QUOTE(DOLRIN @ 2012 06 23, 20:08)
Idomu ka

smalsu jau
taip su Juste,cia ira didziausia tragedija mano seimoje

tevai nesusitaiko su ta mintim,kad as issivezu Juste,jiem mano dukte ira didziausias turtas,bet apsipras,nes mano pasakymas toks mes paliekam namus ir iseinam,visaip bando mane atkalbet,bet pajudinus sia tema mes susibaram,na matot ji nuo gimimo augus kartu su mano tevais,tai taspats kaip ju vaikas,as pasakiau savo nuomone ir taskas,bus taip kaip as nusprendziau.Kartais man atrodo,mano tevai nori,kad as visada gyvenciau tik su dukra be vyro
Sveikos
Na darysiu kuno stangrinimo proceduras specialiu aparatu.
Pati isbandziau. Buvau nusipirkus 10 proceduru pilvui, nes po nestumo gimdymo ir 25 kg numetimo mano pilvo oda buvo kaip cia pasakius... O po tu proceduru kaip paaugles! ir nei kiek neperdedu.
Tai va, sias proceduras as atlikinesiu ten. Jau nebedaug liko mokslu ir gausiu sertifikata.
O tavo tevai tikrai keisti

Na maniskiai irgi laime netryksta, kad Emilio nebematys, bet visumoje yra laimingi del tokio mano gyvenimo posukio. As kasdien is ju lupu isgirstu, kad labai labai pasiilgs Emiliuko ir net nenori pagalvot apie islydejima, nes zino, kad per asaras kelio nematys. Bet jie puikiai supranta, kad vaikui reikia tevo, o ten jis ji tures. O ir as busiu laimingesne vyra pasonej turedama

O siaip grisim mes su Emiliuku bent karta [per pora menesiu kelioms dienoms del mano reikalu, tai neapleisim visai.
Be to kas cia yra tas Kaunas-Oslas,- pora valandu lektuvu

O bilietai tikrai pigus.
Cia tas pats ir keliones laikas ir kaina kaip nuo Klaipedos

Be to mano tevai ziauriai megsta keliauti (kaip jiems gerai, kai visi 4 vaikai skirtinguose pasaulio taskuose

) ir jie visada visada bus sveciuose laukiami