Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

mmm laukiu kazkur geguzes 1-2 dienomis. Tikiuos nenusiveluos. Laukiu kaip niekad ju doh.gif Siaip, is dalies labai ir dziaugiuosi, kad si menesi toks niekam tkes ciklas, kadangi pirma karta gyvenime ant lupos pusleline atsirado blink.gif Nesu to brudo niekad turejus, jauciu nuo mamos uzsikreciau, ja su gimtadieniu pabuciavau, o jai jau kilo zaraza ant lupos doh.gif
Atsakyti
sveikos

vilnietei atiduociau uzsilikusias 5 closto tabletes 4u.gif gal kam reikia? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Parasiau tau, Ramune i az, bet raso, kad pilna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2012 04 23, 10:14)
Labas rytas!
Parasiau tau, Ramune i az, bet raso, kad pilna  smile.gif

Jau istryniau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, pas ka kokios naujienos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 23, 11:36)
Sveikos, pas ka kokios naujienos?  blush2.gif

Pasidariau šiandien HCG, bet rezultatai bus tik trečiadienį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 23, 15:56)

O D, tai kaip tu iskesi? blink.gif As kai ruosiausi daryti, tai Medejoj kainavo gal 36 lt ir ats kita diena, o ligoninej 56 lt, bet rezultatai po 2 val. Tai as net neabejodama dariausi kur brangiau biggrin.gif
Nu ir prikankinsi tu cia mus biggrin.gif
o pas mane krito BT, tai nejaugi tik siandien O g.gif Ovitreli leidausi penktadieni velai vakare
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 23 balandžio 2012 - 15:00
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 23, 14:56)

vaje kiek laukti .. ir kur kantrybe dalina?

QUOTE(Ramune! @ 2012 04 23, 14:59)
o pas mane krito BT, tai nejaugi tik siandien O  g.gif  Ovitreli leidausi penktadieni velai vakare

gali buti ir tik siandien.. nes as leidausi penktadieni apie 15 val., o O man atrodo buvo tik sekmadieni apie pietus.. blush2.gif

o mano BT siandien ir vel tik 36,6.. ne krust.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 23, 15:59)
O D, tai kaip tu iskesi?  blink.gif  As kai ruosiausi daryti, tai Medejoj kainavo gal 36 lt ir ats kita diena, o ligoninej 56 lt, bet rezultatai po 2 val. Tai as net neabejodama dariausi kur brangiau  biggrin.gif
Nu ir prikankinsi tu cia mus  biggrin.gif
o pas mane krito BT, tai nejaugi tik siandien O  g.gif  Ovitreli leidausi penktadieni velai vakare

Dariau Endemike, kainavo 44lt. Būčiau sumokėjus ir aš daugiau, kad tik atsakymą greičiau sužinot. Nežinau, kaip ištversiu aš pati doh.gif tikiuosi, kad per šias dienas mmm neatkeliaus smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 23, 15:59)
O D, tai kaip tu iskesi?  blink.gif  As kai ruosiausi daryti, tai Medejoj kainavo gal 36 lt ir ats kita diena, o ligoninej 56 lt, bet rezultatai po 2 val. Tai as net neabejodama dariausi kur brangiau  biggrin.gif
Nu ir prikankinsi tu cia mus  biggrin.gif

Visko gali būti, kad tik šiandien. Man taip vieną ciklą buvo, kai darėm IUI. Sprogdukus leidausi pamenu trečiadienis buvo, o O įvyko penktadienį. Bet kokiu atveju, aš BT tikiu ir pasitikiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 23, 16:13)
Dariau Endemike, kainavo 44lt. Būčiau sumokėjus ir aš daugiau, kad tik atsakymą greičiau sužinot. Nežinau, kaip ištversiu aš pati doh.gif tikiuosi, kad per šias dienas mmm neatkeliaus smile.gif

Oj turejau omeny Endemike doh.gif O VK nedaro? Gal butu buve greiciau g.gif
Jokiu mmm schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 23, 16:16)
Oj turejau omeny Endemike  doh.gif O VK nedaro? Gal butu buve greiciau  g.gif
Jokiu mmm  schmoll.gif

Aš VK dariau kažkada hormonų tyrimus, tai atsakymų sulaukiau po geros savaitės. Jie patys nedaro, veža į kažkokią kitą laboratoriją. Todėl manau, kad ir HCG atsakymai nebūtų buvę tą pačią dieną.
Iškentėsim kaip nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 23, 14:56)

Vaje, kiek laukti, išbandys ne tik tavo kantrybę, bet ir mūsų visų doh.gif Laukiam skaičiukų 4u.gif
P.S. Aš ryt pas ginę užsirašiau. Žiūrėsim, ką sakys- ar darom pertrauką, ar varom toliau thumbup.gif
Atsakyti