Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(meskute102 @ 2012 04 07, 22:49)
o tai isskyros kokios spalvos  g.gif

erzina ten kaip grybelis butu, turiu kremuka, tai padeda, jauciu jei nieko nedaryciau juodai uzniestetu lotuliukas.gif isskyros ne kaip varskes pavidalo ir jos primena plevele, tai man tik viena mintis kad jau atsidalina nuo gimdos geltonkunis koks, anam cikle tas pats buvo, vat dar ir taip buna pasirodo , bet pasikoncultuosiu su gine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 04 07, 22:57)
erzina ten kaip grybelis butu,  turiu kremuka,  tai padeda, jauciu jei nieko nedaryciau juodai uzniestetu  lotuliukas.gif  isskyros  ne kaip varskes pavidalo ir jos primena plevele, tai man tik viena mintis kad jau atsidalina nuo gimdos geltonkunis  koks, anam cikle tas pats buvo, vat dar ir taip buna pasirodo , bet pasikoncultuosiu su gine  smile.gif

aha idomu kai pasikonsultuosi papasakok mums g.gif bet gal taip turi but nestukems g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 07, 22:59)
aha idomu kai pasikonsultuosi papasakok mums  g.gif bet gal taip turi but nestukems  g.gif mirksiukas.gif

Tai kad antra karta man taip, bereikalo Hcg nedariau gal kazkas bande kibti ir pabega taip is kart ax.gif
Atsakyti

Su dideliais ir su mažais,
Su apvaliais ir pailgais,
Su margais ir ne margais,
Su kiaušiniais po galais!

user posted image

Pirmiausia Jums visoms labai labai vaisingų kiaušinių, o toliau ir labai labai stiprių!!!

Sumi> pienlige vienas is nestumo pozymiu ir jis gan daznai aplanko pacias pirmasias savaites, as su abiem vaikais tai turejau ir dar uzpernai, kai buvau pastojus ir buvo nesivystantis irgi pienlige aplanke. Cia tau kaip ir geras zenklas thumbup.gif

O del foto, tuoj isimsiu tas 3 nuotraukas is FB ir neliks ju cia sioje temoje, bet ir siaip- nieko nesu pavogusi, nuzudziusi tai ir nebijau. Mes nesivystanciu nestumu temoje esame labai visos artimos, kaip seses, nes visos patyrusios praradimo jausma. Ramune, Kneziauskiene, jus irgi galit ten ateiti. Turim uzrakinta tema facebooke, tad visos esam pas viena kita ir drauguose, matome kas kaip atrodo ir taip. biggrin.gif
Atsakyti
Su sventom velykom,per telefona rasau tai negaliu ikelt kazko grazaus,bet linkiu is naujo patiketi kad aplankys seima stebukliukas :*
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 04 08, 10:37)
Su sventom velykom,per telefona rasau tai negaliu ikelt kazko grazaus,bet linkiu is naujo patiketi kad aplankys seima stebukliukas :*

mergaites su SV.Velykom ir prisidedu prie sveikinimu ir lai kiekvienai velyku bobute atnesa po ta maza taip laukta zuikuti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE Orchiduke

Sumi> pienlige vienas is nestumo pozymiu ir jis gan daznai aplanko pacias pirmasias savaites, as su abiem vaikais tai turejau ir dar uzpernai, kai buvau pastojus ir buvo nesivystantis irgi pienlige aplanke. Cia tau kaip ir geras zenklas thumbup.gif

Orchiduke , kad nesuprasi kas per dalykas cia buvo lyg ir baiginejasi viskas beveik tvarkoje , nezinau ar cia buvo ta zaraza ar ne blush2.gif

Ai neverta manau is manes tiketis kazkokio stebuklo, jei ziuret i ankstesnes nenusisekusias stimuliacijas ju cikla , tai memes turetu pasirodyt antradieni, jei nepasirodo tai tik tada galbut geras zenklas butu, man netinka taikyti tai kas buna paprastai kitom, sake labai truksta estrogenu, todel sergu vos dvi dienas, gerai kad dar visai neisnyko jos, o gal dabar ir pranyko ir reikes ieskot ju kazin kur unsure.gif doh.gif , vat kas ir painioja mus visas mano bedos del ko stimuliuojuosi blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 08 balandžio 2012 - 16:11
Sveikos, merginos!
Sveikinu jus su Velykomis-tegul jos atneša patį stipriausią ir vaisingiausią margutį wub.gif Linkiu šilumos ir šviesos jūsų namams mirksiukas.gif
Meskute, l.gaila dėl tavo nepasisekusio ciklo-tikrai maniau, kad tu pralauši ledus, o gal po tavęs ir aš sekčiau blush2.gif Vadinasi, nieko gero nelaukti ir man...
Atsakyti
jautruole - jei netikesi jis ir neateis privalai tiketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 08, 20:15)
Meskute, l.gaila dėl tavo nepasisekusio ciklo-tikrai maniau, kad tu pralauši ledus, o gal po tavęs ir aš sekčiau blush2.gif Vadinasi, nieko gero nelaukti ir man...

Jautruole , nu cia dabar kas kur tikejimas a? o tau laukti reikia tik gero juk pas jus viskas labai gerai net labai gerai buvo. pas mus gal pavelavom g.gif pas mane visi foliai ovuliave buvo matyt siek tiek pavelavom , bet nieko tokio kita karta viskas bus labai gerai ir tada jau jungsiuos prie jusu blush2.gif

sumi kaip laikaisi gal rytoj hcg?

man mmm dar neparejo bet jau vakare arba ryte turetu pareit bt jau nukrito ir dufo antra diena nebegeriu tad manau kad jos pakeliui...
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 09, 13:33)
Jautruole , nu cia dabar kas kur tikejimas a? o tau laukti reikia tik gero juk pas jus viskas labai gerai net labai gerai buvo. pas mus gal pavelavom  g.gif pas mane visi foliai ovuliave buvo matyt siek tiek pavelavom , bet nieko tokio kita karta viskas bus labai gerai ir tada jau jungsiuos prie jusu  blush2.gif

sumi kaip laikaisi gal rytoj hcg?

man mmm dar neparejo bet jau vakare arba ryte turetu pareit bt jau nukrito ir dufo antra diena nebegeriu tad manau kad jos pakeliui...

Jau parasiau IUI temoje biggrin.gif nebezinau kurioje temoje laikytis kur berasyt viska biggrin.gif NA nieko as laikausi be jokiu pozymiu 19dpo bet kaip ir minejau IUI tai manau kad PKS daros savo tempia ta mano cikla jauciu bus 45d man jis, bet eisiu ryt HCG smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 09 balandžio 2012 - 12:43
QUOTE(Sumi @ 2012 04 09, 13:42)
Jau parasiau IUI temoje biggrin.gif nebezinau kurioje temoje laikytis kur berasyt viska biggrin.gif NA nieko as laikausi be jokiu pozymiu 19dpo bet kaip ir minejau IUI tai manau kad PKS daros savo tempia ta mano cikla jauciu bus 45d man jis, bet  eisiu ryt HCG smile.gif

sumi ,as tai tikiuosi , kad tavo ciklas uzsites tikrai ilgiau nei 45d, o maziausiai 400d mirksiukas.gif
Atsakyti