Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(Sumi @ 2012 04 07, 19:59)
Kaip idomu  g.gif

sumi kaip tu ?

orhiduke kokie grazus tavo berniukai wub.gif , kazkaip kai galvodavau apie tave tai tave vaizduotej matydavau labai panasia i tavo mazaji tai net nustebau pamacius tavo berniuka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 07 balandžio 2012 - 19:06
Mazasis ir yra mano vaikas, labai panasus i mane, o vyresnelis yra jau tecio vaikas, jo kopija.
Galim susipazinti, cia as, ir cia as, o cia praejus 20 val po laparoskopijos

Abu mano vaikai sviesus,(eks vyras, vaiku tevas tamsus melynakis), o idomu koks butu kitas mazuliukas, labai noreciau tamsaus mazylio ir rudom akytem, kaip tecio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 07 balandžio 2012 - 19:49
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 07, 20:48)
Mazasis ir yra mano vaikas, labai panasus i mane, o vyresnelis yra jau tecio vaikas, jo kopija.
Abu mano vaikai sviesus,(eks vyras, vaiku tevas tamsus melynakis), o idomu koks butu kitas mazuliukas, labai noreciau tamsaus mazylio ir rudom akytem, kaip tecio  wub.gif

toks ir bus pamatysi TOKS IR BUS .... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 07, 20:58)
toks ir bus pamatysi TOKS IR BUS  ....  wub.gif

Tikiuosi, kad kazkas aplamai bus, nes kol kas liudesys virsu ima...

Tai va, pamatysi kada prie S kabineto duru, pakalbink biggrin.gif

Kazkokia diena gulejau ir svajojau, jei man staigiai pasakytu sugalvok 1 nora, pirmoji mintis sovusi i galva buvo, kad visos is NESULAUKIU GANDRO temos susilauktu vaikuciu. Pries 1,5 metu norai butu buve kitokie turbut verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 07, 21:01)
Tikiuosi, kad kazkas aplamai bus, nes kol kas liudesys virsu ima...

Tai va, pamatysi kada prie S kabineto duru, pakalbink  biggrin.gif

Kazkokia diena gulejau ir svajojau, jei man staigiai pasakytu sugalvok 1 nora, pirmoji mintis sovusi i galva buvo, kad visos is NESULAUKIU GANDRO temos susilauktu vaikuciu. Pries 1,5 metu norai butu buve kitokie turbut  verysad.gif

butinai mirksiukas.gif

bet is kur tas liudesys juk viskas dar pries akis kazkaip galvoju kad jusu mazylis jau pakeliui tiesiog tikrina jusu kantrybe 4u.gif

Atsakyti
kazkaip liudesys per ilgai isikures sioje temukeje verysad.gif

reikia dziugiu naujienu! tikekimes, kad Velyku Kiskis bus gausus ne tik marguciais ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 07, 20:03)
sumi kaip tu ?
orhiduke kokie grazus tavo berniukai wub.gif , kazkaip kai galvodavau apie tave tai tave vaizduotej matydavau  labai panasia i tavo mazaji  tai net nustebau pamacius tavo berniuka  blush2.gif

Aciu kad domiesi, ai geriau neklausk, na simptomu vel nulis anei nestukisku anei memiu. Ir manau ilgai tesis man taip , flegma organizmas pas mane tai antrad nuleisiu krauja ir imsiuos memiu kvietimo su karsta vonia ir vynu , pora kart suveike smile.gif o veliau dar turesiu keleta savaiciu atsidziaugti vyru iki kol isvyks, dar atsvesti savo jubilieju, iki zemes graibimo lotuliukas.gif nors siaip alkoholio beveik nevartoju blush2.gif
Aisku sirdi drasko ir skauda, galvoju gal bereikalo stimuliacijas apskritai dariau , mann dabar irgi tokiso mintys ir saves kaltinimas uzejo , nes nieko as cia nelaimejau , turint omeny laiko atzvilgiu , praktiskai tik vienas realus sansas tepasitaike pastot per 5 men, o naturaliam cikle buvo ovuliacijos gal 3-4 kart tik ciklai po 45d maziausiai , tai vat ir zinok kaip cia butu buve geriau doh.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(Sumi @ 2012 04 07, 22:28)
Aciu kad domiesi, ai geriau neklausk, na simptomu vel nulis anei nestukisku  anei memiu. Ir manau ilgai tesis man taip , flegma organizmas pas mane tai antrad nuleisiu krauja ir imsiuos memiu kvietimo  su karsta vonia ir vynu , pora kart suveike  smile.gif o veliau  dar turesiu keleta savaiciu atsidziaugti vyru iki kol isvyks, dar  atsvesti savo jubilieju, iki zemes graibimo  lotuliukas.gif  nors siaip alkoholio  beveik nevartoju  blush2.gif 
Aisku sirdi drasko ir skauda, galvoju gal bereikalo stimuliacijas apskritai dariau , mann dabar irgi tokiso mintys ir saves kaltinimas uzejo ,  nes nieko as cia nelaimejau , turint omeny laiko atzvilgiu , praktiskai tik vienas realus sansas tepasitaike pastot per 5 men, o naturaliam cikle buvo ovuliacijos gal 3-4 kart tik ciklai po 45d  maziausiai , tai vat ir zinok kaip cia butu buve geriau doh.gif

\
nu taip nenusiteik juk mmm dar nera tad dar visko gali buti 4u.gif
as si cikla kazkaip ypatingai daug pozymiu jauciau tik va ir dabar dar jauciu kad gimdoj duria ir kiausideje ... zodziu dabar reik tiketis kad nebus kokiu cistu uzauge....ir va dabar visa slapia sedziu jei nebutu hcg tai svaigimas butu iki isprotejimo todel ir dariau anksciau kad apsaugot savo nervelius blush2.gif

bet istikro sumi as galvoju kad tu nestuke.gif nu man labai norisi tuo tiketi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 07 balandžio 2012 - 21:40
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 07, 20:48)
Galim susipazinti, cia as, ir cia as, o cia praejus 20 val po laparoskopijos
Abu mano vaikai sviesus,(eks vyras, vaiku tevas tamsus melynakis), o idomu koks butu kitas mazuliukas, labai noreciau tamsaus mazylio ir rudom akytem, kaip tecio  wub.gif

Malonu susipazinti biggrin.gif bet tu drasi as tikrai nedrysciau det saves i viesa foruma blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 07, 22:36)
\
nu taip nenusiteik juk mmm dar nera tad dar visko gali buti 4u.gif
as si cikla kazkaip ypatingai daug pozymiu jauciau tik va ir dabar dar jauciu kad gimdoj duria ir kiausideje ... zodziu dabar reik tiketis kad nebus kokiu cistu uzauge....ir va dabar visa slapia sedziu jei nebutu hcg tai svaigimas butu iki isprotejimo todel ir dariau anksciau kad apsaugot savo nervelius blush2.gif

na vienas pozimis pasirode kaip anam cikle ir nesuprantu ka tai galetu reiksti, reikes pasikoncultuoti del to, kadangi anam cikle panasiai buvo tai manau ir sitame jau nebeverta kazko tiketis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 04 07, 22:39)
Malonu susipazinti  biggrin.gif  bet tu drasi as tikrai nedrysciau det saves i viesa foruma  blush2.gif

nu jo musu orhiduke labai drasi 4u.gif beje ir man labai malonu su tavim susipazinti orhiduke o mes galkada pas S susitiksim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sumi @ 2012 04 07, 22:41)
Malonu susipazinti  biggrin.gif  bet tu drasi as tikrai nedrysciau det saves i viesa foruma  blush2.gif
Papildyta:
na vienas pozimis pasirode kaip anam cikle ir nesuprantu ka tai galetu reiksti, reikes pasikoncultuoti del to, kadangi anam cikle panasiai buvo tai manau ir sitame jau nebeverta kazko tiketis  blush2.gif

o kos tas pozymis blush2.gif
Atsakyti
nezinau gal patyrusios kazka panasaus patyre, tai paklausiu, ar gali but kad geltonkunis salinasi, na man kazkas atsidalina salinasi is ten doh.gif bet primena pienliges pozymius, dirgina, anam cikle tas pats buvo pries memes, total kosmarai nebegaliu jau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 07 balandžio 2012 - 21:49
QUOTE(Sumi @ 2012 04 07, 22:48)
nezinau gal patyrusios kazka panasaus patyre, tai paklausiu, ar gali but kad geltonkunis salinasi, na man  kazkas atsidalina salinasi is ten  doh.gif  bet primena pienliges pozymius, dirgina, anam cikle tas pats buvo pries memes, total kosmarai nebegaliu jau  blush2.gif

o tai isskyros kokios spalvos g.gif
Atsakyti