Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiką auginu viena

QUOTE(*Erotica* @ 2012 06 14, 13:21)
po truputi,dirbu ir viskas..
o kur tobulinsies?ta prasme klinikoj?

G. Papeckio klinikoj smile.gif
Atsakyti
Sveikos,mano ir pasiteisinimas dirbu,ir dirbu,ir dar namie dirbu.
Echa sekmes tau besitobulinant,as tam ir pasiryzus blush2.gif tik mano operacija nesudetinga,ir nedauk kainuoja smile.gif pas mus nelabai kaskas naujo,tik tiek,kad rupjuty isvykstu is lt verysad.gif buvau keltis kortu,tai ka as mama tuoj patapsiu smile.gif
kaskaip patikejau,nes dauk tiesu is praeities pasake smile.gif taiva tokios naujienos is mano puses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 06 20, 23:16)
Sveikos,mano ir pasiteisinimas dirbu,ir dirbu,ir dar namie dirbu.
Echa sekmes tau besitobulinant,as tam ir pasiryzus blush2.gif tik mano operacija nesudetinga,ir nedauk kainuoja smile.gif pas mus nelabai kaskas naujo,tik tiek,kad rupjuty isvykstu is lt verysad.gif buvau keltis kortu,tai ka as mama tuoj patapsiu smile.gif
kaskaip patikejau,nes dauk tiesu is praeities pasake  smile.gif taiva tokios naujienos is mano puses smile.gif

Nematau ko cia liudeti smile.gif Aisku as daug daug mieliau gyvenciau Lietuvoje su kitais atlyginimais, na bet ka padarysi, kai taip neimanoma... Savo vaikams norime visko kas geriausia, tas ir renkames palankesnius sprendimus smile.gif
Tai kurioje salyje TB? smile.gif
Tai ziurek mes abi rugpjuti islekiam smile.gif Tik as greiciausiai jau i pati gala. Noriu Lietuvoj pravasarot, o jau rudeniui lekti ten.
Kokia oprecija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 06 21, 07:34)
Nematau ko cia liudeti smile.gif Aisku as daug daug mieliau gyvenciau Lietuvoje su kitais atlyginimais, na bet ka padarysi, kai taip neimanoma... Savo vaikams norime visko kas geriausia, tas ir renkames palankesnius sprendimus smile.gif
Tai kurioje salyje TB? smile.gif
Tai ziurek mes abi rugpjuti islekiam smile.gif Tik as greiciausiai jau i pati gala. Noriu Lietuvoj pravasarot, o jau rudeniui lekti ten.
Kokia oprecija? smile.gif

Zinoma as ir mieliau cia buciau,bet juk cia bet kada galesiu sugrysti,renkuosi drauga ir kita sali,kad butum laimingi,as isvaziuoju i airija-armache gyvensiu,rupjucio 30 isskrendam.
Del operacijos noreciau ausu,nes pas mane ausu galiukai truputi atvepe,bet nez net kada susiplanuoti,kaip visoki neplanuoti pirkiniai buna smile.gif as isvaziuociau anksciau bet gaila tai neymanoma verysad.gif
Tu pas savo vt isvyksti su Emiliu g.gif sekmes jums,as juk neklydau su savo fraze,juk jus susitaikisit smile.gif smagu del jusu smile.gif
Sveikos,kaip kitos gyvuojat g.gif
Atsakyti
iaip vasara nelabai gerai darytis tokias operacijas, nes reik randus slept nuo saules. Nes jei randukai idegs, jie visam liks tamsesni. Na as savo (.)(.) tai paslepsiu, o va su ausim sudetingiau
Tai bet kuriuo atveju nueik pas chirurga ir pasitark smile.gif Tai tikrai nesudetinga operacija.

Taip, mes tetuka isvykstam, MB ten jau metus dirba, prasisuko, tad gali ir mus jau ant sprando pasiimt lotuliukas.gif Nors istiesu as pati rten iskart dirbt vaziuosiu bigsmile.gif
Verslininke busiu lotuliukas.gif Prasitestavau klientura, tai norinciu mano paslaugu ohohoho kiek bigsmile.gif Investavom jau nemaza piniga, bet tikrai atsipirks thumbup.gif
Atsakyti
kaip jum abiem smagu smile.gif dolrin o tu su juste vaziuosi irgi?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 06 23, 12:53)
iaip vasara nelabai gerai darytis tokias operacijas, nes reik randus slept nuo saules. Nes jei randukai idegs, jie visam liks tamsesni. Na as savo (.)(.) tai paslepsiu, o va su ausim sudetingiau
Tai bet kuriuo atveju nueik pas chirurga ir pasitark smile.gif Tai tikrai nesudetinga operacija.

Taip, mes tetuka isvykstam, MB ten jau metus dirba, prasisuko, tad gali ir mus jau ant sprando pasiimt  lotuliukas.gif  Nors istiesu as pati rten iskart dirbt vaziuosiu  bigsmile.gif
Verslininke busiu  lotuliukas.gif  Prasitestavau klientura, tai norinciu mano paslaugu ohohoho kiek  bigsmile.gif  Investavom jau nemaza piniga, bet tikrai atsipirks  thumbup.gif

Idomu ka g.gif smalsu jau smile.gif

QUOTE(Rūtkė @ 2012 06 23, 13:57)
kaip jum abiem smagu smile.gif dolrin o tu su juste vaziuosi irgi?

taip su Juste,cia ira didziausia tragedija mano seimoje doh.gif tevai nesusitaiko su ta mintim,kad as issivezu Juste,jiem mano dukte ira didziausias turtas,bet apsipras,nes mano pasakymas toks mes paliekam namus ir iseinam,visaip bando mane atkalbet,bet pajudinus sia tema mes susibaram,na matot ji nuo gimimo augus kartu su mano tevais,tai taspats kaip ju vaikas,as pasakiau savo nuomone ir taskas,bus taip kaip as nusprendziau.Kartais man atrodo,mano tevai nori,kad as visada gyvenciau tik su dukra be vyro blush2.gif
Sveikos
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 06 23, 20:08)
Idomu ka g.gif smalsu jau smile.gif
taip su Juste,cia ira didziausia tragedija mano seimoje doh.gif tevai nesusitaiko su ta mintim,kad as issivezu Juste,jiem mano dukte ira didziausias turtas,bet apsipras,nes mano pasakymas toks mes paliekam namus ir iseinam,visaip bando mane atkalbet,bet pajudinus sia tema mes susibaram,na matot ji nuo gimimo augus kartu su mano tevais,tai taspats kaip ju vaikas,as pasakiau savo nuomone ir taskas,bus taip kaip as nusprendziau.Kartais man atrodo,mano tevai nori,kad as visada gyvenciau tik su dukra be vyro blush2.gif
Sveikos

Na darysiu kuno stangrinimo proceduras specialiu aparatu.
Pati isbandziau. Buvau nusipirkus 10 proceduru pilvui, nes po nestumo gimdymo ir 25 kg numetimo mano pilvo oda buvo kaip cia pasakius... O po tu proceduru kaip paaugles! ir nei kiek neperdedu.
Tai va, sias proceduras as atlikinesiu ten. Jau nebedaug liko mokslu ir gausiu sertifikata.

O tavo tevai tikrai keisti g.gif Na maniskiai irgi laime netryksta, kad Emilio nebematys, bet visumoje yra laimingi del tokio mano gyvenimo posukio. As kasdien is ju lupu isgirstu, kad labai labai pasiilgs Emiliuko ir net nenori pagalvot apie islydejima, nes zino, kad per asaras kelio nematys. Bet jie puikiai supranta, kad vaikui reikia tevo, o ten jis ji tures. O ir as busiu laimingesne vyra pasonej turedama biggrin.gif
O siaip grisim mes su Emiliuku bent karta [per pora menesiu kelioms dienoms del mano reikalu, tai neapleisim visai.
Be to kas cia yra tas Kaunas-Oslas,- pora valandu lektuvu smile.gif O bilietai tikrai pigus.
Cia tas pats ir keliones laikas ir kaina kaip nuo Klaipedos smile.gif
Be to mano tevai ziauriai megsta keliauti (kaip jiems gerai, kai visi 4 vaikai skirtinguose pasaulio taskuose lotuliukas.gif ) ir jie visada visada bus sveciuose laukiami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 06 23, 21:45)
Na darysiu kuno stangrinimo proceduras specialiu aparatu.
Pati isbandziau. Buvau nusipirkus 10 proceduru pilvui, nes po nestumo gimdymo ir 25 kg numetimo mano pilvo oda buvo kaip cia pasakius... O po tu proceduru kaip paaugles! ir nei kiek neperdedu.

Sveiki,
Atsiprasau, kad kisuosi, bet gal galit parasyti i AZ kur pas mum daro sias proceduras ir kiek kainuoja blush2.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif trumpam uzsuku, neturiu laiko visai si savaitgali ir siaip paskutiniu metu veiklos yra, vakar visa diena krapsciaus prie tortu ir keksiuku, siandien atidaviau torta ir keksiukus, liko Pijaus torta siandien papuost, vista uzmarinuot ir salotas padaryt, namus sutvarkyt doh.gif

Atsakyti
sveikos, galiausiai ir musu tetusis pripazino tevyste, byla uzvesta del tevystes nustatymo ir alimentu priteisimo, taigi pirmas klausimas atkrenta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Versacci* @ 2012 07 05, 20:12)
sveikos, galiausiai ir musu tetusis pripazino tevyste, byla uzvesta del tevystes nustatymo ir alimentu priteisimo, taigi pirmas klausimas atkrenta  thumbup.gif

Na didele puse darbo nudirbta thumbup.gif
Maciau foto FB, tai dukryte isa tevelis.... O jis nebendrauja su mazyle? man ji tokia faina atrodo, neisivaizduoju kaip galima jos nemylet
Atsakyti