Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 11, 15:26)
Laba merginos,noriu uzklaus ar pas kuria nors stimuliacijos metu buvo kraujingu isskiru? g.gif

pas mane nebuvo smile.gif
Atsakyti
http://www.supermama...t593796-50.html
Čia apie šį ir kitus lubrikantus. Viena mamytė puikiai pasidarbavo ekperimentuodama ir kažkodėl ja tikiu labiau nei reklaminiais triukais... blush2.gif
Aš čia apie Conceive Plus blush2.gif

[quote=Ramune!,2012 04 11, 16:14]
jau ir pas mus yra sio lubrikanto, bet aciu uz gerus norus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina_999: 11 balandžio 2012 - 15:29
Renaciukas.D, ir man nebuvo..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 11, 16:24)
realiai, tau tik echoskopas su gine ir reikalingas.. kad pasakyti kada kokie foliai.. o visa kita jau mums ir taip viskas zinoma  ax.gif

Is tikruju tai taip... Nieko naujo cia neisgalvosi.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 11, 15:28)
Is tikruju tai taip... Nieko naujo cia neisgalvosi.

na tikrai galetu sutikti ir vazineti Tau tiek nereiktu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 11, 16:30)
na tikrai galetu sutikti ir vazineti Tau tiek nereiktu..  g.gif

Jo, uz konsultacijas galeciau susimoketi, bet ant kelio sutaupyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 11, 15:32)
Jo, uz konsultacijas galeciau susimoketi, bet ant kelio sutaupyciau  smile.gif

pabandyk pakalbeti, sakyk man tik exu pas jus reiketu ir viskas.. sakyk lb patikot jus man ir t.t... gal sutiks smile.gif
Atsakyti
O aš šiandien išgėriau pirmąją Clostilbegyt tabletę... Kažkaip tiek vilčių turiu.. blush2.gif Bet paskaičius šį forumą, kiek Jum daug tenka iškentėti, turbūt per daug tikiuosi iš pirmosios stimuliacijos.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_999 @ 2012 04 11, 15:33)
O aš šiandien išgėriau pirmąją Clostilbegyt tabletę... Kažkaip tiek vilčių turiu..  blush2.gif  Bet paskaičius šį forumą, kiek Jum daug tenka iškentėti, turbūt per daug tikiuosi iš pirmosios stimuliacijos..  verysad.gif

nu jau nenuleisk ranku is karto.. man pirma stimuliacija buvo sekminga, tik gaila kad leliukas nesivyste sad.gif tad kitos bus tikrai sekmingos.. o jums linkiu sekmes per pirmaja stimuliacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_999 @ 2012 04 11, 15:33)
O aš šiandien išgėriau pirmąją Clostilbegyt tabletę... Kažkaip tiek vilčių turiu..  blush2.gif  Bet paskaičius šį forumą, kiek Jum daug tenka iškentėti, turbūt per daug tikiuosi iš pirmosios stimuliacijos..  verysad.gif

viskas bus gerai! ir kartais tikrai uztenka tos vienos vieninteles stimuliacijos..
man pirma karta uzteko pirmos ax.gif
svarbiausia tiketi mirksiukas.gif
Atsakyti
uE[quote=mukutis06,2012 04 11, 16:27]pas mane nebuvo smile.gif
[/quot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaciukas.D: 11 balandžio 2012 - 15:38
QUOTE(Kristina_999 @ 2012 04 11, 16:33)

O gal pasiseks 4u.gif Atsimenu save beveik pries metus laiko pilna vilciu rolleyes.gif As taip pat labai tikejau sekme. Paskui tikejau, kad pasiseks po lap, dar veliau po IUI. Pasiseke, bet deja, greitai ir baigesi...
Bet tu butinai bandyk. Daryk viska!!! 4u.gif Ir butinai sulauksi nestuke.gif
Atsakyti