Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

O maniškiui vienam cibuliui protelis susisuko doh.gif ruošiasi miegot ir susitart su juo niekaip negaliu doh.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Norejau paklausti, kodel nezydi mano amarilis? g.gif Uosviene dave jau isodinta, per ziema lapus isleido, o ziedu iki siol nera schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Mano lady jane patupdyta siltnami ant zemes - prazydo...user posted image
Atsakyti
QUOTE(De Zavu @ 2012 05 31, 16:43)
Antras prazydes is lenku. Jei gerai atpazistu tai Dancing Queen?

Tikra karalienė 4u.gif

QUOTE(daivasen @ 2012 06 02, 08:51)
Mano lady jane patupdyta siltnami ant zemes - prazydo...[img]

Nuostabi wub.gif
Atsakyti
Nagi pasidžiaugsiu ir pasidalinsiu su Jumis savaisiais žiedais > kad ir nekilmingi, ale visvien man mieli blush2.gif
user posted image
smile.gif
user posted image
smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2012 06 04, 19:47)
Nagi pasidžiaugsiu ir pasidalinsiu su Jumis savaisiais žiedais > kad ir nekilmingi, ale visvien man mieli  blush2.gif

Ale grazuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2012 06 04, 21:47)
Nagi pasidžiaugsiu ir pasidalinsiu su Jumis savaisiais žiedais > kad ir nekilmingi, ale visvien man mieli  blush2.gif
user posted image

Gražumas tų palanginių wub.gif o ką, ten sėklas augini? Jei nesėsi, tai nukirpk. Cibulis sukūs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 06 04, 20:07)
Gražumas tų palanginių  wub.gif o ką, ten sėklas augini? Jei nesėsi, tai nukirpk. Cibulis sukūs rolleyes.gif

Jau nukirpta smile.gif Žinia, gyvenimas ne vien žiedais klotas, tai imsiu ir nieko nelaukus pasiklausiu > ar sitas mano visaip "sveikatintas" (apipjaustymas, kalio permanganatas, zelionke) cibulis dar serga ar cia is jo paskutiniai raudonumo likuciai iseidineja
user posted image
Galima jį tręšti ar dar pagydyti g.gif
Atsakyti
Apelsina,Kol kas tai tikrai netręšti schmoll.gif nulupčiau viršutinį sluoksnį. Po juo įdomu ar nėra puvėko.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 05 31, 22:31)
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 05 31, 22:26)

Na jau merginos. g.gif
Baigiu pražilti, bet kad nuo trašų pasikeistų veilė tai dar negirdėjau

nu as irgi kazkaip labai jau suabejojau - genetika vis delto ne trasoms pakeisti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(BAiste @ 2012 06 02, 08:44)
Sveikos merginos,
Norejau paklausti, kodel nezydi mano amarilis?  g.gif  Uosviene dave jau isodinta, per ziema lapus isleido, o ziedu iki siol nera  schmoll.gif  g.gif

skaityti pirma puslapi - kai yra lapai, si sezona greiciausiai ziedu nebus, nebent siltnami isodinai. Zodziu, skaitai pirma puslapi, nuo rudens migdai, o tada pavasari lauki ziegu..
Papildyta:
QUOTE(Apelsina @ 2012 06 04, 21:15)
Jau nukirpta smile.gif Žinia, gyvenimas ne vien žiedais klotas, tai imsiu ir nieko nelaukus pasiklausiu > ar sitas mano visaip "sveikatintas" (apipjaustymas, kalio permanganatas, zelionke) cibulis dar serga ar cia is jo paskutiniai raudonumo likuciai iseidineja
user posted image
Galima jį tręšti ar dar pagydyti  g.gif

negerai cia - lupti virsutiniu sluoksnius, dasikasti iki geruju sluoksniu, ir su jais dirbti sveikatinimo link..
Atsakyti
Sveikutės, prisižadėjau sau, kad jau šiemet daugiau nepirksiu schmoll.gif nei vieno, nu bet tačiau lotuliukas.gif vakar toookį gerą pasigriebiau thumbup.gif parašyta dark red, kotai tamsūs tamsūs, negalėjau atsispirt. Net svogūno tinkamai neapžiūrėjau, o namo parsinešus radau visiškai užkastą, ištraukiau į paviešių, cibulis kietas, žodžiu viskas jam gerai lauksiu žiedų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 06 07, 10:46)
Sveikutės, prisižadėjau sau, kad jau šiemet daugiau nepirksiu schmoll.gif nei vieno, nu bet tačiau lotuliukas.gif vakar toookį gerą pasigriebiau thumbup.gif parašyta dark red, kotai tamsūs tamsūs, negalėjau atsispirt. Net svogūno tinkamai neapžiūrėjau, o namo parsinešus radau visiškai užkastą, ištraukiau į paviešių, cibulis kietas, žodžiu viskas jam gerai lauksiu žiedų wub.gif

doh.gif kelinta cia tau faze g.gif - devyniolikta is keturiu esamu?? tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti