Atrodo pasakiskai skanus turetu but..
Sveikos,atejau pasigirt
jauciuosi tokia laiminga,ar taip gali buti,kad as skraidau padebesiais
bet kaip siandien man sunku netas zodis,skirtis reikia ir sirdis plysta,manau ir galvoju is cia isvaziuot,nes ant proto krenta kaip gyvenam atskirai,atostogos buvo kartu labai geros
blem skaiciau ana diena horoskopa,raso,kad man nusimato motinyste
jau nez ar tiket horoskopais
nors man rase,kad geguzy nusimato isvykimas atitrukimas nuo namu taip ir buvo nors as zinojau,kad vaziuosiu truputy,nesinori nei i darba nieko,noriu pabut viena i kampa ilindus

DOLRIN, ir as neseniai nuveziau musu teveli i orouosta. Issiskyrem 3-ims savaitems.
Ziauriai geras savaitgalis buvo.... Emilis susipazino su visa gimine is tecio puses... Emilis regis jaute, kad viskas sava, per visu rankas ejo, su visais buciavosi, su savo antros eiles pusseserem ir pusbroliais kaip graziai zaide ir soko
O siandien su mano tevais ir sese buvom restorane, teveliu diena sventem.
Tik gaila, kad tai kas gera, labai greit ir prabega. Na bet ir liudet nera ko
O tortas tikrai labai labai skanus gavosi
Riebus, saldus, bet toks tikras tortas 
Ziauriai geras savaitgalis buvo.... Emilis susipazino su visa gimine is tecio puses... Emilis regis jaute, kad viskas sava, per visu rankas ejo, su visais buciavosi, su savo antros eiles pusseserem ir pusbroliais kaip graziai zaide ir soko

QUOTE(Esha @ 2012 06 03, 20:52)
DOLRIN, ir as neseniai nuveziau musu teveli i orouosta. Issiskyrem 3-ims savaitems.
Riebus, saldus, bet toks tikras tortas 

Kaip smagu girdeti

As tai nebematysiu visa beveik vasara

o as uztingejau kepti torta tai nupirkau..
bet irgi buvo laaabai skaunus..

Jus su savo tom paslaptim zudot mane

QUOTE(Rūtkė @ 2012 06 04, 07:48)

Gal pti, DOLRIN, isteki?

sveikos, o as vel badziausi vakar
tik dar puse darbo liko, eisiu 29d dabaigt

QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 06 05, 11:03)
Nesigailesi poto?
Sveikos,o as siandien visa diena praskraidziau su reikalais?
Dabar prasau man kanors pagelbet gal kuri is jusu buvus svocia,gal kokios medziagos turite?
O del netskleistos tiesos viskas savu laiku,neuzbegu yvykiam uz akiu

Pas mane toks metas,kad man prisiverst reikia kaska daryti tiek namie tiek kitur,darbe dyrbu mintyse paskendus visai negaliu susikaupti,mintys tik greiciau namo ten kur ramybe manes laukia,ar pasivaisint svaigalais ar kuo jau nebezinau as negaliu atsigauti jis ten isvaziuoja as cia,sakes ilgesys siaubingas

DOLRIN- sportas geriausias vaistas! Islaisvina is visu minciu, lengviau pasidaro laukti ir plius grazeji. As kasdien vaikstau po 2 val atprakaitruot sporto klube. Man tikrai labai labai padeda.
Ir mesk is galvos tuos svaigalus
Buziuk, na kad tik dziaugtumeis visa gyvenima
s pasmenu kai pasidariau pirmaja irgi iskart svarsciau kur darysiuos kita. Aciu dievui nepasidariau...
Ir mesk is galvos tuos svaigalus

Buziuk, na kad tik dziaugtumeis visa gyvenima