Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Gerai, kad pamiršai lotuliukas.gif Reikia ir kitoms, jau vietos katastrofiškai nėra, laukiu šilumos, tada į lauką, šiltadaržį, lauko virtuvę keliaus mano flora, bent jau didžioji dalis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 04 16, 19:21)
Gerai, kad pamiršai  lotuliukas.gif Reikia ir kitoms, jau vietos katastrofiškai nėra, laukiu šilumos, tada į lauką, šiltadaržį, lauko virtuvę keliaus mano flora, bent jau didžioji dalis  lotuliukas.gif

Aš tai žiauriai apmažinau džiungles lotuliukas.gif bet va šiandien nusipirkau tris AFRODITES, dabar visa patenkinta lotuliukas.gif tikiuosi kai sužydės būsiu taip pat patenkinta yahoo.gif ploja.gif sokiai.gif
Atsakyti
Bet žiūrau urmu emi, šaunuolė thumbup.gif ajei jau dabar sužydės kokia šokėjėlė karalienė, lotuliukas.gif nugriūsim
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 04 16, 20:45)
Bet žiūrau urmu emi, šaunuolė  thumbup.gif ajei jau dabar  sužydės kokia šokėjėlė karalienė,  lotuliukas.gif nugriūsim

drinks_cheers.gif ne viena, o visos trys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 04 16, 20:45)
Bet žiūrau urmu emi, šaunuolė  thumbup.gif ajei jau dabar  sužydės kokia šokėjėlė karalienė,  lotuliukas.gif nugriūsim

mmmm
QUOTE(jediara @ 2012 04 16, 20:50)
drinks_cheers.gif ne viena, o visos trys lotuliukas.gif

O tai dvi tikros mano draugės- lietuvės, tipo; man gerai, kai tau blogai. Einu Judviems lazdžiukės paieškot beee.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 16 balandžio 2012 - 19:01
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 04 16, 21:01)
mmmm

O tai dvi tikros mano draugės- lietuvės, tipo; man gerai, kai tau blogai. Einu Judviems lazdžiukės paieškot  beee.gif

Na jau nepyk, nepyk group.gif - ne kartą minėjau, Šokanti gražuolė man viena gražiausių (dabar džiaugiuosi jos žiedais) thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai nepyk, draugės, draugės, jei ką, pas mane Afroditė yr, gal kada vaikuosis, be to iš manęs galėsit pakrizent, kai EG siuntinukas sužydės lotuliukas.gif
Atsakyti
Su jum čia pasigydysi doh.gif Nors ir kaip vetos viskam trūksta,... nu kap nepirksi schmoll.gif O man eurogėlese pasiseke Aprodite pirkt
Papildyta:
Kas pamokins kaip albuma susikurt ia.ž .
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 04 16, 15:26)
Gal yra norinčių Zombie, pražydo, o tokį aš jau turiu.

Aš visai norėčiau, o kiek kainuotų siuntimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 04 16, 21:06)

QUOTE(pavilonyte @ 2012 04 16, 21:20)

Gerai jau nepykstu irnesakyk.gif net ir nemanau pykt lotuliukas.gif O iš Tavęs tai ką ten pakrizensi schmoll.gif juk visai neįdomu, o be to labai Papilio žiedą noriu pamatyt, o va pas mane, tai jei jau dabar sužydės ne D. Q. bus labiau nei keista.
Papildyta:
Katukou, jau viskas, nebėr.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 04 16, 20:51)

Katukou, jau viskas, nebėr.

Nebespėjau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos,gal kuri turit "netycia" atliekama amarili papilio arba bordo? biggrin.gif
Atsakyti