Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Pernai su jūsų pagalba lyg aš įvardinau amarilį kaip Benfica Šiemet norėdama tikrai įsitikinti radau dar panašią "Royal velvet" iš šito forumo Ir dar: ar galit man paaiškint kodėl kai kur rašo per brūkšnelį Benfica/Black Perl?
Tai gi manoji kaip Benfica user posted image, spalvos niekaip tikros nepagavau tai radau rožes kurios spalviškai atitinka mano žiedus user posted image tamsumas daug maž pataikytas, bet atspalvis ne- iš tikro labiau į burokinę panašu user posted image
Giedre, peledike, Tutia, Militux gražūs žiedai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 25 gegužės 2012 - 15:45
Sveikos esu siame forume naujoke, bet amarilius auginanti jau bent penketa metu. Turiu nedaug, bet be galo susirgusi ju liga. jei pavyks parodysiu kas prazysta ant mano palanges, atsiprasau is karto jei ne visus pavadinimus parasysiu bet stengsiuos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2012 05 25, 15:43)
Ir dar: ar galit man paaiškint kodėl kai kur rašo per brūkšnelį Benfica/Black Perl?

Manau, kad paprasčiausiai be pavadinimo pirke, negali apsispresti ką augina - Benfica ar Black perl biggrin.gif panasūs jie iš nuotraukų...
Jei skaitot rusiškai čia palyginimas bordinių veislių - Benfica, Royal Velvet, black Perl, pagal rusaičių pastebėjjimus
Atsakyti
Labas rytas , susidomejau ir as sia gelyte , tad pakolkas ju turiu tik pora blush2.gif Gal kas turetu parduot siu grazuoliu vaikuciu? Butinu idomu suzinot is kur juos perkat? ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri gali pagelbėt ir nupirkt Vilniuj previkuro? nėr jo mūsų Panevėžio kaime schmoll.gif . O pinigėlius pavedimu ir už atsiuntimą tuo pačiu ax.gif
Atsakyti

Sveikos!
Kaip sekasi auginti svogūnus? Ar nepūva? Neseniai atradau būdą kaip padėti svogūnams įsišaknyti.
Turėjau kelis užsispyrusius be šaknų, kurie visus metus nei gyvi, nei mirę stovėjo. Taigi neapsikentus paklojau kiminų sluoksnį apie 1cm ant vazono viršaus ir užtupdžiau bešaknį svogūną. Kiminus karts nuo karto papurkšdavau vandeniu ( nedaug). Ir po kokio mėnesio užsispyrėliai išleido šaknis.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 05 30, 09:30)
Sveikos!
Kaip sekasi auginti svogūnus? Ar nepūva? Neseniai atradau būdą kaip padėti svogūnams įsišaknyti.
Turėjau kelis užsispyrusius be  šaknų, kurie visus metus nei gyvi, nei mirę stovėjo. Taigi neapsikentus paklojau kiminų sluoksnį apie 1cm ant vazono viršaus ir užtupdžiau bešaknį svogūną. Kiminus karts nuo karto papurkšdavau vandeniu ( nedaug). Ir po kokio mėnesio užsispyrėliai išleido šaknis.

Sveikutė 4u.gif va šito patarimo man labai reikėjo, vienas pas mane nuo pernai nieko neveikia, nei šaknų, nei lapų. Ačiū 4u.gif
Noriu paklausti, ar kuri naudojat trąšas ' Skoroja Pomošč' skystos.
Atsakyti
Žydi mano Lady Jane,tik fotoaparatas prastas,nekokia foto blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos, graži Ledi, labai graži wub.gif
O aš kiminų panaudojimą pasilaikysiu atečiai. Du bešaknius cibuliukus puikiai išaknydinau upės žvyriuke (GIZZI5, girdi). Dar pas mane Jonsoniukas miegalius nubudo, tik, kad orai atvėso, siaubas, tupi visi lauko virtuvėj, kad tik šalnų nebebūtų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 05 30, 08:46)
Sveikutė 4u.gif va šito patarimo man labai reikėjo, vienas pas mane nuo pernai nieko neveikia, nei šaknų, nei lapų. Ačiū 4u.gif
Noriu paklausti, ar kuri naudojat trąšas ' Skoroja Pomošč' skystos.

Aš tai substrato buvau nusipirkus kaktusams ,,Skoraja Pomošč", tai buvo panašesnis į ,,Skoraja smert" lotuliukas.gif tokio baisaus dar neteko matyt, o apie trąšas gerus atsiliepimus girdėjau, pamenu straipsnyje apie meilenius Sodo spalvose augintojas jas gyrė. Aš naudoju Schulc trąšas visoms gėlėms, man jos tikrai geros,
Papildyta:
QUOTE(Avonuke @ 2012 05 27, 08:03)
Labas rytas , susidomejau ir as sia gelyte , tad pakolkas ju turiu tik pora blush2.gif  Gal kas turetu parduot siu grazuoliu vaikuciu?  Butinu idomu suzinot is kur  juos perkat?  ax.gif

Sveikutė, visur perkam kur tik randam, pavasarį Maxima užsiveža, dar galima iš Lenkijos siųstis, mergaitės pertekliumi mainosi, parduoda, draugiškai dalinasi...va taip ir gydomės nuo šio viruso-amariligės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 30 gegužės 2012 - 21:30
QUOTE(emma @ 2012 05 30, 21:02)
Žydi mano Lady Jane,tik fotoaparatas prastas,nekokia foto blush2.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
laukiu ir aš saviškio pražystant, jau nedaug liko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2012 05 30, 23:02)

Gražutė wub.gif

QUOTE(pavilonyte @ 2012 05 30, 23:33)
Sveikos, graži Ledi, labai graži  wub.gif
O aš kiminų panaudojimą pasilaikysiu atečiai. Du bešaknius cibuliukus puikiai išaknydinau upės žvyriuke (GIZZI5, girdi). Dar pas mane Jonsoniukas miegalius nubudo, tik, kad orai atvėso, siaubas, tupi visi lauko virtuvėj, kad tik šalnų nebebūtų  doh.gif
Papildyta:
Aš tai substrato buvau nusipirkus kaktusams ,,Skoraja Pomošč", tai buvo panašesnis į ,,Skoraja smert"  lotuliukas.gif tokio baisaus dar neteko matyt, o apie trąšas gerus atsiliepimus girdėjau, pamenu straipsnyje apie meilenius Sodo spalvose augintojas jas gyrė. Aš naudoju Schulc trąšas visoms gėlėms, man jos tikrai geros,

Žvyriukas, neveikia, smėliukas neveikia schmoll.gif bandysiu kiminuose. Ir mest žadėjau ir kitaip gąsdinau, nereaguoja, būtų koks eilinis tai švystelčiau į šiukšlinę.
O klausiau dėl skoraja pomošč trąšų, nes šį pavasarį neturėjau nieko gudresnio, tai tręšiau šiuo gėriu. Pagr savybė išryškina tikrąsias spalvas doh.gif na vienu žodžiu iš Astersitos grožių, gavosi paprasti palangės grožiai, labai norėjau, kad būčiau sumaišius, bet šitiems skyriau įpatingą vietą, todėl sumaišyti negalėjau. O gaila.
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras 4u.gif
Atsakyti