiguzuoti.
Su mėnesiuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2012 04 25, 14:14)
Gal tikrai nuspaudi miegodama, arba gal liemenėlė nepatogi, veržia? Kitų minčių neturiu. Gal verta pasirodyti žindymo konsultantei, jei jau taip visą mėnesį. Man tik kelis kartus buvo sukietėjus visa, bet greit merginai daviau, ištraukė ir nespėjo susiguzuoti.
Su mėnesiuku  bigsmile.gif

Gali buti, kad ir vejuko vakr buvau daugiau gavus (vakare vesoka buvo lauke paciai), o gal ir nepatogiai kaip nors miegojau... Siandien buvom pas seimos gydytoja, tai sake kol kas kopustas turi geriausias draugas buti:) Bet uztai mergina auga puikiui! smile.gif Tikiuosi tikrai su laiku viskas susitvarkys.
Aciu jum uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Mamos,reikia patarimo.Turiu pusdieniui išvykti į varžybas,mažosios su savim niekaip negaliu vežtis,reiks su tėčiu palikt.Vieną,vienintelį kartelį reiks nusitraukt pienuko ir teks tėčiui su buteliuku žaist.Bėda - jau antra savaitė repetuojam.Ir - rezultato nulis.Meta tą gumą iš burnos,juokiasi.Visiškai,visiškai net nebando traukt iš buteliuko.Soskytės nenaudojam,jau pusę metų turim,jau ir košes ragaut pradėjom.Ką daryt?Kaip pamaitint tėčiui?Sakau - situacija,kad tikrai negaliu nei su savim vaiko vežtis,nei tėvo kartu su vaiku.Turim mokslams dar devynias dienas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giurza online @ 2012 05 19, 14:55)
Mamos,reikia patarimo.Turiu pusdieniui išvykti į varžybas,mažosios su savim niekaip negaliu vežtis,reiks su tėčiu palikt.Vieną,vienintelį kartelį reiks nusitraukt pienuko ir teks tėčiui su buteliuku žaist.Bėda - jau antra savaitė repetuojam.Ir - rezultato nulis.Meta tą gumą iš burnos,juokiasi.Visiškai,visiškai net nebando traukt iš buteliuko.Soskytės nenaudojam,jau pusę metų turim,jau ir košes ragaut pradėjom.Ką daryt?Kaip pamaitint tėčiui?Sakau - situacija,kad tikrai negaliu nei su savim vaiko vežtis,nei tėvo kartu su vaiku.Turim mokslams dar devynias dienas  blush2.gif

Mokykit geri iš puodelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 05 19, 13:58)
Mokykit geri iš puodelio mirksiukas.gif

g.gif Reiks bandyt,kažkodėl net nesvarsčiau šito varianto.Tik varžybos antroj dienos pusėj,grįšiu kai mažoji jau nakčiai užmigdyta turėtų būti.Įpratus ji prie krūties užmigt.Visą ritualą turim,kurį kasvakar kartojam ax.gif .Bijau,kad įpykus net nesiteiks gerti.Na,gal susidoros tėvas.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giurza online: 19 gegužės 2012 - 14:08
QUOTE(Giurza online @ 2012 05 19, 15:07)
g.gif Reiks bandyt,kažkodėl net nesvarsčiau šito varianto.Tik varžybos antroj dienos pusėj,grįšiu kai mažoji jau nakčiai užmigdyta turėtų būti.Įpratus ji prie krūties užmigt.Visą ritualą turim,kurį kasvakar kartojam  ax.gif .Bijau,kad įpykus net nesiteiks gerti.Na,gal susidoros tėvas.Ačiū 4u.gif

Svarbu pavalgius būtų, o užmigdyt gal ras tėviškų būdų mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
Iskilo toks klausimelis(nezinau kur daugiau klaust,si tema pasirode ''gimininga'').Klausimas butu toks-maitinu savo maziuke jau 7menesiai,per si laika nebuvo atkeliavusios mmm,snd ju sulaukiau,nors dar maitinu.Pasakykit prasau,ar tai rodo,kad gal maziau pienelio gaminasi?Nes kol dicke maitinau,tol nebuvo mmm,o sikart va g.gif
dekinga uz bet kokius pamastymus,mamytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2012 05 20, 18:18)
sveikutes 4u.gif
Iskilo toks klausimelis(nezinau kur daugiau klaust,si tema pasirode ''gimininga'').Klausimas butu toks-maitinu savo maziuke jau 7menesiai,per si laika nebuvo atkeliavusios mmm,snd ju sulaukiau,nors dar maitinu.Pasakykit prasau,ar tai rodo,kad gal maziau pienelio gaminasi?Nes kol dicke maitinau,tol nebuvo mmm,o sikart va g.gif
dekinga uz bet kokius pamastymus,mamytes 4u.gif

Tikrai nereiškia 4u.gif Kiekviena moteris individuali, net kiekvienas pogimdyminis individualus. Tai greičiausiai rodo, kad šį kartą organizmas greičiau atsigavo ir yra greičiau pasiruošęs naujai gyvybei ir tiek smile.gif
Atsakyti