Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(GIZZI5 @ 2012 05 30, 23:12)
Žvyriukas, neveikia, smėliukas neveikia schmoll.gif bandysiu kiminuose. Ir mest žadėjau ir kitaip gąsdinau, nereaguoja, būtų koks eilinis tai švystelčiau į šiukšlinę.

Taigi, kad man irgi neveikė. Liko viena išeitis arba išmesti, nes baigė sudžiūti, arba kažką daryti.
Niekam neperšu to metodo, tik pasidalinau kas pas mane gavosi
Atsakyti
na vienu žodžiu iš Astersitos grožių, gavosi paprasti palangės grožiai

kaip čia suprast, o tai kas turėjo būt g.gif nusipirkai katę maiše doh.gif ar aš kažko nesupratau.
Atsakyti
Antras prazydes is lenku. Jei gerai atpazistu tai Dancing Queen?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 05 31, 18:33)
na vienu žodžiu iš Astersitos grožių, gavosi paprasti palangės grožiai

kaip čia suprast, o tai kas turėjo būt  g.gif  nusipirkai katę maiše  doh.gif ar aš kažko nesupratau.

Ne, nieko aš nepirkau, gavau dovanų, labai gražius http://public.fotki....s/dscf7490.html
Palaisčius skoraja pomošč, pasidarė paprasti palanginiai. O padovanojo Milereta 4u.gif nes man baisiai prireikė ax.gif Vienu žodžiu, ilga istorija mirksiukas.gif Nei pikta , nei ką. Tik gaila, kad tokį grožį praš...
De Žavu, tikrai Dancing Queen wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 05 31, 19:00)
Ne, nieko aš nepirkau, gavau dovanų, labai gražius
Palaisčius skoraja pomošč, pasidarė paprasti palanginiai. O padovanojo Milereta  4u.gif nes man baisiai prireikė  ax.gif Vienu žodžiu, ilga istorija mirksiukas.gif Nei pikta , nei ką. Tik gaila, kad tokį grožį praš...

Nelabai supratau apie ką čia jūs ir kas atsitiko? unsure.gif
Atsakyti
Aš ir nesupratau, kaip trąšos gali amarilį pakeist g.gif
Atsakyti
Astersita, Labas vakaras 4u.gif Na kaip matau turiu pasiaiškinti. Atsimenat kaip norėjau Jūsų tėvelių augintų amarilių, o Jūs juos jau buvote perleidusi Mileretai. Taigi aš paprašiau, kad gal ji galėtų bent vieną mažutį man parduoti? Ji mielai pasidalino ir atsiuntė man dovanų net keturis. Už ką labai jai dėkinga. 4u.gif Baisiai džiaugiausi, pasodinau ir laukiau kada žydės. Išleido gražią kupetą lapų, žiedų nebuvo, na ir patręšiau aš juos su ta skoraja pomošč, į savaitę vieną kartą. Išleido žiedstiebį ir pražydo palanginis paprastas, visai ne toks koks nuotraukoje. Tai ir galvoju, kad nuo trąšų. Ir jokio čia kriminalo 4u.gif
Atsakyti
Labukas, nereikia nieko aiškintis doh.gif nelabai maloniai nuskambėjo frazė apie "katės pirkimą maiše" tai ir užklausiau neįsiskaičiusi apie ką jūs čia kalbatės, vėliau paskaičiau prieš tai busvusius postus, tai aiškiau pasidarė rolleyes.gif Na kad trąšos įtakoja žiedų spalvos ryškumą, dydį ir t.t. tai seniai žinoma tiesa mirksiukas.gif Gyvendami pas tėvukus jie buvo tręšiami tik natūraliai, mirkydavo kiaušinių lukštus ir tuo skystimėliu laistydavo visas gėles mirksiukas.gif tad paragavę dabar chemijos gal taip ir sureagavo. Įdonmu o kaip žydėjo Mileretai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2012 05 31, 23:09)
Labukas, nereikia nieko aiškintis  doh.gif  nelabai maloniai nuskambėjo frazė apie "katės pirkimą maiše" tai ir užklausiau neįsiskaičiusi apie ką jūs čia kalbatės, vėliau paskaičiau prieš tai busvusius postus, tai aiškiau pasidarė rolleyes.gif Na kad trąšos įtakoja žiedų spalvos ryškumą, dydį ir t.t. tai seniai žinoma tiesa mirksiukas.gif Gyvendami pas tėvukus jie buvo tręšiami tik natūraliai, mirkydavo kiaušinių lukštus ir tuo skystimėliu laistydavo visas gėles mirksiukas.gif tad paragavę dabar chemijos gal taip ir sureagavo. Įdonmu o kaip žydėjo Mileretai? g.gif

Tai va, chemija schmoll.gif Nors kiti mano augaliukai tai tiesiog švyti, nors ir šitie amariliai super didumo, tiek žiedai tiek ir cibuliai, matyt susiurbė viską ką gavo. Tikrai labai įdomu kaip žydėjo pas Mileretą.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 05 31, 22:26)

Na jau merginos. g.gif
Baigiu pražilti, bet kad nuo trašų pasikeistų veilė tai dar negirdėjau
Atsakyti
jie ne veislinai ir buvo doh.gif žiedai labai panašūs į palangės grožius spalva, tik gal kiek banguotais krašteliais ir šiek tiek daugiau balto vidurėlyje
http://public.fotki....s/dscf7490.html
Atsakyti
QUOTE(Rasab @ 2012 05 27, 00:46)
Manau, kad paprasčiausiai be pavadinimo pirke, negali apsispresti ką augina - Benfica ar Black perl  biggrin.gif panasūs jie iš nuotraukų...
Jei skaitot rusiškai čia palyginimas bordinių veislių - Benfica, Royal Velvet, black Perl, pagal rusaičių pastebėjjimus

Ačiū, bet naudos iš to mažai verysad.gif , atmečiau benfica, bet atsirado dar keli variantai doh.gif Nors nusišauk su durų rankena aišku, šiaip man beveik jokio skirtumo - žiauriai gražu ir taip, bet visgi norisi įvardint
Atsakyti