Siuntinukas iš lenkų jau pas mane, ačiū, ačiū labai labai
Egluže, GIZZI5, puikūs žiedai, na ir žydėjimas pas jus
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2012 04 13, 11:56)
Ice tea pasirodo gandras ir girdi ir skaityt moka
Dideliausi sveikinimai sulaukus tokios gražios gėlytės
aciu
O tavikis, tai Jewel
Merginos,gavau iš lenkų siuntinuką ir amarilius,kuriuos jau turiu,jei lenkai nesumaišė[o galėtų] sulauksiu žydėjimo irį pardavima rūžavą,baltą ir raudoną,aiškų,čia pradedančiosioms,nes seniai auginančios juos jau turi.
Gaila kad įvyko pasikartojimas kolekcijoj,bet tikiuosi,kai sužydės-atsiras ir norintis
Gaila kad įvyko pasikartojimas kolekcijoj,bet tikiuosi,kai sužydės-atsiras ir norintis
O as siandien radau rusi 6 pamirstus amarilius, 1 sveikas o kiti supuve ir taip is vidaus, kaip gaila pasidare...net nezinau ka praradau...
Jetau, kaip gaila, kaip vargšiukus pamiršot? Nors vienas dar gyvas.Mano tipo Papillio leidžia ir antrą žiedstiebį
Ir čia ne į temą, bet mano krinas leidžia žiedą, bus pirmas žydėjimas, kaip laukiu
QUOTE(pavilonyte @ 2012 04 13, 22:58)
Jetau, kaip gaila, kaip vargšiukus pamiršot? Nors vienas dar gyvas.Mano tipo Papillio leidžia ir antrą žiedstiebį
Ir čia ne į temą, bet mano krinas leidžia žiedą, bus pirmas žydėjimas, kaip laukiu 
Oo, mano krinai tai dar miega..
O aš pamačiau, kad rūsy jau bunda, pradėjo lapus leisti, bet tik vienas, kitas dar miega ir tikiuos, kad snaus kol orai atšils, tada tiesiai į lauką, bent jau šiltadaržį.
Palikit kotą apie 10 cm, jis pats nudžius, o po to ištrauksit, labai gaila, kad taip nutiko. Tik nesupratau, kur jūs tas žemes norit barstyt
Sakykit ar čia gali būt Papilio,šiand banginyje pirkau,jau nužydėjęs,bet tos spalvos 
ir dar toki žydinti,kaži koks jo vardas

QUOTE(Saulyte8 @ 2012 04 14, 12:02)
Sakykit ar čia gali būt Papilio,šiand banginyje pirkau,jau nužydėjęs,bet tos spalvos ...
Pirmas net labai gali būti Papilio, o antras - Evergreen
Ačiukas už varda.Taip ir pažymėsim tada