Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

Labukas 4u.gif

As ir si cikla negersiu jokiu vaistu, jokiu stimuliaciju nesidarysiu, geriu tik aspirina ir bromocriptina. Man idomi S taktika, kad liepe mums pailset keleta menesiu ir but be vaistu unsure.gif Dabar i pabaiga mmmm, galeciau ryt vaziuoti pas S, kaip tik busim Klp, bet ten vaziuot noro visiskai jokio unsure.gif
Geguze planuosim IUI verysad.gif
Bet as nezinau ar to benoriu jau, as perdegiau. Logiskai pagalvojus, nu kodel iki tiek reikia daeit, norint susilaukt vaikucio, ypac kai jau du turiu doh.gif
Minciu pilna galva, liudesys stipriai ima virsu, optimizmas kazkur isejes ir neaisku kada begris....

Vakar pas uosviene kai buvom, tai vyro sese niurkosi su savo suzadetiniu, ir sako visiems girdint "kada cia mes vaikuciu uzsimanysim, reik ilgai nebelaukti, nes nesinoretu uztempti laukimo iki kokiu keletos men" blink.gif Man ant liezuvio galo buvo garsiai pasakyt, tu palauk, mergyt, ar tu isvis tu vaiku turesi, juk tavo busimasis net 2 kartus kiaulyte persirges.... doh.gif Nelinkiu nieko blogo, bet kai taip kalba specialiai mums girdint, mane pykdo. Zino, kad mes jau 1,5 metu planuojame, kad buvo nesivystantis ir dabar is vis nebera nieko.... Zino kokias sumas jau sukise medikams... ir vistiek vis uzmeta prie progos. Skaudu.
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 09, 13:44)
sumi ,as tai tikiuosi , kad tavo ciklas uzsites tikrai ilgiau nei 45d, o maziausiai 400d  mirksiukas.gif

Aciu, na nzn kazkaip abejoju as kazkaip nebetikiu po to vieno pagalio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 09, 13:49)
Labukas  4u.gif

As ir si cikla negersiu jokiu vaistu, jokiu stimuliaciju nesidarysiu, geriu tik aspirina ir bromocriptina. Man idomi S taktika, kad liepe mums pailset keleta menesiu ir but be vaistu  unsure.gif  Dabar i pabaiga mmmm, galeciau ryt vaziuoti pas S, kaip tik busim Klp, bet ten vaziuot noro visiskai jokio  unsure.gif 
Geguze planuosim IUI  verysad.gif
Bet as nezinau ar to benoriu jau, as perdegiau. Logiskai pagalvojus, nu kodel iki tiek reikia daeit, norint susilaukt vaikucio, ypac kai jau du turiu  doh.gif
Minciu pilna galva, liudesys stipriai ima virsu, optimizmas kazkur isejes ir neaisku kada begris....

Vakar pas uosviene kai buvom, tai vyro sese niurkosi su savo suzadetiniu, ir sako visiems girdint "kada cia mes vaikuciu uzsimanysim, reik ilgai nebelaukti, nes nesinoretu uztempti laukimo iki kokiu keletos men"  blink.gif  Man ant liezuvio galo buvo garsiai pasakyt, tu palauk, mergyt, ar tu isvis tu vaiku turesi, juk tavo busimasis net 2 kartus kiaulyte persirges....  doh.gif  Nelinkiu nieko blogo, bet kai taip kalba specialiai mums girdint, mane pykdo. Zino, kad mes jau 1,5 metu planuojame, kad buvo nesivystantis ir dabar is vis nebera nieko.... Zino kokias sumas jau sukise medikams... ir vistiek vis uzmeta prie progos. Skaudu.

orhiduke , manau esat tikrai stiprus zmoguciai , abu su vyru ... del tokiu nesupratingu zmoniu tai net neverta nei diskutuoti , toks ju poziuris ne tik skaudina bet ir zeidzia .... pas mus tas pats ... bet stengiuosi vadovautis logika protingas neklaus, o durnas vistiesk nesupras... nebesistengiu aiskinti del ko su vyru gyvenam 6metus kartu , 3metai vede , bet kaip vaiku nera taip nera... nebenoriu ... tegu patys susipranta, kad nesam brolis ir sesuo ir kad miegam vienoj lovoj, o jei vaiku nera matyt yra kazkas del ko tokia situacija... ir nebesiklausau kvailu komentaru, kad metai bega ir pan ... tiesiog uzsuku kalba arba tiesiog pasakau kad matyt dar ne laikas, bet taip tai taip skaudina... dar penktadieni kai suzinojau hcg kad neigiamas ir kad sis iui nepavyko , taip sunku buvo o dar bendradarbe kad uzvele kad ko cia laukiam ko taip ilgai nedarom vaiku, sako ziurekit gandrai aplink ratus suka o jus miegat... nu niekaip nesuprantu kaip taip nesuprasti .... juk nesam vaikai ....

orhiduke stiprybes jums ir manau kad S neveltui sako bandyti naturaliai ax.gif as kazkaip tikiu kad jums pavyks jei tik iseina negalvoti apie vaiku daryma tai tiesiog mylekites sau be minciu, juk saket kad tai darot nuolat tad ir skaiciuoti nieko nereikia tik atsipalaiduokit ir megaukites bet kokiu atveju pataikysit ant vaisingu dienu tad belieka istrinti is smegeneliu bent men mintis apie vaikucius.... zinau lengva kalbeti ir patarineti , paciai tai neiseina bet as ne tokia stipri kaip tu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 09 balandžio 2012 - 13:15
Nesu as stipri... ir siandien verkiau.... Vyras isvaziaves, dickis lauke su draugais, mazasis miega... o as sedejau ir verkiau. Liudna pasidaro, paverkiu ir vel nusisluostau asaras ir einu darbuotis. Kas belieka.
Vyras juokias, sako mes DAR TIK 1,5 metu planuojam, ko tu pergyveni, o man tas laiko tarpas jau zveriskai ilgas verysad.gif
Ir siaip... kiek yra seimu, kur vaiku taip ir nesusilaukia... nei 10 IUI, nei 10 IVF ir finalas liudnas... Kas man pasakys, kad mano seima dabar nera viena is tokiu? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

griztu po svenciu.. ax.gif
Su Sv. Velykomis visas 4u.gif

mums sios Velykos liudnos.. kaip ir sakiau mociute, jau skaiciuoja paskutines dieneles.. siandien buvom atsisveikinti ligonineje verysad.gif labai baisu ziureti kaip mylimas zmogus merdi.. verysad.gif nei valgo, nei juda.. nieko.. tik nuolatinis kominis miegas.. verysad.gif

man vakar prasidejo MMM ir tokios sakyciau galingos.. tai jau 04 18 dienai uzsirasiau pas gydytoja.. gaila anksciau laiko nebuvo pas ji.. verysad.gif

Orchiduke
, malonu susipazinti 4u.gif
Ramune, kaip Tu jautiesi?
Kneziauskiene, ar Tu neplanuoji pas Klima ir vel eiti.. gal kada prie duru susitiktume mirksiukas.gif

Sumi, linkiu II.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 09, 14:23)
Nesu as stipri... ir siandien  verkiau.... Vyras isvaziaves, dickis lauke su draugais, mazasis miega... o as sedejau ir verkiau. Liudna pasidaro, paverkiu ir vel nusisluostau asaras ir einu darbuotis. Kas belieka.
Vyras juokias, sako mes DAR TIK  1,5 metu planuojam, ko tu pergyveni, o man tas laiko tarpas jau zveriskai ilgas  verysad.gif
Ir siaip... kiek yra seimu, kur vaiku taip ir nesusilaukia... nei 10 IUI, nei 10 IVF ir finalas liudnas... Kas man pasakys, kad mano seima dabar nera viena is tokiu?  verysad.gif

orhiduk zmones jei verkia tai reiskiasi jiems rupi ju situacija o tai nera silpnumo zenklas 4u.gif jei liudna reikia issiverkti issilieti paskui palengveja ir tada atbunada naujos jegos kovoti ir eiti link tikslo... nes kai stengiames neliudet slopinam save o tuo paciu ir geras mintis ir blogas... tad mazut paliudek ir vel kelk nosyte 4u.gif

na zinoma niekas mums nepasakys ar mes is tu seimu ar ne... bet zinai mes svarstem kazkada su vyru jei mums nepasiseks susilaukti savu mazyliu , isisvaikinsim .... tad pagalvok jei jau ir jums nepavyktu tai jus jau turit savo vaikucius kuriuos tavo vyras uzaugino zinoma jis nori ir savu bet jam tie vaikuciai daug artimesni nes jie tavo .... kitos seimos nei tokios laimes neturi tad isivaikina visiskai svetimus... zinau nepaguodziau bet paziurek ir is tos puses ... juk jus nesusitikot kai tavo vaikai jau suauge ir sukure savo seimas o jie dar mazi pipirai buvo... tad jam ta laime teko auginti juos ... zinau tai ne tas pats bet .... vistik geriau nei nieko .... mes ir svajojam apie didele seima noreciau triju o gal net keturiu .... bet kiek duos D tiek ... labai tikiuosi kad duos bent viena .... tad manau orhiduk jei jau buvai pastojus tai pastosi ir dar tik gal teks palaukti... gal mazylis tikrina musu jegas ... kokie mes stipus ... juk tokie isbandymai duoti tik stipriausiems ... tad mazut i prieki ir tik i prieki .... kaip ten sakoma bus tu vaiku bus.... tikiu .... 4u.gif
Atsakyti
Meskute> is kur pas tave tiek optimizmo ir teigiamu emociju??? bigsmile.gif Tu fantastiska, nors ir apsiverkiau skaitydama ka parasei, bet vistiek kartu ir labai labai smagu wub.gif
Aciu tau, kad paguodei, gal siai minutei tik tiek ir tereikejo blush2.gif 4u.gif

Jo, vyras augina mazaji nuo 6 menesiuku, o dickiui buvo 8,5 metu. Ji abu vaikai vadina teciu, o dickis tikraji teti vadina vardu doh.gif Ir neina iaiskint, kad ten tikrasis jo tetis, kad reikia teciu kreiptis, jis pareiske savo nora ir nieko nepadarau. Nemylejo savo tevo niekad, mate, kiek mane kartu muse, mate mano asaras, kai paromis negrizdavo namo, girdedavo barnius.... Kai pasake 7 metuku "mama, kodel tu nepalieki JO" as susimasciau. Vaikas mate daug. O dabar visur teciu pristato naujaji teti, laukia 18-os metu, kad galetu pasikeist savo pavarde i musu naujaja. Jam 11 metu. O mazasis savo tikrojo tecio nepazista ir nepripazista kai atvaziuoja. Jam dar nesistengiu aiskint, kad ten jo tikrasis tevelis, per mazas, bet niekada neslepsiu, kad ji augina ne jo tetis. Juk ir pavardes skiriasi musu. Kazkada vyras sako, jei neturesim bendro mazylio, as vistiek busiu patyres ka reiskia nuo pampersu augint maziuka. Labai perejo per sirdi tie zodziai. Jis atpratino nuo ciulptuko, atpratino nuo pampersu, nuo buteliuko, moke kalbet. Mazaji augina jis. Ir tai mane zlugdo, nes matau kiek vaikams skiria demesio, kiek laiko praleidzia zaisdamas, ropodamas keliais po namus ar lakstydamas su sautuvu su abiem berniukais. Ir tada taip nesinori atimt is jo tos laimes akimirkos, pamatyt kaip gimsta JO vaikutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 09, 15:11)
Meskute> is kur pas tave tiek optimizmo ir teigiamu emociju???  bigsmile.gif  Tu fantastiska, nors ir apsiverkiau skaitydama ka parasei, bet vistiek kartu ir labai labai smagu  wub.gif
Aciu tau, kad paguodei, gal siai minutei tik tiek ir tereikejo  blush2.gif  4u.gif
Jo, vyras augina mazaji nuo 6 menesiuku, o dickiui buvo 8,5 metu. Ji abu vaikai vadina teciu, o dickis tikraji teti vadina vardu  doh.gif  Ir neina iaiskint, kad ten tikrasis jo tetis, kad reikia teciu kreiptis, jis pareiske savo nora ir nieko nepadarau. Nemylejo savo tevo niekad, mate, kiek mane kartu muse, mate mano asaras, kai paromis negrizdavo namo, girdedavo barnius.... Kai pasake 7 metuku "mama, kodel tu nepalieki JO" as susimasciau. Vaikas mate daug. O dabar visur teciu pristato naujaji teti, laukia 18-os metu, kad galetu pasikeist savo  pavarde i musu naujaja. Jam 11 metu. O mazasis savo tikrojo tecio nepazista ir nepripazista kai atvaziuoja. Jam dar nesistengiu aiskint, kad ten jo tikrasis tevelis, per mazas, bet niekada neslepsiu, kad ji augina ne jo tetis. Juk ir pavardes skiriasi musu.  Kazkada vyras sako, jei neturesim bendro mazylio, as vistiek busiu patyres ka reiskia nuo pampersu augint maziuka. Labai perejo per sirdi tie zodziai. Jis atpratino nuo ciulptuko, atpratino nuo pampersu, nuo buteliuko, moke kalbet. Mazaji augina jis. Ir tai mane zlugdo, nes matau kiek vaikams skiria demesio, kiek laiko praleidzia zaisdamas, ropodamas keliais po namus ar lakstydamas su sautuvu su abiem berniukais. Ir tada taip nesinori atimt is jo tos laimes akimirkos, pamatyt kaip gimsta JO vaikutis  wub.gif

na va koks fainas jis pas tave wub.gif
beje orhiduk tu ir netimi tos laimes juk dar tokia jauna esi gal tai bus toks pagrandukas tas jusu meiles vaisius wub.gif kai viskas nurims ir tiesiog pradesit gyventi o kiek tokiu buna 4u.gif
as zinokit turbut galvoju apie astrologine prognoze kad man pasakytu kada laukt ir kada palankiausia del mazyliu... bijau bet ... kazkaip manau tai suteiktu vilties ir i sirdi sugryztu gyvenimas , nes dabar tai tik gyvenimas nuo ciklo iki ciklo, gyvenimas cia SM'e , beprotiskas tikejimas kiekviena karta po O , laukimas ... atsisakymas ivairiu pomegiu... pirciu, maudymosi vonioje, begiojimo su sunimi, ziema net nebuvom su rogem nuo kalniuku..., kad tik nesusirgt, kad tik nesusitrenkt...jokio alkoholio, pramogu kurios gali pakenkti... malku nest negaliu, kieme persistengt taip pat... vaikstau kaip kiausinis.... cia jau nebe gyvenimas... o kai mano ciklai trumpi ir O ankstyva tai ir gaunasi kad tik kelias dienas galiu gyvent truputi laisviau... zinau gal kazkam pasirodys juokinga... bet taip gyvenu beveik metai ... jau jauciu kad paciai be proto sunku ...vyras taikosi , bet man jau gaila ir jo nes nieko nebegaliu galvoti tik kaip nepakenkti ir greiciau pastoti .... kol tik planavom (2metus) buvo viskas kitaip ... nieko nesisaugojom gyvenam iprasta gyvenima bet va dabar kai suzinojom kad pastoti nera taip lengva.... smegenai susisuko.... manau visos kazko atsisakom , kazka aukojam ... bet tikrai baisu pasidaro kai pagalvoju o jei niekada taip ir nesulauksim ..... bet siai dienai stengiuos apie tai negalvoti , stengiuos tik tiketi ir svajoti .... o kai pasidaro labai sunku pasiklausau grytes dainos , kurios priedainio zodziai nuolat skamba mano mintyse ... http://www.youtube.c...h?v=iw89E6fD62c
issipliurpiau ... blush2.gif
Atsakyti
sveikos damos smile.gif na po darbu prisedau pas jus smile.gif visu pirma visas su sventem smile.gif
Triosss - o as pas Klima eisiu 17d smile.gif man mmm prasidejo 7diena ir gan gausios su kresuliais, vadinasi viskas issivalis savaime smile.gif
na kokios naujienos pas kitas damas?
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 04 09, 14:54)
sveikos damos smile.gif na po darbu prisedau pas jus smile.gif visu pirma visas su sventem smile.gif
Triosss - o as pas Klima eisiu 17d smile.gif man mmm prasidejo 7diena ir gan gausios su kresuliais, vadinasi viskas issivalis savaime smile.gif
na kokios naujienos pas kitas damas?

aisku.. tai panasus musu sis ciklas bus mirksiukas.gif

pas mane MMM kaip ir pas tave su visokiais priedais..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 09, 16:04)
aisku.. tai panasus musu sis ciklas bus  mirksiukas.gif 

pas mane MMM kaip ir pas tave su visokiais priedais..

o megaites jums nereikia ciklo pradzioje nueiti pas giniu jei darot stimuliacijas? ar as kazkaip nesupratau kazko ? blush2.gif
Atsakyti
meskute, as pvz eisiu tik 11cd pas savo giniu ir nuo tada pradesiu vis delto stimuliacija biggrin.gif musu ginius daro jas nuo det kurios cd smile.gif jam nebutinai turi buti 3-5 cd..
Atsakyti