Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiką auginu viena

Atrodo pasakiskai skanus turetu but..
Atsakyti
Sveikos,atejau pasigirt biggrin.gif jauciuosi tokia laiminga,ar taip gali buti,kad as skraidau padebesiais smile.gif bet kaip siandien man sunku netas zodis,skirtis reikia ir sirdis plysta,manau ir galvoju is cia isvaziuot,nes ant proto krenta kaip gyvenam atskirai,atostogos buvo kartu labai geros wub.gif blem skaiciau ana diena horoskopa,raso,kad man nusimato motinyste blush2.gif jau nez ar tiket horoskopais g.gif nors man rase,kad geguzy nusimato isvykimas atitrukimas nuo namu taip ir buvo nors as zinojau,kad vaziuosiu truputy,nesinori nei i darba nieko,noriu pabut viena i kampa ilindus blush2.gif
Atsakyti
DOLRIN, ir as neseniai nuveziau musu teveli i orouosta. Issiskyrem 3-ims savaitems.
Ziauriai geras savaitgalis buvo.... Emilis susipazino su visa gimine is tecio puses... Emilis regis jaute, kad viskas sava, per visu rankas ejo, su visais buciavosi, su savo antros eiles pusseserem ir pusbroliais kaip graziai zaide ir soko wub.gif

O siandien su mano tevais ir sese buvom restorane, teveliu diena sventem.
Tik gaila, kad tai kas gera, labai greit ir prabega. Na bet ir liudet nera ko smile.gif

O tortas tikrai labai labai skanus gavosi smile.gif Riebus, saldus, bet toks tikras tortas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 06 03, 20:52)
DOLRIN, ir as  neseniai nuveziau musu teveli i orouosta. Issiskyrem 3-ims savaitems.
Ziauriai geras savaitgalis buvo.... Emilis susipazino su visa gimine is tecio puses... Emilis regis jaute, kad viskas sava, per visu rankas ejo, su visais buciavosi, su savo antros eiles pusseserem ir pusbroliais kaip graziai zaide ir soko  wub.gif

O siandien su mano tevais ir sese buvom restorane, teveliu diena sventem.
Tik gaila, kad tai kas gera, labai greit ir prabega. Na bet ir liudet nera ko smile.gif
O tortas tikrai labai labai skanus gavosi smile.gif Riebus, saldus, bet toks tikras tortas smile.gif

Kaip smagu girdeti wub.gif
As tai nebematysiu visa beveik vasara verysad.gif jai pas mane butu viskas kitaip tada as isvaziuociau jau liepa,bet mano sesuo isteka liepa,o rupjuti turiu kita svente wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 06 03, 19:07)
o rupjuti turiu kita svente wub.gif

Kokia? bigsmile.gif
Atsakyti
o as uztingejau kepti torta tai nupirkau.. rolleyes.gif blush2.gif bet irgi buvo laaabai skaunus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 06 03, 21:30)

kolkas netskleisiu blush2.gif
Atsakyti
Jus su savo tom paslaptim zudot mane gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2012 06 04, 07:48)
Jus su savo tom paslaptim zudot mane gun_bandana.gif

drinks_cheers.gif doh.gif

Gal pti, DOLRIN, isteki? smile.gif
Atsakyti
sveikos, o as vel badziausi vakar biggrin.gif blush2.gif tik dar puse darbo liko, eisiu 29d dabaigt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 06 05, 11:03)
sveikos, o as vel badziausi vakar biggrin.gif  blush2.gif tik dar puse darbo liko, eisiu 29d dabaigt blush2.gif

Nesigailesi poto?
Sveikos,o as siandien visa diena praskraidziau su reikalais?
Dabar prasau man kanors pagelbet gal kuri is jusu buvus svocia,gal kokios medziagos turite?
O del netskleistos tiesos viskas savu laiku,neuzbegu yvykiam uz akiu blush2.gif
Pas mane toks metas,kad man prisiverst reikia kaska daryti tiek namie tiek kitur,darbe dyrbu mintyse paskendus visai negaliu susikaupti,mintys tik greiciau namo ten kur ramybe manes laukia,ar pasivaisint svaigalais ar kuo jau nebezinau as negaliu atsigauti jis ten isvaziuoja as cia,sakes ilgesys siaubingas blush2.gif
Atsakyti
DOLRIN- sportas geriausias vaistas! Islaisvina is visu minciu, lengviau pasidaro laukti ir plius grazeji. As kasdien vaikstau po 2 val atprakaitruot sporto klube. Man tikrai labai labai padeda.
Ir mesk is galvos tuos svaigalus unsure.gif

Buziuk, na kad tik dziaugtumeis visa gyvenima 4u.gif
4u.gif s pasmenu kai pasidariau pirmaja irgi iskart svarsciau kur darysiuos kita. Aciu dievui nepasidariau...
Atsakyti