Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiką auginu viena

QUOTE(Esha @ 2012 07 05, 21:35)
Na didele puse darbo nudirbta  thumbup.gif
Maciau foto FB, tai dukryte isa tevelis.... O jis nebendrauja su mazyle? man ji tokia faina atrodo, neisivaizduoju kaip galima jos nemylet

nuo vakar pietu iki siandien vakaro jis buvo su Urte, ryt vaziuojam pas ji,.. smile.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(*Versacci* @ 2012 07 05, 20:49)
nuo vakar pietu iki siandien vakaro jis buvo su Urte, ryt vaziuojam pas ji,.. smile.gif dekui

Nuosirdziai linkiu tik geriausio
Atsakyti
Esha gal jau po operacijos?
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2012 07 05, 21:46)
Esha gal jau po operacijos?

Dar ne, man 25 d.operacija. Laikas taio greit lekia, kad nepajusiu kaip ateis TA diena
Atsakyti
Sveikos,uzsukau ir as,truputi atradau laiko,nes visiskai jo beveik nebeturiu smile.gif
Echa palaikau tave kiek imanoma del tavo pasirinkimo,man baltas pavydas,jatus kaip noreciau,kaskada dziaugiausi didele krutine,dabar tai sakes papuliai mazuciai biggrin.gif numeciau dauk svorio kartu ir juos kaskur biggrin.gif is 4 nr liko 2 verysad.gif
nu lauksim is taves naujienu su visom smulkmenom smile.gif
Versacci 4u.gif uz pasiryzima,kad pradejai ir nenuleidai ranku smile.gif mergaite ir i tete ir i mama i abu vienodai panasumu ira.
Buziuk,na gal tu man kaskuo pagelbesi man reikia tamsiai melynos spalvos kaskokio komplektuko,gal turi tu kokia nuoroda savo g.gif
Tai tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 07 10, 12:23)
Sveikos,uzsukau ir as,truputi atradau laiko,nes visiskai jo beveik nebeturiu smile.gif
Echa palaikau tave kiek imanoma del tavo pasirinkimo,man baltas pavydas,jatus kaip noreciau,kaskada dziaugiausi didele krutine,dabar tai sakes papuliai mazuciai biggrin.gif numeciau dauk svorio kartu ir juos kaskur biggrin.gif is 4 nr liko 2 verysad.gif
nu lauksim is taves naujienu su visom smulkmenom smile.gif
Versacci 4u.gif uz pasiryzima,kad pradejai ir nenuleidai ranku smile.gif mergaite ir i tete ir i mama i abu vienodai panasumu ira.
Buziuk,na gal tu man kaskuo pagelbesi man reikia tamsiai melynos spalvos kaskokio komplektuko,gal turi tu kokia nuoroda savo g.gif
Tai tiek smile.gif

Keista sakityt, kad skundiens dydziu smile.gif

Ir dar keista tai, kad kai nusprendziau ir pasiryzau operacijai, bijojau kam nors ir pasakyt, nes tikejausi neigiamos nuomones ir bandymu atkalbet. o cia pasirodo viskas atvirksciai, kam pasisakiau visi palaiko, net tevai! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 07 10, 14:46)
Keista sakityt, kad skundiens dydziu smile.gif

Ir dar keista tai, kad kai nusprendziau ir pasiryzau operacijai, bijojau kam nors ir pasakyt, nes tikejausi neigiamos nuomones ir bandymu atkalbet. o cia pasirodo viskas atvirksciai, kam pasisakiau visi palaiko, net tevai!  bigsmile.gif

Skundziuosi,nes koks dydis buvo,tai nedabar doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kaip gyvenat?
As sia nakt gaminau si tortuka http://www.sonatinos...s-fraisier.html Nu laabai skanus wub.gif
Musu seimyna labai megsta visokius tortus su braskem, o visokie zele ir maskarpones jau igryse. Tai cia toks naujas skonis buvo ant musu stalo smile.gif

Atsakyti
Sveikos,
smagu paskaitinėt, kai dar kažkas vis parašo.
Esu baisiai užimta - darbai darbeliai... Pasiilgstu to laiko, kai visas dienas leidau su mažium... Kiekvieną dieną jaučiuos taip, lyg vogčiau mūsų abiejų laiką... Jis - darže, aš - darbe, vakare turim geras tris valandas, kurių metu reikia dar daug visokių kasdienių dalykų padaryt... depresija man...
Atsakyti
Skruzde, kaip as tave suprantu... Nes lygiai taip pat dirbdama jauciausi. Is vis taip pasiilgdavau vaiko, kad noredavposi spjaut ir vaziuot pas ji... Ir kai nusprendeme, kad atostogausiu nuo geguzes iki rugsejo, pirma mintis ir didziausia laime buvo del to, kad vel visa save galesiu skirti vaikui

Erotica, nieko nenori papasakoti? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na Esha taip noreciau,mano draugas man pasipirso ax.gif atsakiau :TAIP!!! vestuves greiciausia kad ziema wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2012 07 21, 11:00)
Sveikos,
Na Esha taip noreciau,mano draugas man pasipirso ax.gif atsakiau :TAIP!!! vestuves greiciausia kad ziema wub.gif

Didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif wub.gif
Ehc, koks pilnas nervu laikotarpius taves dabar laukia lotuliukas.gif Juokauju, nuostabus laikotarpis wub.gif
Tikiuosi ir as kada apsivilksiu ta balta suknele biggrin.gif
Atsakyti