Ačiū, mergaitės

QUOTE(Ramune! @ 2012 04 11, 16:32)
kazi ar gine tavo stimuliuojanti sutiks vistik jos pinigai nuplaukia... nors gal...
mes ir isleidziam nemazai mes is siauliu ik klaipeda vazinejam ir konsult+echo =170lt, kelione 150lt, vaistai.... tai suma nemaza gaunas gerai kad kolkas mazai vaistuku reikia, nes jei dar vaistu daugybe tai ... pvz mes pirmam iui isleidom apie 1850lt , o jei nebutu kelioniu ir butume vietoj tai maziausiai apie 400-500lt sutaupytume.... bet yra kaip yra...
beje sumi as galvoju galvoju apie tave o negalejo tau kabintis mazylis? vistik hcg buvo didesnis nei 1 , o jei butum darius hcg pvz koki 12dpi tai gal skaiciukai didesni butu buve, o cia gal jau valesi zirniukas.....

QUOTE(meskute102 @ 2012 04 11, 21:23)
kazi ar gine tavo stimuliuojanti sutiks vistik jos pinigai nuplaukia... nors gal...
mes ir isleidziam nemazai mes is siauliu ik klaipeda vazinejam ir konsult+echo =170lt, kelione 150lt, vaistai.... tai suma nemaza gaunas gerai kad kolkas mazai vaistuku reikia, nes jei dar vaistu daugybe tai ... pvz mes pirmam iui isleidom apie 1850lt , o jei nebutu kelioniu ir butume vietoj tai maziausiai apie 400-500lt sutaupytume.... bet yra kaip yra...
beje sumi as galvoju galvoju apie tave o negalejo tau kabintis mazylis? vistik hcg buvo didesnis nei 1 , o jei butum darius hcg pvz koki 12dpi tai gal skaiciukai didesni butu buve, o cia gal jau valesi zirniukas.....
nu cia tik taip pasvarstymai 

Labukas, vienas D tezino kaip cia buvo, ir memiu as vis dar nesulaukiu ir atrodo ju ne kvapo nebus, zliumbiau kone para laiko , praskydau ir as sy karta

Siaip taip susitvardziau jau siandien

QUOTE(Sumi @ 2012 04 11, 22:59)
Labukas, vienas D tezino kaip cia buvo, ir memiu as vis dar nesulaukiu ir atrodo ju ne kvapo nebus, zliumbiau kone para laiko , praskydau ir as sy karta
Bet Knieziauskienes postas ir gines zinute pakilejo.
Pagalvojau tikrai per tuos
biskuti is galvos ir minciu buvo isejes vyras, jis tik buvo kaip dalyvis mano troskimo , dabar pagalvojau jei negaliu savo meiles suteikt mazajam tai reikes pasitaisyti ir lepinti savo brangiausiaji
Juk jis svarbiausias zmogus mano gyvenime, ir reikia neuzsiciklinti vien tik ant
. Ginius irgi parase paprastai bet tvirtai : reikia eiti pirmyn..

saunus poziuris sumi, paliudek ir vel i prieki labai tiksliai tau gine pasake

QUOTE(meskute102 @ 2012 04 11, 23:03)
saunus poziuris sumi, paliudek ir vel i prieki labai tiksliai tau gine pasake
o tavo vyras negaletu grizti iui vasara ?

Nea vyras mano dirba vasaros sezono metu iki rudens tik tai negrzineja nemazi pinigeliai nusiraso o mes is santaupu ir tegyvenam

Liepos menesi gal tik paaiskes, kaip cia bus , labai tikiuos kad padarys drilinga , bijau kad nepasakytu y stimuliuotis rudeni dar ir nedarys drilinga

Sumi, sis menuo musu skyreliui labai liudnas.. bet nepasiduokime
* o kodel neturetu sutikti? Juk vaistukus ir paprasta gine gali israsyti.. o daugiau Ramune viska pati gi zino..
** siaubingos sumos ..
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 11, 20:23)
nu cia tik taip pasvarstymai 

* o kodel neturetu sutikti? Juk vaistukus ir paprasta gine gali israsyti.. o daugiau Ramune viska pati gi zino..
** siaubingos sumos ..

QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 12, 08:09)
Sumi, sis menuo musu skyreliui labai liudnas.. bet nepasiduokime
** siaubingos sumos ..

** siaubingos sumos ..

Labas rytas,
tikrai, kad liudnas...

Nesutinka manau del to, kad niekas nenori prisiimti atsakomybes...Tuo labiau, kai as joms nieko nemoku. Privaciai nueinu, tai nors susimoku. Bet dar bandysiu tartis.
O sumos tai tikrai baisios. Nors as uz konsultacija+echo 80 lt moku. Bet be vaistu man viena kelione kainuoja maziausiai 130 lt. O kartais per savaite reikia kelis kartus vaziuoti

Jooo... pakainuoja gerai tas malonumas lankytis klinikoje....
Man irgi kaip ir meskutei konsultacija ir echo = 170 lt, kelione i Klaipeda ir atgal 100 lt, ir vaistu kruvos. Lankausi jau 9-tas menuo, budavo menesiu, kai isgerdavau po 180 tableciu vaistu. Plius vaziuoji per menesi maziausiai 2 kartus, o jei sumasto daryti hormoninius tyrimus, tai ir 3, ir 4 kartus vazineji.
Mes menesiui kol kas ~1000 lt isleidziam. Pirmaji menesi daugiausia isleidom, nes buvo atliekama begalybe tyrimu, kokie tik imanomi.
Logiskai paemus, musu gydytoja irgi dirba ir ligoninej... bet nei karto nesiule apziurai atlekt iki ten, juk viska galetu paskirti ir is to pastato... Echo irgi turi ligoninej. Bet, deja
Man irgi kaip ir meskutei konsultacija ir echo = 170 lt, kelione i Klaipeda ir atgal 100 lt, ir vaistu kruvos. Lankausi jau 9-tas menuo, budavo menesiu, kai isgerdavau po 180 tableciu vaistu. Plius vaziuoji per menesi maziausiai 2 kartus, o jei sumasto daryti hormoninius tyrimus, tai ir 3, ir 4 kartus vazineji.
Mes menesiui kol kas ~1000 lt isleidziam. Pirmaji menesi daugiausia isleidom, nes buvo atliekama begalybe tyrimu, kokie tik imanomi.
Logiskai paemus, musu gydytoja irgi dirba ir ligoninej... bet nei karto nesiule apziurai atlekt iki ten, juk viska galetu paskirti ir is to pastato... Echo irgi turi ligoninej. Bet, deja

labas rytas...
ikisu galva ir as pas jus, bet ir pas mane nieko gero,tempa nukrito jau sindi tikrai sulauksiu memiu
matyt stimuliacija mane labai veikia, taip prastai jauciuosi ir pykina ir remuo griauzia ir kiekviena ryta galva skauda...o darbe tai is vis nenoriu nieko dirbti, nes jegu neturiu, nors ir ne fizinio kruvio reikalaujantis tas mano darbas,bet siuo metu jauciuosi kaip kempine isgrezta
ikisu galva ir as pas jus, bet ir pas mane nieko gero,tempa nukrito jau sindi tikrai sulauksiu memiu

matyt stimuliacija mane labai veikia, taip prastai jauciuosi ir pykina ir remuo griauzia ir kiekviena ryta galva skauda...o darbe tai is vis nenoriu nieko dirbti, nes jegu neturiu, nors ir ne fizinio kruvio reikalaujantis tas mano darbas,bet siuo metu jauciuosi kaip kempine isgrezta

QUOTE(diukute @ 2012 04 12, 09:21)
labas rytas...

Ko tik mes nepadarysim del pilvuku

O mane irgi negalavimai uzpuole... Sloga, gerkle truputeli persti. Vakar tai visai silpna buvo, kelias dalis tempos turejau. Siandien jau lyg ir geriau.
Taip,viska iskesim del to mazo padauziuko...kazkada juk ivyks stebuklas...
Jau zliumbiu nuo ryto...ech, praskydau
na, bet kaip kazkas pries tai minejo ir as atsvesiu savaitgali vyruko jubilieju su fanfarom ir iki zemes graibymo
Jau zliumbiu nuo ryto...ech, praskydau

na, bet kaip kazkas pries tai minejo ir as atsvesiu savaitgali vyruko jubilieju su fanfarom ir iki zemes graibymo

Desiu ir as si savaitgali su fanfarom iki begalybes zveju renginyje
Po 2 metu pertraukos ikalsiu nuo dusios, vesiuos didele bonka Martinio ir gersiu su sprite