Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 23, 16:54)
P.S. Aš ryt pas ginę užsirašiau. Žiūrėsim, ką sakys- ar darom pertrauką, ar varom toliau thumbup.gif

Kad ir ka benusprestumet, linkiu sekmes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos damos
seniai jau buvau smile.gif ziuriu naujienu geru jokiu nera.. g.gif negerai schmoll.gif
Atsakyti
oi pusniuke kaip ilgai laukti doh.gif bet kaip ten sako kencianciam dangus mirksiukas.gif o tau tikiuosi didziulai hcg skaiciukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 23, 20:23)
oi pusniuke kaip ilgai laukti  doh.gif bet kaip ten sako kencianciam dangus mirksiukas.gif  o tau tikiuosi didziulai hcg skaiciukai  wub.gif

Ačiū 4u.gif tik tegu pabando tie skaičiai būt maži gun_bandana.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 23, 20:51)
Ačiū 4u.gif tik tegu pabando tie skaičiai būt maži gun_bandana.gif  biggrin.gif

Saunuole 4u.gif smile.gif
Atsakyti
As ka tik is gydytojos, turiu 3 foliukus visi beveik vienodo dydzio apie 17-18 mm, ryt susileidziu vakare ovitreli, o treciadieni IUI. Gleivine sake superine, tai jau net nebeklausiau mm. Kaip supratau ovitreli susileidus, ovuliacija ivyksta po 36 val. Idomu, nebus per anksti IUI, gautusi po 24 val? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2012 04 23, 21:52)
As ka tik is gydytojos, turiu 3 foliukus visi beveik vienodo dydzio apie 17-18 mm, ryt susileidziu vakare ovitreli, o treciadieni IUI. Gleivine sake superine, tai jau net nebeklausiau mm. Kaip supratau ovitreli susileidus, ovuliacija ivyksta po 36 val. Idomu, nebus per anksti IUI, gautusi po 24 val? g.gif

Kokios geros naujienos bigsmile.gif thumbup.gif
Tikrai turi buti geras rezultatas mirksiukas.gif Po Ovitrelio susileidimo O turetu buti PER 36 val. Taip kad jau turetu buti ovuliave arba beovuliuojantys 4u.gif
Atsakyti

viskas bus super mirksiukas.gif
Atsakyti
man asmeniskai susleidus overtili OV ivyko po 12h.smile.gif
Atsakyti

Tikrai labai geros žinios 4u.gif kvepia daugiavaisiu nestuke.gif smile.gif aš daugiausia esu užauginus du folikulus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 23 balandžio 2012 - 21:37
Sveikos, 4u.gif

man siandien 17 CD.. BT temperatura siandien 36,8.. ryt leksiu pas Klima ziuresim kas ten dedasi..

QUOTE(Ingbri @ 2012 04 23, 20:52)

koks puikus derlius thumbup.gif negali nepavykti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 24, 09:46)
Sveikos,  4u.gif

man siandien 17 CD.. BT temperatura siandien 36,8.. ryt leksiu pas Klima ziuresim kas ten dedasi..

O tu jau po O? BT pakankamai auksta.
Atsakyti