Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiką auginu viena

erotica, didziausi sveikinimai!!! as niekad nesupratau zmoniu kurie tuokiasi ziema? gal papasakosi del kokiu priezasciu nusprendet tuoktis ziema? smile.gif
Atsakyti
As esu dalyvavusi vestuvese, kurios vyko gruodzio pradzioj ir jas pamenu kaip vienas vykuciausiu. Aisku papildomos islaidos garantuotos (belekokio palto neuzsivilksi ant sukneles), bet foto iki dabar su pasimegavimu ziuriu- nuostabios.

Tik va pati ziema nesituokciau smile.gif
Atsakyti
Na tiesiog nusprendem kad gruodi ir viskas,beja as baltos nesivilksiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2012 07 21, 16:18)
Na tiesiog nusprendem kad gruodi ir viskas,beja as baltos nesivilksiu tongue.gif

Jei ne paslaptis, kodel? smile.gif
Man tiesiog idomu kodel merginos taip apsisprendzia.
Pries menesi istekejop mano drauge ir ji vilkejo raudonakostiumeli. Pakomentavo, kad ji dar ateity gales devet.
Atsakyti
man vestuves tik balta suknele... žiemą isivaizduoju kokios gražios foto.. aišku žiūrint kokia žiema.. gruodi retai kada sniego būna jau dabar.. aš nebandau aišku perkalbėt tik sakau kaip man trodo biggrin.gif
Atsakyti
Apskritai tai tokia diena svarbiausia gera nuotaika. Nes tikroji vestuviu prasme- susaigstyti dvi mylincias sirdis. Tai argi svarbu kada ta padaryti? Ir kokia sukne vilktis...

Bet as ta tipine, kuri vestuviu nori tik vasara, tik su balta suknele ir tik saulei svieciant lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi va tokia:-D aisku kas kaip nori tas taip daro :-) esha jau turbut po operacijos tikiuos viskas pavyko taip kaip norejai;-)
Atsakyti
Aha wub.gif Neisivaizduojat kokia as laiminga wub.gif
Atsakyti
Sveikos.
Erotika sveikinimai,kad svente butu pati nuostabiausia 4u.gif
Echa nu kaip dziaugiuosi uz tave,kaip jautiesi g.gif svarbu tu laiminga 4u.gif
Ryt man didzioji svente,sesers vestuves jaudulys kamuoja ax.gif jauciu verksiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLRIN: 26 liepos 2012 - 23:06
QUOTE(DOLRIN @ 2012 07 26, 23:02)
Sveikos.
Erotika sveikinimai,kad svente butu pati nuostabiausia 4u.gif
Echa nu kaip dziaugiuosi uz tave,kaip jautiesi g.gif svarbu tu laiminga 4u.gif
Ryt man didzioji svente,sesers vestuves jaudulys kamuoja ax.gif jauciu verksiu ax.gif

Geros sventes 4u.gif
Mano sesei ilgametis draugas pasipirso wub.gif Vakar kalbejom telefonu, tai sake San Sebastiane pasipirso, ilgai dar klupojo vienas priesais kita ir verke abu is laimes wub.gif Man jie tobula pora.

O as gerai jauciuosi, netgi labai gerai. po protiniu dantu operacijos jauciausi prasciau.
Atsakyti
Esha dziaugiuosi ir sveikinu visgi svente:-D
Atsakyti
Aciu biggrin.gif Tikrai, kad svente smile.gif
Atsakyti