Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Egluže, GIZZI5, puikūs žiedai, na ir žydėjimas pas jus wub.gif
Siuntinukas iš lenkų jau pas mane, ačiū, ačiū labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2012 04 13, 11:56)
Ice tea pasirodo gandras ir girdi ir skaityt moka biggrin.gif  Dideliausi sveikinimai sulaukus tokios gražios gėlytės 2.gif

aciu mirksiukas.gif wub.gif Ilgai teko ieskoti to, kuris moketu doh.gif lotuliukas.gif
O tavikis, tai Jewel rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos,gavau iš lenkų siuntinuką ir amarilius,kuriuos jau turiu,jei lenkai nesumaišė[o galėtų] sulauksiu žydėjimo irį pardavima rūžavą,baltą ir raudoną,aiškų,čia pradedančiosioms,nes seniai auginančios juos jau turi.
Gaila kad įvyko pasikartojimas kolekcijoj,bet tikiuosi,kai sužydės-atsiras ir norintis lotuliukas.gif
Atsakyti
O as siandien radau rusi 6 pamirstus amarilius, 1 sveikas o kiti supuve ir taip is vidaus, kaip gaila pasidare...net nezinau ka praradau...
Atsakyti
Jetau, kaip gaila, kaip vargšiukus pamiršot? Nors vienas dar gyvas.Mano tipo Papillio leidžia ir antrą žiedstiebį smile.gif Ir čia ne į temą, bet mano krinas leidžia žiedą, bus pirmas žydėjimas, kaip laukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 04 13, 22:58)
Jetau, kaip gaila, kaip vargšiukus pamiršot? Nors vienas dar gyvas.Mano tipo Papillio leidžia ir antrą žiedstiebį  smile.gif Ir čia ne į temą, bet mano krinas leidžia žiedą, bus pirmas žydėjimas, kaip laukiu  blush2.gif

Oo, mano krinai tai dar miega..
Atsakyti
O aš pamačiau, kad rūsy jau bunda, pradėjo lapus leisti, bet tik vienas, kitas dar miega ir tikiuos, kad snaus kol orai atšils, tada tiesiai į lauką, bent jau šiltadaržį.
Atsakyti
Sveikos Merginos,patarkit kaip pasielgt.Sunus nuskyne besiformuojanti zieda,o tas kotas liko ilgas.Kaip man dabar pasielgt su tuo augaliuku?kota nukirpt ir zemem paparstyt?aciu
Atsakyti
Palikit kotą apie 10 cm, jis pats nudžius, o po to ištrauksit, labai gaila, kad taip nutiko. Tik nesupratau, kur jūs tas žemes norit barstyt g.gif
Atsakyti
Sakykit ar čia gali būt Papilio,šiand banginyje pirkau,jau nužydėjęs,bet tos spalvos user posted image
ir dar toki žydinti,kaži koks jo vardas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 04 14, 12:02)
Sakykit ar čia gali būt Papilio,šiand banginyje pirkau,jau nužydėjęs,bet tos spalvos ...

ir dar toki žydinti,kaži koks jo vardas

Pirmas net labai gali būti Papilio, o antras - Evergreen
Atsakyti
Ačiukas už varda.Taip ir pažymėsim tada thumbup.gif
Atsakyti