Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 12, 09:35)
Desiu ir as si savaitgali su fanfarom iki begalybes zveju renginyje  lotuliukas.gif  Po 2 metu pertraukos ikalsiu nuo dusios, vesiuos didele bonka Martinio ir gersiu su sprite  biggrin.gif

geras gerimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 12, 10:35)
Desiu ir as si savaitgali su fanfarom iki begalybes zveju renginyje  lotuliukas.gif  Po 2 metu pertraukos ikalsiu nuo dusios, vesiuos didele bonka Martinio ir gersiu su sprite  biggrin.gif

SAUNUOLE thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 11, 20:23)
kazi ar gine tavo stimuliuojanti sutiks vistik jos pinigai nuplaukia... nors gal...

mes ir isleidziam nemazai mes is siauliu ik klaipeda vazinejam ir konsult+echo =170lt,  kelione 150lt, vaistai.... tai suma nemaza gaunas gerai kad kolkas mazai vaistuku reikia, nes jei dar vaistu daugybe tai ... pvz mes pirmam iui isleidom apie 1850lt , o jei nebutu kelioniu ir butume vietoj tai maziausiai apie 400-500lt sutaupytume.... bet yra kaip yra...
beje sumi as galvoju galvoju apie tave o negalejo tau kabintis mazylis? vistik hcg buvo didesnis nei 1 , o jei butum darius hcg pvz koki 12dpi tai gal skaiciukai didesni butu buve, o cia gal jau valesi zirniukas..... g.gif nu cia tik taip pasvarstymai  blush2.gif

Sveikutės,
Oi, apie pinigus geriau nekalbėkim- kai negalvoji ir širdies neskauda, kiek paliekam pas daktarus blink.gif Tavo suma visiškai sutampa su manąja- man pirmasis IUI, be kelionės išlaidų, kurias jūs išleidžiat kurui,irgi išėjo 1300lt doh.gif Abejones, kad galbūt per daug, kad galbūt gaila, nustūmiau į tolimiausią širdies kampelį ir žinau viena- varysiu į priekį tol, kol visiškai neištuštės piniginė ir paneš mane kojos mirksiukas.gif
Papildyta:

Net seilė ištįso, kaip senai ragavau šio gėrimo blush2.gif Sutinku net su pagiriom, kad tik galėčiau gerti lotuliukas.gif
Atsakyti
Dovanoju duphaston 9 tabletes ir clostilbegyt 5 4u.gif Klaipeda
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2012 04 12, 08:21)
labas rytas...
ikisu galva ir as pas jus, bet ir pas mane nieko gero,tempa nukrito jau sindi tikrai sulauksiu memiu verysad.gif
matyt stimuliacija mane labai veikia, taip prastai jauciuosi ir pykina ir remuo griauzia ir kiekviena ryta galva skauda...o darbe tai is vis nenoriu nieko dirbti, nes jegu neturiu, nors ir ne fizinio kruvio reikalaujantis tas mano darbas,bet siuo metu jauciuosi kaip kempine isgrezta unsure.gif

ar tikrai jau nieko gero? kol nera MMM yra viltis 4u.gif

imk dvi mirksiukas.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 12, 11:27)

laukiam is Taves geru ziniu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Geras, paskaicisu postus apie keliones kiek dar plius tenka isleist pinigeliu tai su mano situacija kai vaistai neveikia minimaliom dozem jauciu apsimoketu net IVF is kart daryt , dabar stimuliacijai isleidom 2000lt doh.gif o jei reiketu vazinetis.....Tai nors tiek gerai kad nereik vaziuot niekur uz 5 min kelio klinika o ir priima neretai Ligoninej smile.gif
As siandien jau sviesesne galva , jau atsigaunu ir po truputi baliui ruosiuos , tikrai jau kad atsvesim is sirdies uz ta skausma , padraugausim su pahmelais kita ryta, ir toliau svesim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 12 balandžio 2012 - 14:31
ana kart ginekologas sake "sugerus clomid tabletes turi ateiti apziurai", siandien nuejau (13CD) jau per velu, ovuliacija ivyko "kita men turi anksciau 7d. ateit nes turiu suleist punktura"....menesis tusciai nuejo. kodel nepasake to ana kart?! isvis man nepasake ana kart kad reikes punkturos ir kad svarbu nepaveluoti..o be punkturos, negalejo ivykti apvaisinimas? isvis kodel nepaaiskino, kas per punktura...
cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 04 12, 17:04)
ana kart ginekologas sake "sugerus  clomid tabletes turi ateiti apziurai", siandien nuejau (13CD) jau per velu, ovuliacija ivyko "kita men turi anksciau 7d. ateit nes turiu suleist punktura"....menesis tusciai nuejo. kodel nepasake to ana kart?! isvis man nepasake ana kart kad reikes punkturos ir kad svarbu nepaveluoti..o be punkturos, negalejo ivykti apvaisinimas? isvis kodel nepaaiskino, kas per punktura...
cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

O kas ta punktura? blush2.gif

Pas tave tokie trumpi ciklai? Kuri siandien CD? Jeigu tik pataiket ant O su ND, tai manau turetu buti viskas ok mirksiukas.gif Jei kitokiu problemu nera.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 12, 16:14)
O kas ta punkturablush2.gif

Pas tave tokie trumpi ciklai? Kuri siandien CD? Jeigu tik pataiket ant O su ND, tai manau turetu buti viskas ok  mirksiukas.gif Jei kitokiu problemu nera.

pas mane ciklas paskutinis 36d. bet clomid liepe gert nuo 5 iki 9 CD, ana kart sake ateit subaigus clomid, siandien 13CD ir ovuliacija ivyko pries keleta dienu. punktura cia gal sprogtukai. nepaaiskino nieko schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 04 12, 17:20)
pas mane ciklas paskutinis 36d. bet clomid liepe gert nuo 5 iki 9 CD, ana kart sake ateit subaigus clomid, siandien 13CD ir ovuliacija ivyko pries keleta dienu. punktura cia gal sprogtukai. nepaaiskino nieko schmoll.gif  schmoll.gif

Tai jeigu jau mato, kad O ivyko, ND turejot, tai kam tie sprogdukai? Vadinasi viskas gerai, dabar belieka spausti kumscius ir laukti II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 12, 16:24)
Tai jeigu jau mato, kad O ivyko, ND turejot, tai kam tie sprogdukai? Vadinasi viskas gerai, dabar belieka spausti kumscius ir laukti II  4u.gif

ND turejom sekmadieni ar pirmadieni, o O ivyko pries keleta dienu. nebezinau. manau, sis men tuscias schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 04 12, 17:34)
ND turejom sekmadieni ar pirmadieni, o O ivyko pries keleta dienu. nebezinau. manau, sis men tuscias schmoll.gif  schmoll.gif

Na ant pacios O gal ir ne visai pavyko, bet jei neklystu, tai spermiukai islieka gyvybingi gal 3 paras, tad nera ko nuleisti nosies 4u.gif
Atsakyti