QUOTE(Citrinukas @ 2012 04 25, 10:55)
Mergaites, noriu pasitarti. Nebezinau, ka man su viena (.) daryti. Joje gaminasi daug pienuko, stengiuosi reguliariai matinti (diena lelyte keliu kas 2-2,5 val.), nakti pati keliasi kas 3-4 val. Maitintu tai is vienos (.), tai is kito (.). Su viena krutimi viskas tvarkoj, o kita nuolat sukieteja, guzuota ir skaudi tampa. Ir siryt prabudau, baisiai skauda
Gal viskas susireguliuos su laiku? Siandien mano mergaitei lygiai menuo.
Sveika. Man taip būdavo, jei gaudavau kokio skersvėjo, ar šiaip vėjuko, arba dar naktį kiečiau įmigus kaip nors nepatogiau (.) prispausdavau. Ir, kaip ir tau, problemėlės vis su tuo pačiu(.), matyt jautresnis. Aš masažuodavau, glostydavau nuo pagrindo link spenelio kad ir per skausmą, o kartais žįsti duodavau vaikiuką atvirkščiai laikydama (ant dešinės rankos laikydama maitindavau iš kairio (.), kažkaip geriau ištraukdavo. Per dieną ar porą praeidavo, o kartais ir greičiau.
Bet tikrai, visos problemos baigėsi su laiku, tiksliai jau nepasakysiu, gal su kokiu trečiu mėnesiu. Dabar mano mažiausiai lialiai tuoj metukai, sėkmingai maitinamės pienuku ir atrodo, kad jokių problemų net nebuvo. Su kitais vaikais buvo taip pat

Linkiu sėkmės