Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Yra klausančiu tai atsakau čia . Po 10lt kainavo tie mano amariliai bigsmile.gif
Atsakyti
Na ir sekasi kai kam . Papilio už 10lt. Perki Papilio už 40lt ir pražysta kokia Rilona ar Susan, o čia tikrai žinai. Kur tą Banginį rasti? Gal jų ten ir daugiau yra?
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 04 14, 17:51)
Yra klausančiu tai atsakau čia . Po 10lt kainavo tie mano amariliai bigsmile.gif

Gal aš klystu, bet ar ne kažkas neseniai prisiekinėjo, kad amarilių gaugiau nepirks lotuliukas.gif
Atsakyti
prisiekinėk neprisiekinėjęs lotuliukas.gif , bet kaip praeiti pro tokį grožį wub.gif Saulyte8, kaip jums pasisekė thumbup.gif du tokius gražuolius nurovėt, praktiškai pusvelčiui thumbup.gif
Atsakyti
Buvau pas mamą svečiuose ax.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Kaip gražu ir mamos ir dukros tas pačias gėles myli wub.gif , mano mama ir labai gėles mylėjo.
jediara, labai gražus raudonasis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 04 14, 14:02)
Sakykit ar čia gali būt Papilio,šiand banginyje pirkau,jau nužydėjęs,bet tos spalvos

OHOHO koks laimikis bigsmile.gif
QUOTE(jediara @ 2012 04 14, 23:41)
Buvau pas mamą svečiuose ax.gif

Tas raudonas, tai vienas iš mano mylimiausių wub.gif nežiniukų, fotoaparatas viso jo grožio neperduoda, labai man patinka jo žvilgėjimas wub.gif pas mane irgi tuoj tuoj skleisis rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,įrašykite į sarašiuką LADY JANE ir CHARISMA ax.gif , galvojau, kad mano baltažiedis ARCTIC WHITE toks didžiulis svogūnas, bet pasirodo, turiu vaikutį 4u.gif , gal kuri norėtų, kai atskirsiu? ax.gif
Atsakyti
Gal yra norinčių Zombie, pražydo, o tokį aš jau turiu.
Atsakyti
Dieve, kada aš nenorėjau, bet tikiuos jau kas mane aplenkė su zombiuku ir užsiprašė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 16 balandžio 2012 - 17:09
QUOTE(pavilonyte @ 2012 04 16, 19:08)
Dieve, kada aš nenorėjau, bet tikiuos jau kas mane aplenkė su zombiuku ir užsiprašė  lotuliukas.gif

verysad.gif hihihi.gif kažkaip pamiršau tamstelę blush2.gif na bet nieko, reikia ir kitoms lotuliukas.gif juk naujas mergikes tai reikia užkrėst lotuliukas.gif
Atsakyti